Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 2000 €

Lainasumma

24 %

Korko alk.

49,77 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 30 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Tact Finance Oy:n tuottama Vippi.fi on Suomen suosituin pikavippipalvelu, joka myöntää lyhytaikaista luottoa arjen tarpeisiin ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa voi hakea tekstiviestillä, soittamalla, kännykkään ladattavalla Vipperi-sovelluksella tai ilmaiseksi verkossa. Palvelua on piakkoin tarkoitus laajentaa kulutusluottoihin.

Ensimmäisellä kerralla asiakkaan henkilöllisyys todennetaan verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen asiointi hoituu palveluntarjoajan toimittamalla henkilökohtaisella tunnusluvulla (PIN-koodi). Lainahakemuksen voi lähettää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ja öisin klo 23-7 välisenä aikana myönnetyt luotot maksetaan asiakkaan tilille heti aamulla. Pankista riippuen rahat siirtyvät tilille muutamassa minuutissa, mutta joidenkin pankkien kohdalla pitää varautua 1-2 pankkipäivän odottamiseen.

Kenelle Vippi.fi pikalaina?

Vippi.fi-lainan voi saada yli 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on julkinen matkapuhelinliittymä, verkkopankkitunnukset ja pankkitili omalla nimellään. Maksuhäiriömerkintä on este luoton saamiselle. Samalla henkilöllä voi olla vain yksi Vippi.fi-palvelusta saatu luotto kerrallaan ja uuden voi ottaa vasta, kun vanha luotto on maksettu kokonaisuudessaan ja se on kirjautunut palveluntarjoajan järjestelmään.

Mitä Vippi.fi laina maksaa?

Vippi.fi-palvelusta lainaa voi saada 100-2000 euroa ja lainan takaisinmaksuaika on lainan suuruudesta riippuen 3-35 kuukautta. Myönnetyn summan suuruuteen vaikuttaa muun muassa hakijan ikä ja se, onko henkilö aikaisemmin käyttänyt palvelua. Jos 14 vuorokauden vipin maksaa takaisin viikon etuajassa, asiakas saa alennusta luoton kokonaiskustannuksista. 30 vuorokauden lainoissa edun saa, kun maksaa luoton 14 päivän kuluessa luoton ottamisesta ja 60 vuorokauden lainoissa, kun maksun suorittaa 30 vuorokauden kuluessa. Todellinen vuosikorko on lainan suuruudesta ja valitusta takaisinmaksuajasta riippuen 49-131%.

Lasku lähetetään suoraan kotiin tai sähköpostiin. Laskun eräpäivää on mahdollista siirtää maksua vastaan 7-21 päivällä eteenpäin palveluntarjoajan verkkopalvelussa. Laskun voi myös maksaa etuajassa ilman lisäkustannuksia. Lasku sisältää kaikki lainakustannukset lukuun ottamatta tekstiviestien ja puheluiden kustannuksia.


  • vippi.fi
Hae lainaa