Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Simplialta lainaa jopa 40 000 euroa edullisin ehdoin!

Täyttämällä Simplia maksuttoman lainahakemuksen tavoitat yli 15 pankkia ja laitat huippuammattilaiset kilpailuttamaan juuri sinulle sopivimman lainasopimuksen! Voit saada lainaa peräti 500 – 40 000 euroa jopa 12 vuoden maksuajalla. Lainatarjoukset lähetetään suoraan sähköpostiisi ja saat itse päättää mikä niistä on sinulle paras!

Mikä ihmeen Simplia?

Simplia on lainanvälityspalvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi. Simplia on toiminut vuodesta 2015 asti ja se toimii yhteisyössä useiden suomalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Simplian kautta saat lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ilman turhauttavaa odottelua! Vaikka saisit mainioita tarjouksia sähköpostiisi Simplialta, sinun ei ole silti pakko hyväksyä niistä mikään, eikä lainahakemus sido sinua yhtään mihinkään.

Simplia pähkinänkuoressa:

  • Simplian lainahakemuksella tavoitat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, joilta saat tarjouksia sähköpostiisi.
  • Lainaa Simplian kautta on mahdollista saada 500 – 40 000 euroa. Maksuaikaa 12 kuukautta – 12 vuotta!
  • Kuka voi saada Simplian välittämää lainaa? Suomessa pysyvästi asuvat vähintään 18-vuotiaat, joilla on säännölliset tulot ja raha-asiat mallikkaasti hoidettuina!

Miten Simplia toimii?

Hyvin yksinkertaisesti! Täytät vain yhden lainahakemuksen, jossa määrittelet haluamasi lainasumman maksuaikoineen. Sinulta kysytään muutamia faktoja itsestäsi ja lainan hakemista varten tarvitset toki myös pankkitilinumerosi.

Huomioithan, että vaikka täyttäisit Simplian lainahakemuksen ja saisit lainatarjouksia, eivät ne sido sinua mihinkään, vaan lopullisen päätöksen lainan hyväksymisestä teet aina itse!

Voinko minäkin saada Simplian kautta lainaa?

Todennäköisesti kyllä. Simplialta lainaa voivat saada vähintään 18-vuotiaat Suomessa pysyvästi asuvat. Lainakriteerit vaihtelevat hieman eri pankeilla, mutta kunhan luottotietosi ovat kunnossa, sinulla on hyvä mahdollisuus saada laina! Simplian ilmaisen lainahakemuksen avulla pystyt kätevästi kartoittamaan lainansaantimahdollisuuksiasi!

Tarvitsenko lainan saamiseen vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse! Simplian välittämä vakuudeton laina ei vaadi mitään vakuuksia tai henkilötakauksia.

Milloin rahat tulevat tililleni?

Parhaassa tapauksessa myönnetty laina maksetaan tilillesi jo saman päivän aikana! Koska Simplia toimii niin monien eri pankkien kanssa yhteistyössä, vaihtelee maksuaika kuitenkin hieman, sillä pankkien toiminnassa on eroja. Viimeistään rahat ovat tililläsi muutaman pankkipäivän kuluttua.

Voinko käyttää Simplia-lainan nykyisten lainojeni yhdistämiseen?

Ehdottomasti voit! Kalliskorkoisten lainojen yhdistäminen on mahdollista ja varsin järkevää taloudellisesti. Lisäksi silloin voit lukuisten laskujen sijaan maksaa vain yhtä, eikä sinun tarvitse huolehtia eri eräpäivistä! Säästät koroissa ja kuluissa, kun otat yhden lainan, jossa on kohtuulliset kuukausierät ja sinulle sopiva maksuaika.

Maksaako Simplian palvelun käyttö jotakin?

Ei maksa! Lainan hakeminen Simplialta on aina maksutonta.

Millä korolla voin saada lainaa Simplialta?

Simplia pyrkii kilpailuttamaan sinulle aina mahdollisimman edullisen lainan, mutta lopullisen päätöksen tekee kuitenkin aina lainan myöntävä rahoituslaitos.

Esimerkkilaina: 500 € 12 kuukauden maksuajalla: arvioitu kuukausilyhennys 44 €, korkokulut 28 €, aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 10 %, todellinen vuosikorko 10.47 %, tilinhoitomaksut 0 €.


  • Simplia