Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Rahapalvelu on täyden palvelun lainavalinta!

Rahapalvelu joustavasta lainapalvelusta voit hakea 50-4000 euroa lainaa omaan tahtiin käytettävän joustoluoton muodossa! Lainan hakeminen sujuu yllättävän nopeasti ja saat rahatkin tilillesi keskimäärin vain 15 minuutissa! Lainapäätöksen saat aina heti näytöllesi!

Rahapalvelu pärjää hintavertailussa hyvin ja saat juuri itsellesi sopivan lainasumman

Lainan korkokulu on varsin kohtuullinen, todellinen vuosikorko alkaen vain 49,85%. Juuri nyt uusille asiakkailleen tarjotaan ensimmäisen kuukauden lainaa täysin korotta ja kuluitta! Kannattaa toimia nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Koska laina on muodoltaan joustoluotto, tarkoittaa se sitä, että voit nostaa juuri itsellesi sopivan summan rahaa. Sinun ei siis tarvitse hakea turhan suurta lainasummaa ja toisaalta, jos tarvitsetkin enemmän rahaa, on sinulla aina mahdollisuus lisänostoihin vanhana asiakkaana.

Rahapalvelu lyhyesti:

  • Ikäraja: 19 vuotta
  • Lainasumma: 50-4000 euroa
  • Laina-aika: 3-36 kuukautta

Kenelle Rahapalvelu laina sopii?

Rahapalvelu lainaa voivat saada vähintään 19-vuotiaat, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakuprosessia varten tarvitset lisäksi omat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jotta voit tunnistautua palveluun. Lainan saadakseen hakijalla tulee olla myös käytössään toimiva sähköpostiosoite ja oma puhelinnumero.

Näin haet Rahapalvelun lainaa:

  1. Siirry lainapalvelun nettisivuille ja paina kohdasta ’avaa luottohakemus’.
  2. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksin ja täytä hakemus. Saat alustavan lainatarjouksen heti!
  3. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi voit nostaa lainaa heti tilillesi!

Rahat siirtyvät tilille keskimäärin 15 minuutissa!

Voit hakea lainaa ihan mihin aikaan hyvänsä. Laina siirretään tilillesi kaikkina viikonpäivinä maksupalvelun aukioloaikoina eli kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Jos jätät hakemuksen yöllä, voit saada rahat jo aamulla tilillesi.

Kuinka Rahapalvelun joustoluotto toimii?

Rahapalvelu joustoluotoltasi voit tehdä nostoja juuri sen verran kuin haluat. Joustoluoton luottoraja on 4000 euroa, jonka puitteissa voit palvelua käyttää. Jos nostat siis vaikkapa 2000 euroa luotoltasi, jää sinulle vielä 2000 euroa käytettäväksi. Luottoa vapautuu uudelleen käyttöösi aina sitä mukaa, kun lyhennät lainaa.

Joustoluotto on täysin maksuton, jos et tee nostoja! Rahapalvelu joustoluotto onkin oivallinen valinta vaikkapa vararahastoksi yllättävien menojen varalle. Yksinkertaisesti: maksat vain siitä, mitä käytät.

Miten maksan lainan takaisin?

Lainan voit maksaa takaisin halutessasi vaikka kerralla. Toisaalta voit myös maksaa lainaa sopivissa kuukausierissä takaisin, jolloin maksuaikaa voit saada 3-36 kuukautta. Halutessasi saat käyttöösi maksutta myös eräpäivän muistutuspalvelun!

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu mm. maksuajasta. Todellinen vuosikorko on vähintään 49,85% ja enintään 153,63%. Tällä hetkellä uudet asiakkaat voivat saada ensimmäisen kuukauden ajan lainan täysin korotta ja muitta kuluitta!

Kuka omistaa Rahapalvelu?

Lainapalvelun omistaa jo yli 500 000 asiakasta ammattitaidolla palvellut IPF Digital, joka tunnetaan luotettavuudestaan kansainvälisesti. Heidän tunnetumpi lainatuote on Credit24.

Rahapalvelun yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: avoinna arkisin kello 9.00-17.00 (asiakaspalvelusta vastaa Credit24)

Puhelinnumero: 0800 144 344

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@credit24.fi