Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Pikavippi.fi on lopettanut toimintansa.

Pikavippiä etsivälle suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Rahatalo palveluun.

Pikavippi.fi -palvelun taustalla on suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy, joka ilmoittaa antaneensa lainaa jo yli 200 000 asiakkaalle. Yritys on Suomessa vuodesta 2005, ja tarjoaa vakuudettomia ja takauksettomia pikalainoja alkaen 100 eurosta 300 euroon saakka, sekä kulutusluottoja 400 eurosta 10000 euroon. Lainoja haetaan verkkopalvelun kautta, jossa käyttäjä saa PIN-koodin. PIN-koodin avulla on mahdollista hakea pikavippiä myös tekstiviestillä. Maksuvalvontaa hoitaa Svea Rahoitus. Asiakaspalvelu on lisämaksuton.

Pikavippi on kätevä pikalaina

Pikalaina voidaan myöntää täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on luottotiedot kunnossa. Laina maksetaan kuukausierittäin. Jos 14 päivän laina maksetaan jo 7 päivässä, saa lainanottaja niin sanotun nopean maksajan alennuksen. Tiedot asiasta löytyvät laskusta.

Pikavippi.fi hakeminen tekstiviestillä onnnistuu helposti tekstaamalla ”LAINASUMMA PIN-KOODI” numeroon 173 555 (lisämaksuton viesti). Mikäli lainan hakijalla on tili Tapiolassa, Handelsbankenissa, Paikallisosuuspankissa, Säästöpankissa, Sammossa , Nordeassa tai Osuuspankissa, tulevat rahat tilille melkein heti. Mikäli lainanhakijalla on muu kuin edellä mainittu pankki, niin rahat saapuvat parin pankkipäivän kuluessa.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on ostoslaina, jonka maksuaika voi olla 12-72 kuukautta ja vähimmäisikäraja 21 vuotta. Kulutusluotolla on myös enimmäisikäraja, joka on 75 vuotta. Vuotuinen korko on 19 %, jonka lisäksi tulee 80 euron toimitusmaksu alle 1000 euron lainasummista ja 120 euron toimitusmaksu yli 1000 euron lainasummista. Hoitokulu on 5 euroa kuukaudessa.

Laina maksetaan takaisin laskun avulla, joka lähetetään kotiosoitteeseen. Lasku sisältää luoton lyhennyksen lisäksi koron sekä tilinhoitomaksun. Luottoa voi lyhentää sovittua nopeammassa tahdissa, tai maksaa sen kerralla. Loppulaskelman koko lainan maksamiseen saa asiakaspalvelusta. Uutta lainaa hakiessa edellinen laina tulee olla kokonaan maksettu. Laskujen maksuun on saatavissa yhdestä kolmeen lyhennysvapaata kuukautta.

Yritys

Opr-Vakuus Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja kuluttajille. Opr-Vakuuden lainavalikoimasta löytyy Suomessa Ostosraha kulutusluotto ja Everyday.fi tililuotto. Sijoittajille on tarjolla korkeakorkoinen Tuottoa.fi.


  • Pikavippi.fi