Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Vivusjoustolta saat lainaa omilla ehdoillasi!

Voit hakea Vivusjousto lainan käyttöösi vain parilla klikkauksella – saat kätevän 3000 euron luottotilin! Tilinavaus on sinulle aina ilmaista ja maksat vain siitä, mitä käytät. Saat lainapäätöksen heti näytöllesi! Lainan voit maksaa takaisin halutessasi vaikka kerralla tai joustavasti erissä – maksuaikaa tarjolla jopa 65 kuukautta.

Miksi valitsisit Vivusjouston?

Vivusjousto on uuden ajan nettipankki, joka keskittyy vain olennaisimpaan – se tarkoittaa edullisempia korkoja sinulle. Joustavan lainan etuna on myös se, että voit nostaa juuri sen summan, jonka tarvitset. Takaisinmaksu tapahtuu sinun ehdoillasi, kunhan maksat vähintään minimilyhennyksen.

Vivusjousto lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 3000 euron joustoluotto vapaasti käytettäväksi.
  • Laina-aika: oman valintasi mukaisesti, kuitenkin enintään 65 kuukautta.
  • Luottokorko: 102% ja nostopalkkio: 11% nostetusta summasta.

Nyt voit saada kuluttoman ensilainan!

Tällä hetkellä Vivusjousto toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi huikealla ensilainaajan tarjouksella: jopa 2100 euroa lainaa ilman nostokuluja! Maksat vain summasta, jonka käytät. Seuraavissa nostoissa veloitetaan myös 11% nostopalkkio.

Hae lainatarjouksesi jo tänään!

Lainahakemuksen täytät hetkessä ja saat maksuttoman lainapäätöksen heti! Päätät itse haluatko vastaanottaa lainan vai et, eikä lainahakemus sido sinua mihinkään.

Entä kuinka Vivusjouston joustotili toimii?

Vivusjouston joustotili on kuin virtuaalinen luottokorttisi. Se milloin ja kuinka suuria nostoja teet, on täysin sinun päätettävissäsi. Nostitko eilen 100 euroa ja nyt haluaisit nostaa 100 euroa lisää? Se onnistuu! Voit aina käyttää luottotiliäsi luottorajan puitteissa kuten haluat. Ja maksaessasi luottoa takaisin, vapautuu sinulle sitä samalla myös uudelleen käytettäväksi.

Voisinko minäkin saada luottotilin käyttööni?

Todennäköisesti kyllä, kunhan olet vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi palveluun tunnistautumista varten tarvitset joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mitä sen sijaan et tarvitse, ovat vakuudet tai takaajat, Vivusjousto on aina vakuudeton laina!

Lainan hakeminen tapahtuu kolmen helpon vaiheen kautta:

  1. Luot oman Vivusjousto-käyttäjätilisi, johon täytät pyydetyt henkilötiedot.
  2. Seuraavaksi tunnistaudut palveluun Tupas-palvelun kautta. Saat heti luottopäätöksen!
  3. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen, valitset haluamasi rahasumman ja teet noston!

Kuinka nopeasti rahat siirretään tililleni?

Vivusjousto maksaa rahat heti tilillesi, joten siirtoon menee ainoastaan noin 15 minuuttia. POP-pankin ja Ålandsbankenin tileille rahojen siirtymiseen voi mennä kuitenkin 1-2 pankkipäivää.

Miten laina maksetaan takaisin?

Vivusjousto toimii laskutuksessa todella reilusti, he lähettävät sinulle tekstiviestinä muistutuksen tulevasta eräpäivästä ja laskun sähköpostissa. Laskuja maksat kuukausittain, mutta se kuinka suuria eriä maksat, on sinun itsesi valittavissa. Voit maksaa vaikka vain minimilyhennyksen, hieman suuremman summan tai sitten koko lainan kerralla.

Kuka omistaa Vivusjouston?

Vivusjousto on rekisteröity täysin suomalaiselle 4Finance-nimiselle yritykselle. 4Finance toinen tuote on Vivus.fi pikavippi.

Vivusjousto yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin klo 8-17.

Puhelinnumero: 0600 418 751

Postiosoite: Lintulahdenkuja 10, 00530 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@vivusjousto


  • Vivusjousto