Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Vivus toimi aikaisemmin nimellä SMSCredit. Palvelu tarjoaa asiakkailleen pikavippejä joustavasti ja kätevästi verkossa. Hakemuksia käsitellään ja luottoja maksetaan tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina. Yön aikana tulleen hakemukset käsitellään ja rahat siirretään seuraavana aamuna. Asiakkaan pankista riippuen siirtymiseen menee joitakin minuutteja tai 1-2 pankkipäivää.

Vivus.fi:n palvelut

Luottoa voi hakea 10-2010 euroa ja maksuaika on valinnan mukaan 3-30 päivää. Vivus pikavippi on ensiasiakkaille täysin kuluton luoton yläraja on 400 euroa. Summan ei tarvitse olla tasasumma vaan asiakas voi päättää sen eurolleen. Luottoa voi hakea jokainen vähintään 20-vuotias suomalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Luottoa haetaan verkkohakemuksella tai ensimmäisen luoton jälkeen helposti matkapuhelimella. Ensimmäisellä käyttökerralla asiakkaan henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla ja hänelle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi myöhempiä käyttökertoja varten. PIN-koodilla luottoa voi seuraavan kerran hakea kätevästi tekstiviestillä, joita tarvitaan kaksi per laina.

Vivuksen erikoisuutena on ns. suosittelujärjestelmä, jossa asiakkaalle myönnetään 10 euron bonus jokaisesta ystävästä, jonka hän saa lähtemään mukaan palveluun. Bonuksen voi käyttää omien lainakulujen kattamiseen.

Käytön joustavuutta lisää se, että lainan voi valita summaltaan ja takaisinmaksuajaltaan juuri omia tarpeita vastaavaksi. Porkkanana ensimmäinen palvelun kautta otettu laina on täysin koroton. Uutta luottoa voi kuitenkin hakea vasta, kun ensimmäinen on hoidettu kokonaan pois ja suoritus näkyy Vivuksen omassa järjestelmässä.

Vivus-lainan hinnat

Vivus luoton kokonaiskustannukset riippuvat valitusta lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Todellinen vuosikorko on kuitenkin tyypillisesti 300-400 %. Luoton kuluissa voi säästää suosittelemassa palvelua kavereille. Mukaan lähteneistä ystävistä maksetaan 10 euron bonus, jonka voi käyttää luoton kulujen kattamiseen.

Eräpäivää on mahdollista siirtää 7-30 vuorokaudella eteenpäin 12-30 euron maksua vastaan. Siirron hinta riippuu valitusta siirron pituudesta. Maksumuistutuksista peritään niin ikään maksu ja erääntyneet maksut ohjataan perintään, jonka kuluista vastaa asiakas. Muista lisäpalveluista veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukaan.

Vivusjousto yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin klo 8-17.

Puhelinnumero: 0600 418 751

Postiosoite: Lintulahdenkuja 10, 00530 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@vivusjousto


  • Vivus