Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

500 - 50 000 €

Lainasumma

- %

Korko alk.

4,99 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 180 kk

Laina-aika

18

Ikäraja

Oletko kyllästynyt puuduttavaan lainavaihtoehtojen vertailuun?

Zmarta Kilpailuta lainanantajat ja saa maksuton lainatarjous minuuteissa – lainaa 500 – 50 000 euroon!

Miksi et antaisi suomalaisten rahoitusalan ammattilaisten tehdä työtä puolestasi – maksutta! Unohda jo loputon etsintä. Zmarta hakee sinulle parhaan lainan vain muutamassa minuutissa! Zmarta auttaa sinua kilpailuttamaan ja vertailemaan eri lainaratkaisuja, niin sinä voit keskittyä olennaiseen. Olipa suunnitelmissasi keittiöremontti tai kaupunkiloma, tarjoaa se sinulle oikean vaihtoehdon!

Tietoa Zmartasta:

  • Turvallinen, helppo ja maksuton.
  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 500 – 50 000€
  • Laina-aika: 1-15 vuotta.
  • Maksuton lainan kilpailutus 24/7

Kilpailuta lainasi ja saat selvää säästöä!

Voit hakea Zmartan kautta sinulle mukautettua ja vakuudetonta lainaa aina 500 – 50 000 euroon asti! Vain yhdellä hakemuksella tavoitat useita lainantarjoajia ja alustavan lainatarjouksen saat jo parissa minuutissa! Lainan hakeminen on sinulle aina maksutonta ja päätöksen lainasopimuksesta teet sinä.

Zmarta – fiksu tapa hoitaa raha-asioitasi

Toimintansa jo vuonna 1983 Manchesterissa aloittanut kansainvälinen Zmarta nauttii asiakkaiden suosiosta niin meillä Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Vuodesta 2016 lainapalvelu on ollut osa Bauer Media Group ja heidän visiona on edelleen olla paras toimija lainamarkkinoilla. Hyppää siis kansainvälisen menestyjän kelkkaan ja koe uusi, fiksu tapa hoitaa raha-asioita! Koska palvelu toimii yhteistyössä yli kymmenen pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, saat aina parhaan lainatarjouksen tarpeisiisi!

Mitä lainan saamiseen vaaditaan?

Vähintään 20 vuoden ikää, vakituista Suomessa asumista, säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Se, mihin käytät lainan on sinun itsesi päätettävissäsi. Voit aina täyttää lainahakemuksen maksutta!

Miksi Zmarta?

Zmarta tarjoaa sinulle henkilökohtaista pankkineuvontaa aina maksutta. Heidän kautta saat parhaassa tapauksessa lukuisia lainatarjouksia, joista voit valita juuri sinulle sopivan. Kokenut, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään. Korko alkaen 4,99% tilanteestasi ja luotonmyöntäjästä riippuen.

Miten haen lainaa?

Se on yksinkertaista. Täytät vain lainahakemuksen ja loput hoidetaan puolestasi. Saat alustavan lainatarjouksen jo muutamassa minuutissa hakemuksen tekemisestä. Lainasopimuksen allekirjoitus ja liitteiden (esim. palkkatodistuksen) toimittaminen lainanmyöntäjälle onnistuvat kätevästi muutamalla hiiren klikkauksella. Rahoja voit odottaa tilillesi 2-5 pankkipäivän kuluessa.

Vinkkinä voidaan sanoa, että erityisesti isompia lainoja haettaessa, kannattaa käyttää rinnakaishakijaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Saat ensi alustavan lainatarjouksen parissa minuutissa. Hyväksyttyäsi ja allekirjoitettuasi lainasopimuksen ja toimitettuasi pyydetyt asiakirjat, voit saada rahat tilille jopa samana päivän riippuen minkä lainayrityksen tarjouksen valitset. Joillakin lainayrityksillä aikaa kuluu noin 2-5 vuorokautta. Voit itse huomattavasti nopeuttaa lainansaantia täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja vastaamalla kaikkiin kohtiin.

Voinko käyttää lainan kalliiden pikavippien ja osamaksujen maksuun?

Todellakin! Zmartan kautta saamaasi edullista ja fiksua lainaa voit näppärästi käyttää kalliiden pikavippien ja muiden uudelleenjärjestelyyn.

Saanko maksaa lainan takaisin nopeammassa aikataulussa tai vaikka kerralla?

Kyllä, lainan takaisinmaksun aikataulu on joustava. Suosittelemme sinun sopivan uuden maksuaikataulun kuitenkin aina luotonmyöntäjän kanssa. Ylimääräisiä maksusuorituksia voit toki tehdä milloin vain lainaasi lyhentääksesi.

Kun haluat turvallista, vakuudetonta lainaa ja hyvää palvelua, valitse Zmarta! Nettisivuilta löydät jopa oikeiden asiakkaiden jättämiä kommentteja lainauskokemuksistaan.

Yhteistyökumppaneita tällä hetkellä ovat: Danske Bank, Bigbank, Santander Consumer Finance Oy, Halino, TF Bank AB, Nordax Bank AB, Cashbuddy, Collector Credit AB, Euroloan Consumer Finance Oyj, Resurs Bank ja Svea Ekonomi AB.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: ma-to 8-19, pe 8-17

Puhelinnumero: 09 4241 4444

Sähköpostiosoite: info@zmarta.fi


  • Zmarta
Hae lainaa