Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

500 - 50 000 €

Lainasumma

10,4 %

Korko alk.

10,91 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 180 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Yhdellä hakemuksella melkein kaksikymmentä lainamahdollisuutta!

Rahalaitoksen kilpailuttamana sinun on mahdollista saada lainaa 500 – 50 000 euroa nopeasti ja luotettavasti! Luottopäätöksen saat heti ja rahatkin useimmiten samana päivänä tilille! Jätä työläs neuvottelu ja vertailu Rahalaitoksen suomalaisten ammattilaisten osaaviin käsiin, niin säästät aikaa ja rahaa. Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi jopa seitsemäntoista eri pankkia ja rahoituslaitosta – voit vain odotella lainatarjouksia sähköpostiisi ja saat valita itse parhaan lainatarjouksen!

Täysin suomalainen Rahalaitos – aina edullisempi, luotettava vakuudeton laina

Rahalaitos on tunnustetusti luotettava: Rahalaitoksella on Bisnoden korkein luottoluokitus eli AAA, mikä tarkoittaa että lainan hakeminen on varmasti turvallista sinulle. Rahalaitos onkin auttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia lainanhakijoita parhaan lainan löytämisessä!

Henkilökohtaista neuvontaa ja laadukasta asiakaspalvelua!

Asiakaspalvelu Rahalaitoksella palvelee suomen kielellä ja vastaa aukioloaikojen puitteissa yhteydenottopyyntöihin keskimäärin kahden tunnin sisällä!

Rahalaitoksen lainahakemuksen täytät nopeasti netissä ja laitat samalla ammattilaiset työskentelemään puolestasi. Ja mikä parasta – lainahakemuksen tekeminen on sinulle täysin ilmaista, eikä se sido sinua yhtään mihinkään. Tavoitat siis yhdellä hakemuksella toistakymmentä lainanmyöntäjää! Lisäksi saat halutessasi Rahalaitoksen lainaneuvojilta henkilökohtaista ohjausta parhaan lainan valinnassa!

Rahalaitos.fi – mikä se siis on?

Rahalaitos.fi on lainanvälityspalvelu. Se toimii yhteistyössä lukuisten luotettavien ja tunnettujen rahoituslaitosten sekä luotonmyöntäjien kanssa. Rahalaitos etsii puolestasi edullisimman lainan järkevillä ehdoilla. Saat vertailtavaksesi useita eri lainavaihtoehtoja, joista itse valitset parhaan!

Rahalaitos lyhyesti:

  • Rahalaitos toimii lainanvälittäjänä, linkkinä lainaajan ja lainanmyöntäjien välillä.
  • Kenelle Rahalaitos sopii? Yli 20-vuotiaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
  • Lainan takaisinmaksuaika: rahasummasta riippuen 1-15 vuotta

Voisinko minäkin saada lainan Rahalaitoksen kautta?

Varmasti! Sinun tulee vain olla vähintään 20-vuotias ja luottotietojesi pitää olla kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla vähintään 7200 euron vuositulot ja täytyy olla vakituinen osoite Suomessa. Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on kaikille aina maksutonta, joten voit selvittää myös hakemuksen avulla saisitko sinäkin lainan.

Kuinka pian rahat maksetaan tililleni?

Hyväksyttyäsi ja allekirjoitettuasi saamasi lainatarjouksen ehtoineen, riippuen toki valitsemastasi lainanmyöntäjästä, rahat maksetaan tilillesi joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä.

Maksaako Rahalaitoksen lainanvälityspalvelun käyttäminen?

Ei sinulle! Et maksa Rahalaitokselle välitys- tai muitakaan palkkioita tai palvelumaksuja, he saavat palkkionsa muuta kautta. Rahalaitoksen avulla lainan hakeminen siis todella kannattaa. Saat monta tarjousta, maksutta ja nopeasti.

Kuinka lainaa haetaan Rahalaitokselta?

Hyvin simppelisti: täytät vain yhden lainahakemuksen, jossa kerrot paljonko lainaa haluat ja minkälaisen maksuajan valitset. Hakemuksessa kysytään samoja kysymyksiä kuin muissakin lainahakemuksissa, siis henkilötietojasi, palkka- tai eläketulotietoja ja työsuhde- ja asumistietojasi. Varaa lähelle myös pankkitilinumero esille, niin laina saadaan mahdollisimman nopeasti maksuun sinulle!

Mitä eri pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa Rahalaitos työskentelee?

Tällä hetkellä Rahalaitoksen yhteistyökumppaneita ovat mm. Nordax Bank, Avida, Euroloan, Bigbank, Collector Bank, CashBuddy, Credigo, MyLender, Svea, Halino, Lainaamo, Resurs Bank, Laina.fi, Komplett bank ja Credento.

Minkälaisella korolla voin saada lainaa Rahalaitokselta?

Korko määräytyy aina sen mukaan, minkä pankin tai rahoituslaitoksen tarjouksen päätät hyväksyä, koska kaikilla on hieman erilaiset lainaehdot. Useimmat pankit määrittelevät korkonsa ja takaisinmaksuaikansa yksilöllisesti lainanhakijan mukaan.

Esimerkki lainakustannuksista 500 euron lainalle viiden vuoden maksuajalla: Kuukausierä 11€, Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 143€, Kokonaiskulut 643€.


  • Rahalaitos
Hae lainaa