Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 50000 €

Lainasumma

4,19 %

Korko alk.

4,19 - 50,5 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 180 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Omalainalta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

Omalaina on 100% suomalainen lainapalvelu, jonka kautta voi saada suuremmankin lainan: jopa 100 – 50 000 euroa tilillesi samana päivänä! Etsit lainaa sitten ihan mihin hyvänsä tarkoitukseen, löytyy Omalainan valikoimasta varmasti sinulle sopiva vaihtoehto. Omalainalla on nimittäin jo 20 yhteistyökumppania!

Mikä Omalaina oikein on?

Omalaina on nykyaikainen lainanvälityspalvelu, joka etsii juuri sinun kriteereilläsi sopivia lainoja. Omalainan kautta voit hakea takuulla nopeaa lainaa netistä, etkä maksa euroakaan Omalainan välityspalvelusta! Käyttämällä Omalaina-palvelua säästät omaa aikaasi, koska lukuisten työläiden lainahakemusten sijaan sinun täytyy täyttää vain yksi hakemus, jolla tavoitat useita lainanmyöntäjiä kerralla!

Vinkit parhaaseen ja nopeimpaan lainaan…

Hae lainaa rinnakkaishakijan kanssa, silloin saat eniten hyötyjä lainasta: pienimmän koron ja suurimman lainasumman. Rinnakkaishakijaksi käy melkein kuka vain, joka täyttää samat ehdot kuin lainan päähakija. Rinnakkaishakijan täytyy myös allekirjoittaa lainasopimus päähakijan tapaan. Toinen lainaprosessia nopeuttava vinkki on täyttää hakemus todella huolellisesti. Toimita mahdolliset liitteet heti hakemusta täyttäessä ja lue kaikki ehdot huolella, näin sinun ei tarvitse tehdä korjauksia ja hakemuksesi saadaan nopeasti käsiteltyä.

Omalaina lyhyesti:

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: 100 – 50 000 euroa.
  • Laina-aika: 1-15 vuotta.
  • Korko: todellinen vuosikorko voi vaihdella eri toimijoiden välillä noin 4,19% – 50,5%.

Kenelle Omalainan lainanvälityspalvelu sopii?

Omalaina käy kaikille yli 18-vuotiaille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainaehdot vaihtelevat eri toimijoilla jonkin verran. Jopa opiskelijat ja eläkeläiset voivat saada lainaa Omalainan kautta. Lainasumman suuruuteen vaikuttaa yksilöllisesti tehty luottokartoitus. Käytännössä pienituloisen on vaikeampi saada luottoa, mutta osa luottoyrityksistä kuitenkin myöntää lainaa myös pienituloiselle.

Lisäksi hyvä syy valita Omalaina on siinä, että Omalainaa käyttämällä pääset hyödyntämään ammattitaitoisen palvelun maksutta! Omalainan osaajat työskentelevät sinun päämääriesi eteen parasta lainaa etsien. Sinun ei tarvitse maksaa Omalainalle mitään välityspalkkioita tai palvelumaksuja, maksat vain valitsemasi lainan. Omalainan lainahakemus ei myöskään sido sinua mihinkään, teet päätökset lainasta itse!

Näin haet Omalainan kautta lainoja:

  1. Siirry ensin oikealle sivulle: https://www.omalaina.fi ja valitse haluamasi lainasumma sekä laina-aika.
  2. Jatka seitsemänkohtaiseen henkilötietolomakkeeseen ja täytä huolella pyydetyt tiedot sekä hyväksy ehdot.
  3. Lähetä maksuton lainahakemus ja anna Omalainan kilpailuttaa pankit puolestasi!
  4. Saat heti yhdeltä tai useammalta Omalainan yhteistyökumppani heti vastauksen.
  5. Valitse paras laina ja allekirjoita lainasopimus.

Tällä hetkellä Omalainan yhteistyökumppaneina toimivat: CashBuddy, Aasa, Bigbank, Collector Bank, Credigo, Komplett Bank, Risicum, Euroloan, Fellow Finance, Lainaaja.fi, Laina.fi, Luotottaja, Lainaamo, Lainasto, Ostosraha, MyLender, Halino, Yritysluotto.fi ja Yritysrahoitus.

Kuka omistaa Omalainan?

Omalainan omistaa LVS Brokers Oy. Koko LVS Brokers Oy:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

Omalainan yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Puhelinnumero:

Postiosoite: PL 644, 00101 HELSINKI


  • Omalaina
Hae lainaa