Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Risicum tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 100 – 5000 euroa 12 kuukauden laina-ajalla.

Risicum kulutusluotto ilman takaajia tai vakuuksia

Risicum myötää yli 20vuotiaille vakituisen osoitteen Suomessa omaaville 100-5000 euroa kulutusluottoa. Hakutapoina Risicumilla on helppo nettihakemus, tekstarihakemus ja lainaa soittamalla -palvelu.

Yleistä Risicumista

Risicum Oy vuodesta 2005 toiminut yritys, joka tarjoaa pika- ja kulutusluottoja nopeasti ja ilman vakuuksia ja takaajia. Asiakaspalvelun aukioloaikoina lainapäätöksen saa heti ja rahat siirtyvät asiakkaan tilille nopeasti ja vaivattomasti. Muina aikoina vastaanotetut lainahakemukset käsitellään seuraavana aamuna. Lasku toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai valinnan mukaan sähköpostilla. Sähköpostilaskun voi valita lainasummasta riippumatta.

Risicumin palvelut

Risicum myöntää lainaa 20-vuotiaalle Suomen kansalaiselle, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Pikaluottoa voi saada 500-1000 euroa ja maksuajaltaan pidempää kulutusluottoa 100-5000 euroa. Pikavippien takaisinmaksuaika on tyypillisesti parista viikosta muutamiin kuukausiin, kun taas kulutusluottojen maksuaika on jopa kolme vuotta. Luottojen enimmäismäärät on porrastettu hakijan iän mukaan. Uutta lainaa voi hakea, kun vanha on maksettu pois kokonaisuudessaan ja suoritus näkyy Risicumin omassa järjestelmässä.

Luottoa haetaan ensimmäisellä kerralla verkkohakemuksella, joka löytyy yrityksen kotisivuilta. Hakijan henkilöllisyys varmennetaan pankkitunnistautumisella ja hänelle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi myöhempää asiointia varten. Palvelu on muutenkin täysin turvallinen, koska se käyttää suojattua yhteyttä ja asiakkaan antamat tiedot tarkastetaan aina. Vanhat asiakkaat voivat lisäksi hakea uutta lainaa tekstiviestillä, kun haettu summa on alle 400 euroa. Lainaa voi hakea myös soittamalla, jolloin Risicumin asiakaspalvelu täyttää hakemuksen hakijan puolesta ja posti huolehtii asiakkaan henkilöllisyyden varmistamisesta. Tällöin rahat saa tilille, kun asiakas on allekirjoittanut hänelle postitoimistoon lähetetyn lainasopimuksen.

Risicum lainapalvelun hinnat

Yrityksen sivuilla on kätevä laskuri, jolla voi laskea lainan kustannukset eri summilla ja takaisinmaksuajoilla. Itse luottosumman lisäksi asiakkaan maksettavaksi tulevat toimitus- ja käsittelykulut sekä luoton korko, jonka suuruus riippuu luoton suuruudesta ja valitusta takaisinmaksuajasta. Lainojen todellinen vuosikorko on tyypillisesti noin 400 %. Mahdollisesta maksuaikataulun muuttamisesta peritään 10 euron maksu ja myöhästyneistä maksuista menee viivästyskorkoa. Mahdollisista perintätoimista aiheutuvista maksuista vastaa asiakas.