Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

2000-60000 €

Lainasumma

4,5 %

Korko alk.

%

Tod. vuosikorko alk.

1-15 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Rahatalo lainapalvelun kautta voit vertailla maksutta lainat aina 60000 euroon asit. Sen tarjoaman lainalaskurin avulla voi selvittää itselleen sopivinta lainasummaa ja maksuaikaa. Palvelu on täysin maksuton eikä sen käyttäminen sido mihinkään. Tämän suomalaisen palvelun valttina ovat nopeat lainapäätökset. Vakuuksia ei tarvita ja lainaa voi hakea aina 60000 euroon saakka. Palvelun avulla voi myös yhdistää lainoja.

Rahatalo pähkinänkuoressa:

  • Vakuudetonta lainaa 2000 – 60 000 euroon asti 8 – 27 % nimelliskorolla.
  • Kenelle? Yli 20-vuotiaille Suomessa asuville
  • Takaisimaksuaika? 1-15 vuotta

Mitä etuja palvelulla on?

Rahatalo lainan hakeminen on turvallista. Tiedot lähetetään eteenpäin salattuna. Lainahakemus käsitellään heti ja lainapäätöksen saa välittömästi. Rahat saa tililleen nopeasti, jo saman päivän aikana. Lainojen vertailu ja käsittely on vaivatonta. Lainanhakuprosessi on yksinkertainen ja täysin maksuton.

Kuinka suuri korko lainoissa on?

Lainan nimelliskorko on 8-27 prosenttia, minkä päälle voi tulla pankista riippuen erilaisia maksuja. Jokainen pankki tekee luottoarvion annettujen tietojen perusteella. Lainahakemus kannattaakin täyttää mahdollisimman huolellisesti.

Mitä yhteishakija tarkoittaa?

Yhteishakijalla tarkoitetaan esimerkiksi vanhempaa tai aviopuolisoa. Yhteishakijan avulla voidaan varmistua kyvystä saada laina maksettua takaisin. Näin vastuuta voidaan hieman jakaa ja riskit ovat hieman pienemmät. Yhteishakija mahdollistaa paremmat lainaehdot ja parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia.

Kuinka nopeasti lainan saa tililleen?

Lainan maksu tilille riippuu valitusta pankista. Tavallisesti kuitenkin rahan saaminen tilille kestää puolesta tunnista muutamaan päivään.

Kuinka paljon Rahatalon asiakas voi saada lainaa?

Palvelun kautta voi hakea lainaa aina 50 000 euroon saakka. Palvelu ei itsessään voi vaikuttaa myöntävätkö pankit hakijalle lainaa, vaan päätöksen tekevät aina pankit itse.

Millainen yhdistelmälaina on?

Yhdistelmälainalla voi yhdistää useamman lainan yhdeksi lainaksi, jolloin lainakustannukset pienenevät ja raha-asioiden hoito helpottuu, kun tarvitsee asioida vain yhden tahon kanssa. Tämä on selvää säästöä.

Mihin lainahakemuksen täyttäminen sitoo?

Lainahakemuksen täyttäminen ei itsessään sido vielä mihinkään. Hakemuksen tekemällä voi vasta tutustua lainatarjouksiin. Sen jälkeen voi päättää itse, nostaako lainan vai ei.

Voiko lainan maksaa takaisin nopeammin kuin on sovittu?

Lainan voi aina maksaa takaisin sovittua maksusuunnitelmaa nopeammin. Tämä on usein molempien osapuolten, sekä pankin että asiakkaan, etu. Tällaisissa tilanteissa tulee ottaa yhteyttä suoraan lainan myöntäneeseen pankkiin.


  • Rahatalo
Hae lainaa