Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Kokeile ilmaiseksi Yleislainaa!

Yleislaina on nopea kotimainen yhtiö, joka tarjoaa lainaa jopa 2000 – 10 000 euroa vaivattomasti ja vakuudetta! Jos etsit isompaa lainaa, jonka haluat tilillesi nopeasti, kannattaa harkita Yleislainaa. Mikä parasta, voit kokeilla Yleislainaa ilmaiseksi – lainahakemus on sinulle täysin maksuton, eikä myönteinenkään lainapäätös sido sinua yhtään mihinkään. Yleislainan takan on AA-Yleislaina Oü, Suomen Sivuliike. Heidän toinen lainatuote on nimeltään Aasa.

Haluatko rahat tilille heti?

Yleislaina-lainasopimuksen voit allekirjoittaa aina sähköisesti, joten saat rahat tilille hetkessä! Lainahakemusta varten sinun ei tarvitse lähetellä turhia dokumentteja ja työläitä liitteitä. Riittää, että täytät vain lainahakemuksen! Maksuaikaakin Yleislainan lainaan on saatavissa reilusti, jopa 6-24 kuukautta!

Yleislaina-faktoja:

  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 2000 – 10 000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika: 6-24 kuukautta.

Kuka voi saada Yleislainan?

Yleislainan voi saada vähintään 20-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Lainan saamista varten taloutesi tulee olla lainaan nähden tasapainossa: siis tulojesi tulee olla suuremmat kuin menosi, eikä sinulla saa olla liikaa muita velkoja. Lisäksi lainan saamista varten tarvitset joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Miten haen Yleislainaa?

Suoraan Yleislainan nettisivuilta. Voit hakea lainaa vaikka keskellä yötä, sillä Yleislaina vastaanottaa lainahakemuksia 24/7. Saat lainapäätöksen välittömästi! Lainasopimus lähetetään sinulle suoraan sähköpostiisi ja voit allekirjoittaa sen helposti verkossa. Kun olet hyväksynyt lainaehdot ja allekirjoittanut sopimuksen, maksetaan laina heti tilillesi.

Maksaako lainan hakeminen?

Ei maksa! Juuri siksi kannattaakin täyttää Yleislainan lainahakemus – tällöin sinulla on valmiina laina, jos jokin isompi meno yllättääkin. Lainahakemus ei sido sinua silti mihinkään.

Mihin voin käyttää lainasumman?

Lainasumman saat käyttää ihan kuten haluat, vaikka remonttiin, takuuvuokraan tai ihan vain lomailuun. Yleislaina ei kysele sinulta lainan käyttötarkoitusta.

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Hyväksyttyäsi lainasopimuksen, maksetaan rahat oitis tilillesi. Huomioithan, että lainsäädännöllisistä syistä lainoja ei makseta tilille öisin. Yleislainan lainat maksetaan tilille joka päivä kello 7-23 välisenä aikana. Tyypillisesti rahat ovat tililläsi siis saman vuorokauden aikana.

Mikä on lainan korko?

Yleislainan lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siihen vaikuttaa lainanhakijasta tehty luottoarvio. Lainan kiinteä nimelliskorko on jotakin 9,9 – 24,90 % väliltä.  Oman lainasi todellisen vuosikoron saat aina ennen lainasopimuksen hyväksymistä.

Esimerkkilaina: 3000 euron kertalaina. Maksuaika 24 kuukautta. Nimelliskorko 9,9%. Todellinen vuosikorko: 38,62%. Järjestelypalkkio 588€, tilinhoitomaksu 9€/kk. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä: 4114,08€

Onko Yleislainan lainassa muita kustannuksia?

Yleislainan lainoihin liittyy aina järjestelypalkkio, alkaen 240 euroa, sekä tilinhoitomaksu 9 euroa kuukaudessa. Muut käytön mukaan määräytyvät ylimääräiset lainakulut ovat nähtävillä Yleislainan hinnastosta.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Saat lainasopimuksen hyväksyttyäsi postitse kotiisi lainan lyhennysaikataulun, josta löydät kaikki lainan takaisin maksuun liittyvät tiedot. Voit myös maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ilman mitään lisäkuluja.

Voinko siirtää Yleislainan eräpäivää?

Kyllä! Eräpäivän siirtäminen järjestyy. Ota tällaisessa tapauksessa yhteyttä Yleislainan asiakaspalveluun, niin he hoitavat asian!