Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Ostosraha on suomalaisessa omistuksessa olevan OPR-Vakuutus Oy:n tuottama pikavippipalvelu yllättävään rahantarpeeseen. Luoton saa ilman vakuuksia tai takaajia eikä rahan käyttötarkoitusta tarvitse selitellä kenellekään.

Näin haet Ostosraha -lainaa

Ostosraha myöntää 400-3000 euron lainoja 1-72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Sivuilta löytyvä lainalaskuri helpottaa kulujen laskemista ja vertailua eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla. Ostosrahan tarjoamista lainoista peritään kiinteä korko, mikä helpottaa osaltaan lainakulujen seuraamista.

Ostosraha lainaa voivat hakea kaikki 21-75-vuotiaan suomen kansalaiset, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Hakemiseen tarvitaan myös matkapuhelinliittymä ja verkkopankkitunnukset. Luottoa haetaan verkkohakemuksella, jolloin asiakkaan tulee ensimmäisellä käyttökerralla tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Hän saa palveluun henkilökohtaisen PIN-koodin, mikä helpottaa seuraavien lainojen hakemista palvelusta. Kullakin asiakkaalla voi olla vain yksi laina kerrallaan ja sen takaisinmaksun on pitänyt rekisteröityä luotonantajan tilille ennen kuin uutta lainaa voi hakea.

Lainapäätöksen saa asiakaspalvelun aukioloaikana muutamassa minuutissa. Rahat maksetaan tilille heti, kun laina on vahvistettu, ja asiakkaalle lähetetään lainasta lasku tämän ilmoittamaan kotiosoitteeseen. Jos laina maksetaan takaisin erissä, joka kuukausi lähetetään uusi lasku, josta selviää kulloinenkin lainasumma ja kulut. Lainanhakija voi halutessaan myös maksaa lainan sovittua nopeammin tai suuremmissa erissä ilman lisäkuluja.

Ostosrahan kulut ja hinnat

Lainahakemuksen vahvistusviestit maksavat 1,50 euroa kappale. Lainan korko on 24,9% ja pysyy samana koko laina-ajan. Avausmaksuna peritään 80 euroa alle 1000 euron lainoissa ja 120 euroa yli 1000 euron lainoissa. Lisäksi kuukausittain peritään 5 euron tilinhoitomaksu.

Asiakas valitsee itse, kuinka monessa erässä lainan maksaa pois. Kaikki lainasummat voi halutessaan maksaa myös vain yhdessä erässä. Lainanhakijan aloitteesta tehdyistä maksujärjestelyistä peritään korkeintaan 30 euron maksu kerralta.


  • Ostosraha