Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

500 - 10 000 €

Lainasumma

%

Korko alk.

12 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 80 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Lisää laatua elämääsi Saldolla!

Saldo on se suomalainen, taatusti nopea arjen rahoittaja. Täysin vakuudetonta, kohtuukorkoista Saldo-lainaa voit saada 500-2000 euroa ja takaisinmaksu tapahtuu aina rehdisti tasaerissä! Palvelun nopeuden puolesta puhuu sekin, että lainapäätöksen saat heti näytöllesi! Älä siis turhaan odottele, vaan nosta elämäsi Saldoa – rahat tilille jopa minuuteissa!

Vankka osaaminen taloutesi tukena

Saldo on osa suomalaista Tact Finland Oy:ta, joka on palvellut jo yli puolta miljoonaa tyytyväistä asiakasta Suomessa. Vuosien kokemus ja monipuolinen rahoitusmarkkinoiden tuntemus tekeekin Saldosta ehdottomasti hyvän kumppanin arkeen. Lisäksi Saldon asiakaspalvelusta saat luotettavan, turvallisen ja ystävällisen avun kaikissa tilanteissa.

Tutustutaan siis hieman tarkemmin Saldon palveluihin kymmenen kysymyksen ja vastauksen sarjalla.

Kymmenen kysymystä Saldosta:

Kuinka paljon voin saada Saldo-lainaa?

Saldolla on kaksi erilaista lainatuotetta: joustoluotto ja kulutusluotto. Lainaa voit siis saada valitsemastasi lainatyypistä riippuen joko 500–2000 euroa omaan tahtiisi joustotilin muodossa tai 1000–10 000 euroa kertasummana tilillesi.

Miten joustoluotto ja kulutusluotto eroavat toisistaan?

Joustoluotto on nimensäkin mukaisesti joustava laina. Joustoluotto on kuin virtuaalinen luottokorttisi. Voit tehdä joustoluottotililtäsi nostoja aina oman tarpeesi mukaan ja lainaa takaisin maksaessasi sinulle vapautuu aina uudelleen joustoluottoa käytettäväksi. Kulutusluotto on taas kerralla nostettava 1000–10 000 euron pikalaina. Molemmissa lainatyypeissä on Saldon reilut lainaehdot ja nopea palvelu.

Kuinka pian rahat maksetaan tililleni?

Molemmissa lainatyypeissä rahat voidaan siirtää tilillesi lainapäätöksen yhteydessä jo muutamassa minuutissa. Voit myös ajastaa tilisiirron siten, että rahat ovat käytettävissäsi 6 tai 48 tunnin kuluttua lainapäätöksestä.

Joustoluotossa uusia nostoja tehdessäsi tekstiviestinostojen tilisiirrot maksetaan tilillesi aina muutaman minuutin kuluessa. Omilta sivuiltasi voit valita myös Pikanoston, jolloin saat rahat tilille netinkin kautta yhtä nopeasti kuin tekstiviestinoston yhteydessä.

Kuka voi saada lainan?

Jousto- tai kulutusluoton hakijan tulee lainan saadakseen olla vähintään 20-vuotias Suomessa vakituisesti asuva oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Hakemista varten tarvitset myös nettipankkitunnukset! Jokaisesta asiakkaasta tehdään yksilöllinen arvio, jonka perusteella laina myönnetään.

Miten haen Saldo-lainaa?

Hyvin helposti! Ensin valitset vain sinulle sopivamman lainamuodon ja haluamasi lainasumman. Tunnistaudut palveluun verkkopankkitunnuksilla ja sitten täytät hakemuksen loppuun. Saat heti hakemuksen täytettyäsi vastauksen!

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

Kulutusluoton takaisinmaksuajan valitset jo lainasopimusta tehdessäsi ja maksuaika voi olla jotakin 12–80 kuukauden väliltä. Joustoluoton takaisinmaksu taas tapahtuu valintasi mukaan kerralla tai kuukausierissä. Joustoluoton maksuaika: min. 3 kk ja max. 30 kuukautta maksettaessa minimilyhennyksin.

Milloin voin tehdä nostoja?

Nostoja joustoluottotililtäsi voit tehdä ihan milloin hyvänsä! Myös lainahakemuksen voit jättää mihin aikaan vain, mutta hakemukset käsitellään ainoastaan palvelun aukioloaikoina.

Miten maksan lainan takaisin?

Laskut lainasta saapuvat sinulle kuukausittain sähköpostiin. Voit myös vaihtaa laskutustavan vaikka paperiseksi halutessasi. Joustoluotossa voit omien sivujen kautta aina arkistaa ajankohtaisen avoimen saldosi, joten pysyt aina ajan tasalla lainasi tilanteesta.

Voit maksaa lainan takaisin myös ennenaikaisesti, mutta silloin kannattaa olla yhteydessä Saldon asiakaspalveluun, jotta maksaminen sujuu varmasti oikein, etkä maksa liikaa!

Mikä on Saldon lainan korko?

Kulutusluotossa todellinen vuosikorko on alkaen 12,00 % ja joustoluotossa vuosikorko alkaen 49,70 %. Huomaathan, että joustoluotosta ei aiheudu sinulle mitään kuluja, ellet tee nostoja!

Kulutusluotto-esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Joustoluotto-esimerkkilaina: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko 12 kuukauden maksuajalla on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1 894 € jos nosto tehdään kerralla.

Muita molempien lainatyyppien kuluja ovat avauspalkkio, tilinhoitomaksu ja mahdollinen laskutuskulu, jos sinulla on käytössäsi paperilaskutus.

Mihin voin käyttää lainarahat?

Ihan mihin vain haluat! Lähinnä rahanpesun ja ylipäätään rikollisuuden torjumisen vuoksi, lainsäädännön velvoittamana, Saldo saattaa kysyä yleisluontoisesti mihin aiot käyttää rahat. Tällainen kysymys voi tulla siis lainanhakuprosessissa vastaan, mutta vastaukseksi riittää summittainen arvio käyttökohteesta, kuten ’remontti’ tai ’loma’.

 


Hae lainaa