Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Säästä satoja euroja kuukaudessa!

Kamppailetko useiden kalliskorkoisten lainojen ja osamaksujen kanssa? Olet ehkä huomannut, ettei luottokorttilainakaan tunnu koskaan lyhenevän minimilyhennyksiä maksaessa. Sinun kannattaa ehdottomasti harkita lainojen yhdistämistä! Hyvän palvelun juuri tähän tarkoitukseen tarjoaa Yhdistälainoja.fi!

Lainaa jopa 50 000 euroa!

Yhdistälainoja.fi on palvelu, joka todella helpottaa arkeasi ja auttaa sinua säästämään jopa satasia! Se on juuri lainojen yhdistämiseen erikoistunut lainanvälityspalvelu, jonka kautta vain yhdellä hakemuksella tavoitat useita eri lainanmyöntäjiä!

Miksi yhdistäisit lainasi?

Lainojen yhdistäminen kannattaa monistakin eri syistä. Tyypillisesti lainat, joita yhdistämisellä halutaan kuitata, ovat kalliskorkoisia pikavippejä, osamaksueriä ja luottokortin lyhennyksiä. Kun suoritat kaikki tällaiset pikkulainasi yhdellä suuremmalla, kohtuukorkoisella lainalla, voit säästää kuukausikuluissa ja koroissa huomattavia summia. Lisäksi säästät omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse huolehtia kuin yhdestä eräpäivästä. Voit myös halutessasi pidentää laina-aikaa, jolloin kuukausierät ovat entistäkin pienempiä.

Edullinen ja järkevä valinta

Yhdistälainoja.fi tarjoaa lainojen yhdistelyä varten lainaa 500 – 50 000 euroa maltillisella maksuajalla. Todellinen vuosikorkokin palvelun kautta on edullisimmillaan vain 10.47%! Lainan hakeminen käyttäen palvelua on sinulle aina maksutonta ja saat useita lainatarjouksia, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman!

Yhdistälainoja.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: Vähintään 20 vuotta, ikärajat vaihtelevat hieman eri lainanmyöntäjillä.
  • Lainasumma: 500 – 50 000 euroa.
  • Laina-aika: 1-15 vuotta.

Voisinko minäkin saada Yhdistälainoja.fi-lainaa?

Todennäköisesti kyllä, kunhan olet ainakin 20-vuotias, raha-asiasi mallikkaasti hoitanut, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Yhdistälainoja.fi on lainanvälittäjä ja toimii yhteistyössä useiden eri luotonmyöntäjien kanssa, joten lainaehdot voivat olla eri yhteistyökumppaneilla olla hieman erilaiset ja esimerkiksi ikärajat vaihdella luotonmyöntäjän mukaan.

Pääsääntöisesti kuitenkin lainaa saadaksesi tarvitset moitteettomat luottotiedot, verkkopankkitunnukset, sekä vakituisen osoitteen Suomessa.

Näin haet Yhdistälainoja.fi -lainaa:

  1. Täytä lainahakemus heidän kotisivuilla.
  2. Ilmoita hakemuksessa mm. haluamasi lainasumman maksuaikoineen ja täytä huolellisesti pyydetyt henkilötiedot. Voit myös ilmoittaa mukaan rinnakkaishakijan.
  3. Saat lainatarjouksia nähtäväksi jo lähes heti. Valitse vain itsellesi paras!
  4. Ja hyväksy lainaehdot!

Tiesitkö, että rinnakkaishakijan kanssa saat takuulla parhaan lainan?

Rinnakkaishakijaksi voit pyytää vaikka avopuolisoasi. Rinnakkaishakijan tulee täyttää samat ehdot kuin varsinaisen lainanhakijankin. Pyytämällä rinnakkaishakijan mukaan lainahakemukseesi parannat lainansaantimahdollisuuksiasi huomattavasti ja saat todennäköisesti paremman koron sekä suuremman lainasumman, kuin yksin hakiessasi.

Mikä on lainan korko?

Lainojen korko vaihtelee valitsemastasi pankista riippuen. Yhdistälainoja.fi kertoo, että heidän välittämänsä lainan nimelliskorko on tavallisesti jotain 8 – 27% välillä. Saat itse valita aina sinulle sopivimman lainavaihtoehdon saamistasi tarjouksista, joten pääset helposti vertailemaan korkoja etukäteen.

Kuinka käytän lainan muiden lainojen yhdistelyyn?

Se kuinka lainojen yhdistelyn teet riippuu sinusta. Yleensä kannattaa etukäteen olla yhteydessä tahoihin, joilta sinulla on jo lainaa ja pyytää heiltä avoimen saldon lasku, josta näet reaaliaikaisen summan, joka sinun tulee maksaa. Sitten voit maksaa laskusi pois saamallasi lainalla. Tämän jälkeen sinulle jää maksettavaksi kuukausittain ainostaan yksi laina, jolle voit saada maksuaikaa 1-15 vuotta!

Yhdistälainoja.fi -lainaa voit käyttää myös muihin tarkoituksiin halutessasi. Lainojen yhdistämistä tarjoavat myös nämä lainapalvelut: Lendo, Etua.fi sekä Rahalaitos.

Yhdistälainoja.fi:n yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: avoinna ma–pe klo 9-17

Puhelin: 09 6899 8000

Posti: Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@yhdistalainoja.fi