Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

OK Money on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa pikavippejä ilman vakuuksia ja takaajia. Asiakaspalvelun aukioloaikoina myönnetty laina maksetaan asiakkaan tilille välittömästi. Lainaa voi kuitenkin hakea vuorokauden ympäri ja yön aikana jätetyt hakemukset käsitellään ja rahat maksetaan seuraavana aamuna. Rahat siirtyvät asiakkaan tilille pankista riippuen joko välittömästi tai 1-2 pankkipäivän kuluessa. Luoton takaisinmaksua varten asiakkaalle lähetetään lasku joko paperisena tai sähköisenä asiakkaan valinnan mukaan.

OK Money palvelut

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainat on porrastettu hakijan iän ja asiakkuuden keston mukaan. Suurimpia eli 500-1000 euron luottoja myönnetään ainoastaan yli 23-vuotiaille asiakkaille. Luoton takaisinmaksuaika on 14-90 vuorokautta. Luoton hakeminen on täysin turvallista, koska palvelu käyttää suojattua yhteyttä ja hakijan henkilöllisyys ja muut tiedot tarkastetaan.

Ensimmäisellä käyttökerralla asiakkaan tulee tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksilla, jolloin hänelle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi. Seuraavilla käyttökerroilla asiakas voi hakea lainaa joko verkossa tai matkapuhelimella tätä PIN-koodia käyttämällä. Luottoa voi hakea myös puhelinpalvelun kautta, jolloin asiakaspalvelija täyttää hakemuksen asiakkaan puolesta ja rahat voidaan siirtää asiakkaan tilille vasta, kun OK Money on vastaanottanut allekirjoitetut sopimuspaperit. Uutta luottoa voi hakea vasta, kun vanha on maksettu kokonaisuudessaan pois ja maksusuoritus näkyy OK Moneyn järjestelmässä.

OK Money hinnat

OK Moneyn sivuilta näkee takaisin maksettavan summan jo hakuhetkellä. Asiakas voi helposti vertailla valitun lainasumman ja takaisinmaksuajan vaikutusta maksettavaksi lankeavaan summaan. Luoton todellinen vuosikorko riippuu lainasummasta ja -ajasta, mutta on tyypillisesti reilut 300 %. Maksuohjelman muuttamisesta eli eräpäivän siirtämisestä eteenpäin peritään 10 euron käsittelymaksu. Eräpäivää on mahdollista siirtää 14 vuorokautta eteenpäin ja siirtoa voi hakea ainoastaan verkossa. Maksumuistutuksesta peritään 5 euron maksu ja viivästyneistä maksuista menee viivästyskorkoa. Perintään menneiden laskujen oikeuskulut lankeavat asiakkaan maksettaviksi.


  • OK Money