Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

800 - 6000 €

Lainasumma

%

Korko alk.

%

Tod. vuosikorko alk.

24 - 48 kk

Laina-aika

18

Ikäraja

SAV-rahoitus.fi on varsinkin auton ostamiseen liittyviin rahoituksiin erikoistunut rahoitusyritys. Sen kautta voi saada tavallista lainaa, jonka vakuutena oma auto toimii. Vastaavasti lainaa vois saada myös ostettavaa autoa varten, jolloin auto toimii myös lainan vakuutena ja auto on SAV-rahoituksen omistuksessa kunnes laina on kokonaan maksettu.

Kenelle SAV-rahoitus -laina on tarkoitettu?

SAV-rahoituksen lainaa voivat hyödyntää kaikki autoa hankkimassa olevat sekä kaikki muutkin lainan tarpeessa olevat. Sillä SAV -luotossa, jossa oma ajoneuvo toimii lainan vakuutena, ei ole määriteltyä rahan käyttökohdetta. SAV- luottoa voi saada enimmillään 6000 euroa.

Ajoneuvoa hankkimassa olevat puolestaan saavat SAV-rahoitukselta joustavan autorahoituksen. Tällöin auto ostetaan osamaksulla ja maksuaikaa voi saada jopa 48 kuukautta. Auton enimmäishintaa ei ole määritelty, mutta rahoituksen saamiseen vaikuttavat hakijan vakituiset ja säännölliset tulot.

SAV-rahoitus tarjoaa vaihtoehtoa myös auton myyjälle, sillä myyjä voi SAV -rahoituksen kautta tarjota yksityiselle auton ostajalle rahoitusmahdollisuutta. Silloin myyjä saa SAV-rahoitukselta koko myyntisumman ja ostaja jää velkasuhteeseen SAV-rahoituksen kanssa, jolloin myyjälle ei jää kannettavaksi huolta takaisinmaksun onnistumisesta.

Kaikissa rahoitusvaihtoehdoissa lainan hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja luottotiedoiltaan moitteeton. Hänellä tulee myös olla vakituiset tulot ja vakituinen osoite Suomessa. Jos haettava lainatuote on SAV-luotto, tulee vakuudeksi tarjottavan auton olla yksistään hakijan omistuksessa.

Mitä SAV-rahoitus -laina maksaa?

SAV-rahoituksen hintaan vaikuttaa suuresti lainattava summa ja laina-aika, sillä takaisinmaksu on sidottu sillä hetkellä vallitsevaan korkotasoon. Perustamiskuluina SAV-rahoitus perii maksimissaan 350 euroa lainan suuruudesta riippuen ja lainan rekisteröimiskuluja 25 euroa. Lisäksi kuukausittain peritään käsittelykuluina 9,80 euroa.

Korkojen suuruus sekä muut hinnaston mukaiset maksut ovat parhaiten nähtävissä SAV-rahoituksen Internet-sivuilla ja myös asiakaspalveluun voi näiden asioiden puitteissa ottaa yhteyttä.


Hae lainaa