Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

1000 - 30000 €

Lainasumma

9,67 %

Korko alk.

15,02 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 144 kk

Laina-aika

23

Ikäraja

Resurs Bankilta saat nyt kaikki lainat ilman avausmaksua!

Resurs Bank tarjoaa nopeaa ja turvallista lainaa 1000 – 30 000 euroon! Reilu maksuaika takaa tasapainon taloudellesi myös lainanoton jälkeen, maksuaikaa on saatavilla jopa 1-12 vuotta. Todellinen ässä hihassa on monipuolinen lainavalikoima: etsit sitten suurempaa lainaa vaikka remonttia varten tai mahdollisuutta säästää lainojen yhdistämisen muodossa, löytyy heiltä taatusti sopiva rahoitusratkaisu! Lainapäätöksen saat aina heti!

Resurs Bank lyhyesti:

  • Ikäraja: 23 vuotta.
  • Lainasumma: 1000 – 30 000 euroa.
  • Maksuaika: 1-12 vuotta.

Miksi valita Resurs Bank?

Resurs Bank on juuri nyt todella hyvä lainavaihtoehto, sillä lainoissa ei ole mitään avausmaksuja. Jos arvostat helppoa ja mutkatonta lainanhakuprosessia, joka on myös ennen kaikkea ripeä, on Resurs Bank valintasi. Lisäksi sinun on mahdollista hyödyntää lainaa hakiessasi myös yhteishakijavaihtoehto, jolloin voit saada jopa paremmat lainaehdot ja parannat mahdollisuuksiasi saada isonkin lainan.

Kuka voi saada Resurs Bank lainaa?

Lainaa voivat saada vähintään 23-vuotiaat, oikeustoimikelpoiset henkilöt, joiden luottotiedot ovat moitteettomassa kunnossa. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset työ- tai eläketulot ja lainan hakemista varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Helpoin ja takuulla nopein tapa tarkistaa saisitko juuri sinä lainaa, on täyttämällä lainahakemus! Online-hakemus on sinulle täysin maksuton eikä sido sinua yhtään mihinkään!

Näin haet lainan:

  1. Klikkaa itsesi online-hakemukseen
  2. Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksillasi tai henkilötunnuksin.
  3. Täytä pyydetyt tiedot ja valitse haluamasi lainasumma.
  4. Voit toimittaa mahdollisesti pyydetyt liitteet jo hakemuksen mukana.
  5. Saat lainapäätöksen heti näytöllesi!

Kuinka nopeasti rahat siirretään tilille?

Myönteisen lainapäätöksen saatuasi sinun tulee hyväksyä ja allekirjoittaa lainasopimus. Tämän tehtyäsi maksetaan laina tilillesi viimeistään kahdessa pankkipäivässä.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainaa maksat takaisin ennalta sovitun maksutaulukon mukaisesti kuukausittain. Löydät ajankohtaiset lainatietosi kätevästi ’Omat sivut’ –osiosta, joka avautuu käyttöösi lainansaannin myötä.

Mikä on lainan korko ja onko lainassa muita kustannuksia?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja se on jotain 9,62 % – 27,60 % väliltä. Tällä hetkellä voit säästää muissa kustannuksissa, sillä Resurs Bank tarjoaa juuri nyt kaikki lainansa avausmaksutta! Normaalisti lainan avausmaksu on 195 euroa. Lisäksi lainan kuluihin kuuluu kuukausittainen 8 euron käsittelymaksu.

Esimerkkilaina: Kertalainassa 6000 euroa 6 vuoden maksuvaihtoehdolla todellinen vuosikorko on 18,57 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 14,00 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk -0,329 %, (1.9.2017) lainan avausmaksu 195 € ja tilihoitomaksu 8 € kuukaudessa. Kuukausierä 6 000 € luotolle on 136 €/kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 9787 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

Tietoa Resurs Bankista:

Tukholman pörssiinkin listautunut, vuonna 1977 perustettu pohjoismaalainen Resurs Bank on toiminut Suomessa vuodesta 2002 lähtien ja se on kasvanut yli 100 000 asiakkaan myötä Suomessa vahvaksi toimijaksi rahoitusalalla.

Resurs Bankin yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Arkisin kello 8-18.

Puhelinnumero: 09 6131 5050

Sähköposti: asiakaspalvelu@resurs.fi

Postiosoite: Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900, 00002 Helsinki


Hae lainaa