Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Simppelisti Surimo!

Surimo kulutusluotto 500-4000 euroa heti tilille mihin vain pankkiin! Lainapäätöksen vastauksen saat välittömästi hakemuksen täytettyäsi. Kuukausierät alkaen 19,59€.

Täysin suomalainen Surimo Finance Oy kertoo suoraan ja selväsanaisesti lainan todelliset kulut mitään piilottelematta. Todellinen vuosikorko 24,09 – 47,46 %.  Surimosta erityisen reilun tekee lisäksi jopa kuusi maksuvapaata kuukautta lainanottajalle!

Lainan hakeminen on nopeaa ja mutkatonta verkkohakemuksen kautta. Mitään liitteitä sinun ei pääsääntöisesti tarvitse alle 2000 euron lainoja varten Surimolle toimittaa, mutta ”pistokoe”-muotoisesti tulotositteita saatetaan silloin tällöin pyytää. Haun nopeuttamista varten kannattaa siis varata kaikki tarvittavat tiedot käden ulottuville.

Rahan siirrot kulkee yleensä kello 7-23 välisenä aikana, mutta lainaa voit tietenkin hakea aivan mihin aikaan vain! Hakemuksen täytät nopeasti parissa minuutissa ja päätöksen saat heti tietoosi. Jatko-ohjeet lainasopimuksen hyväksymisestä saat näppärästi suoraan sähköpostiin. Lainahakemuksen voit täyttää vaikka kännykällä, koska Surimo on optimoitu toimimaan monilla eri laitteilla.

Surimon kautta voit siis hakea mutkatonta ja perinteistä pienlainaa esimerkiksi yllättäviin menoihin, sitoutumatta pitkiin ja vaikeaselkoisiin sopimuksiin. Surimo lisäpalvelujen avulla voit hakea vaikka korotusta lainaasi ja online-palvelujen kautta pysty aina ajan tasalla lainasi tilanteesta. Surimolla saat itse valita sopivan eräpäivän lainasi kuukausimaksuille!

Voinko minäkin saada Surimo-lainaa?

Kyllä, jos olet 19–72-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot omistava henkilö! Lisäksi sinulla on oltava käytössäsi suomalainen pankkitili ja omat verkkopankkitunnukset. Jokaisesta lainanhakijasta tehdään yksilöllinen luottokelpoisuusarvio, jonka perusteella lainapäätös tehdään. Lainahakemus ei maksa sinulle yhtään mitään, joten helpoin keino selvittää saisitko juuri sinä lainaa, on täyttää hakemus.

Kuinka nopeasti voin saada rahat tililleni?

Jopa heti lainasopimuksen hyväksyttyäsi ja allekirjoitettuasi, jos valitset maksuun pikasiirron. Pikasiirto maksaa vain 3 % lainasummastasi ja saat rahat todella ihan heti tilillesi pankistasi riippumatta! Tavanomaisen maksun valitessasi, saat rahat viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Miten haen lainaa?

Hyvin helposti Surimon verkkohakemuksen avulla! Kerrot vain haluamasi lainasumman, täytät lainahakemuksen ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi palveluun. Lainapäätöksen saat heti ja myönteisen päätöksen myötä voit odottaa rahojen siirtymistä tilillesi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Surimon erikoisuuksiin kuuluu myös käytännöllinen suomenkielinen live-chat, joka on auki arkisin kello 9-16 nettisivuilla. Live-chatin kautta voit saada heti vastauksen esimerkiksi lainahakemuksia koskevissa kysymyksissä. Muina aikoina Surimon asiakaspalvelu toimii perinteikkäästi sähköpostin välityksellä tai puhelimitse.

Entä kuinka pitkän laina-ajan voin saada?

Laina-aika on 24 tai 36 kuukautta kaikissa lainoissa. Kuukausilyhennykset näet jo lainanhakuvaiheessa, jolloin voit valita taloudellesi parhaan vaihtoehdon.

Mitä, jos en voikaan maksaa jonain kuukautena lainaa takaisin?

Ei hätää, Surimon sopimukseen kuuluu kuusi maksuvapaata kuukautta, joita voit hyödyntää yllättävien esteiden ilmaantuessa.

Kulutusluottoa hakiessa kannattaa lisäksi ottaa käyttöön Surimon Maksuvahti-palvelu: jos unohdat maksaa laskusi, Surimo olettaa sinun käyttävän maksuvapaan kuukauden, vaikka et siitä olisi etukäteen ilmoittanut. Sinun ei siis tarvitse pelätä karhukirjeitä, vaikka eräpäivä kerran unohtuisikin.

Mihin käyttötarkoitukseen saan hakea Surimo-lainaa?

Sen päätät itse! Olit sitten ostamassa moottoripyörän tai järjestämässä juhlat, voit aina hakea Surimo-lainaa, ilman sitoutumista mihinkään jatkuvaan luottoon.

Saanko tehdä ylimääräisiä lainanlyhennyksiä?

Tottakai! Surimolla laskujen viitenumero pysyy aina samana sinulle, joten voit kätevästi tehdä ylimääräisiä maksuja. Silloin kuukausieräsi pienenevät ja laina-aikasi lyhenee loppupäästä.