Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Suomilimiitiltä nyt jopa 1000 euron ensinosto kuluitta!

Luit oikein! Täysin suomalainen Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkailleen 1000 euron lainaa kuluitta ja koroitta – maksuaikaakin ensilainalle voit saada jopa 60 päivää! Rahat tulevat tilille parhaassa tapauksessa jopa muutamassa minuutissa. Kyseessä onkin Suomen suurin lisäkuluton ensilaina. Reilua, eikö totta?

Ensilainan takaisin maksettuasi, sinulla onkin käytössä varsin hyödyllinen, jatkuva tililuotto 2000 euron luottorajalla. Aina maksettuasi lainaa takaisin, on se heti uudelleen käytössä. Tätä tarjousta ei kannata jättää käyttämättä. Voit pyytää ilmaista lainatarjousta Suomilimiitiltä heti, ilman takaajia tai vakuuksia.

Suomilimiitti-tietoa:

  • Suomilimiitiltä enintään 1000 euron ensilaina kuluitta!
  • luottoa 10 – 2000 euroa
  • Kenelle se myönnetään? 21–70-vuotiaille
  • Vanhoille asiakkaille keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa tililuotolle, maksut myös erissä mahdollisia!

Suomilimiitti asiakkaana voit nostaa lainaa missä vain jopa tekstiviestillä.

Miten haen kulutonta ensilainaa?

Voit hakea Suomilimiitti-lainaa aina maksutta heidän nettisivujensa kautta lainahakemuksen täyttämällä ja rekisteröitymällä Suomilimiitin asiakkaaksi. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja luottopäätöksen saat nopeasti tekstiviestinä. Voit hakea lainaa milloin vain kelloon katsomatta ja hakemuksia käsitellään niin arkisin, kuin viikonloppuina kello 8-22 välisenä aikana. Lainahakemuksen tekeminen on sinulle siis täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään!

Voisinko minäkin saada Suomilimiitiltä lainan?

Tottahan toki, jos vain olet 21–70-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, omat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne ja matkapuhelinnumero. Jokaisesta hakijasta tehdään henkilökohtainen luottokelpoisuusarvio, jonka perusteella päätös viime kädessä tehdään. Parhaan vastauksen kysymykseen siis saatkin täyttämällä lainahakemuksen.

Puhelinliittymäni on prepaid, voinko silti hakea lainaa?

Kyllä voit. Liittymäsi voi olla prepaid tai numerosi salainen, kunhan puhelinnumerosi on sinun käytössäsi. Hae laina verkkohakemuksella.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Kun olet saanut myönteisen lainpäätöksen ja olet hyväksynyt nostopäätöksen, siirretään rahat tilillesi. Tilisiirto tulee välittömästi, jos käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili. Muiden pankkien suhteen rahojen kulussa menee noin 1-2 pankkipäivää. Maksuja maksetaan niin arkisin, kuin viikonloppuisinkin kello 8-22 välisenä aikana.

Kuinka paljon Suomilimiitin jatkuva tililuotto maksaa minulle?

Muistathan, että ensilaina on eri asia kuin tililuotto. Ensilaina on todella täysin lisäkuluton sinulle maksuajan puitteissa!

Tililuotossa maksat vain siitä mitä käytät. Pelkkä sopimuksen voimassaolo on sinulle luonnollisesti ilmaista, etkä maksa mitään piilokuluja tai tilinhoitomaksuja. Nostoprovisio tekemistäsi nostoista on 15 % nostettavasta summasta. todellinen vuosikorko esimerkiksi 800 euron lainalle 12 kuukauden maksuajalla on 163,98 %.

Voinko maksaa osamaksulla takaisin?

Kyllä voit! Silloin maksat vain laskuun merkityn minimilyhennyksen, jolloin avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuun laskutukseen kuukausikorkoa 8,9 %.

Entä voinko pitää tarvittaessa maksuvapaita kuukausia?

Ehdottomasti! Kun olet pitänyt Suomilimiitti-taloutesi kunnossa eli pitänyt takaisinmaksun ajallaan, voit hakea vuodessa kahta maksuvapaata kuukautta. Kätevimmin se onnistuu Suomilimiitin lainapalvelussa omilla sivuillasi.

Nostin eilen 100 euroa Suomilimiitti-tililtäni, voinko tehdä tänään uuden noston?

Kyllä voit! Tili on joustettavasti käytössäsi oman luottorajasi puitteissa ja voit tehdä kerralla isompia nostoja tai tarpeen mukaan nostaa rahaa pienissä erissä, kunhan sinulla ei ole erääntyneitä maksuja Suomilimiitille.

Mikä on Suomilimiitti-tilin miniminosto?

Jatkuvan tililuoton miniminosto on 10 euroa.

Mistä tiedän kuinka paljon minulla on tililuottoa käytettävissäni?

Tietosi löydät kirjautumalla Suomilimiitin lainapalveluun omilla tunnuksillasi. Sitä kautta löydät myös paljon muutakin hyödyllistä tietoa lainaasi koskien ja voit vaikka osallistua arvontoihin!


  • Suomilimiitti