Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Mistä pikavippi heti tilille?

Tarvitsetko todella nopean pikalainan? Silloin pikavippi on oikea vastaus. Pikavippi on nimensäkin mukaisesti äärimmäisen nopea pikalaina, joka maksetaan yleensä tilille vain muutaman minuutin kuluessa hyväksytystä lainapäätöksestä. Suomen lainsäädäntö rajoittaa lainojen maksua sen verran, että kello 23-7 välisenä aikana lainoja ei makseta tilille. Muina aikoina voit luottaa nopeaan rahasiirtoon!

Etsimme puolestasi lainaajat, jotka maksavat pikavipin heti tilille! Voit itsekin nopeuttaa lainaprosessia täyttämällä lainahakemuksen mahdollisimman huolellisesti, jotta sinun ei tarvitse täydentää vaikkapa puuttuvia tietoja. Myös käytössäsi oleva pankki saattaa vaikuttaa rahojen siirtymisnopeuteen jonkin verran, mutta pääsääntöisesti suurille suomalaisille pankeille rahat siirtyvät heti.

Esittelyssä nyt neljä heti tilillesi maksettavaa pikalainaa!

 

Vippi.fi

Vippi.fi tarjoaa lainoja joko 500 tai 2000 euron luottorajalla varustetun joustoluoton muodossa. Lainan hakeminen Vipiltä on aina täysin ilmaista ja kuukausikorkokin on huippuedullisesti alkaen vain 1,99%! Lainahakemus on erittäin lyhyt ja helppo täyttää, lainapäätöksen saat aina heti! Vippi.fi -lainan takaisinmaksu sujuu helposti osamaksuna ja maksuaikaa lainallesi voit saada 3-30 kuukautta.

Näin haet Vippi.fi-lainaa:

 1. Siirry Vipin nettihakemukseen.
 2. Aloita valitsemalla nostosumma ja täytä pyydetyt tiedot. Tarvitset tunnistautumista varten myös verkkopankkitunnuksesi.
 3. Saat lainapäätöksen heti!

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen, voit tehdä välittömästi noston ja pikavippi maksetaan heti tilille. Jatkossa voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa missä ja milloin vain, myös tekstiviestillä. Uutena asiakkaana voit valita pikanoston, jolloin rahat ovat tililläsi viipymättä!

Vippi.fi -tililuoton voit saada, jos olet Suomessa vakituisesti asuva 20 vuotta täyttänyt ja luottotietosi ovat kunnossa. Julkisia maksuhäiriömerkintöjä tiedoissasi ei saa olla. Lisäksi tarvitset lainan saamista varten myös omat verkkopankkitunnukset. Lisätietoja lainasta löydät Vippi.fi-nettisivuilta.

Lue lisää ja hae tästä

 

Limiitti.fi

Suomalainen Limiitti.fi maksaa ensimmäisen heiltä nostetun lainan aina heti tilille. Lyhyen lainahakemuksen täyttämällä saat heti lainapäätöksen näytöllesi. Voit saada 500 tai 2000 euron luottorajalla varustetun joustotilin käyttöösi.

Limiitti lyhyesti:

 • Ikäraja: 18 vuotta.
 • Lainasumma: 500 tai 2000 euron joustoluotto vapaasti käytettäväksi.
 • Laina-aika: 3-30 kuukautta.
 • Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %.

Limiitti.fi -lainaa voivat saada vähintään 18-vuotiaat, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saadakseen hakijan täytyy olla myös asua vakituisesti Suomessa ja hakuprosessia varten tarvitaan myös verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä julkinen matkapuhelinnumero.

Laina on takuulla tililläsi vain muutamassa minuutissa. Hyvä puoli Limiitti.fi -lainassa on myös se, että se on sinulle täysin maksuton, jos et tee nostoja. Limiitti on siis hyvä valinta silloinkin, kun et ole täysin varma rahantarpeestasi.

Lue lisää ja hae tästä

 

Netistälainaa.fi

Netistälainaa.fi yhdistää pikavipin nopeuden ja joustoluoton edullisuuden. Netistälainaa.fi tarjoaa myös suuremman heti maksettavan lainasumman – peräti 2250 euroa heti tilille! Kohtuulliset kuukausierät takaavat joustavan takaisinmaksun lainallesi ja joustoluotto mahdollistaa myös uudet rahansiirrot ilman erillistä hakemusta.

Hae Netistälainaa.fi-joustoluottoa näin:

 1. Siirry nettihakemukseen.
 2. Täytä pyydetyt tiedot ja hyväksy lainaehdot.
 3. Saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Myönteisen päätöksen saatuasi, rahat siirretään heti tilillesi.

Netistälainaa.fi-joustoluottoa voivat saada vähintään 20-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saamista varten tarvitset myös henkilökohtaisen pankkitilin, suomalaisen henkilötunnuksen sekä säännölliset tulot. Saatat saada antamiesi tietojen perusteella myös pienemmän lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä halutessasi.

Netistälainaa.fi on reilu lainadiili, kuukausikorkokin on alkaen vain 5,95%. Voit maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan vaikka kertamaksuna tai joustavasti kohtuullisissa kuukausierissä. Saat lainallesi maksuaikaa 3-37 kuukautta.

Lue lisää ja hae tästä

 

Credigo

Credigolta voit hakea pikalainaa 100-2500 ja laina maksetaan tilillesi 10 minuutissa! Credigo lainan hakeminen on aina täysin ilmaista sinulle ja lainapäätöksenkin saat välittömästi. Credigon kuukausikorko on vain 3,25-3,42%, joten laina on sinulle erittäin edullinen nopeuden lisäksi myös hintansa puolesta!

Näin haet Credigon lainaa:

 1. Siirry nettihakemukseen.
 2. Täytä hakemukseen haluamasi lainasumma maksuaikoineen sekä pyydetyt henkilötiedot.
 3. Saat lainapäätöksen heti!

Credigolta lainaa voivat saada vähintään 20-vuotiaat, joilla luottotiedot ovat kunnossa! Lisäksi lainan saamista varten tarvitset omat pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten. Credigon maksuttomalla lainahakemuksella saat päätöksen lainasta heti ja rahat tilillesi vain 10 minuutissa!

Myös Credigon pikalainan takaisinmaksu sujuu helposti kuukausierissä. Voit toki maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin kertasuorituksena, sinä päätät! Maksuaikaa Cregigon huippuedulliselle lainalle voi saada 6-60 kuukautta.

Lue lisää ja hae tästä