Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

NordCredit tarjoaa luotettavaa ja vaivatonta lainaa läpi vuorokauden!

NordCreditin kautta lainaa yli 18-vuotiaille 100–3000 euroa – ilman takaajia tai vakuuksia. Yllättikö äkillinen rahantarve tai kyllästyttääkö kenties kolea sää? Ei hätää! NordCreditin avulla voit toteuttaa unelmasi ja nostaa näppärän joustoluoton avulla juuri sen verran rahaa kuin tarvitset! NordCredit ei kysele mihin rahasi käytät ja nostoja voit tehdä vaikka tekstarilla. NordCreditin kuukausierät ovat aina alle 220 euroa!

Rahat tilille jopa minuuteissa!

NordCreditiltä voit hakea kätevää Joustoluottoa, joka on kuin oma virtuaalinen luottokorttisi. Voit nostaa Joustoluotto-tililtäsi rahaa tarpeidesi mukaan ja luottorajaksi voit saada jopa 3000 euroa. Joustoluotto on siis mitä kätevin apu kiireelliseen rahantarpeeseen.

NordCredit on Lainasto Oy:n hallinnoima, luotettava ja vaivaton lainapalvelu. NordCredit haluaa kertoa reilusti etukäteen takaisinmaksun kuukausierät, jottei sinulle tule ikäviä yllätyksiä. Reilu peli ja helppous puhuvat puolestaan NordCreditin eduksi. Ehkä sinunkin suunnitelmillesi löytyy rahoitusapu NordCreditiltä!

NordCredit lyhyesti:

Joustoluottoa 100–3000 euroa, luottoa voit nostaa sinulle sopivan määrän tarpeen mukaan.

Kenelle se sopii? Yli 18-vuotiaille, joilla on luottotiedot kunnossa, säännölliset tulot ja verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, sekä vakituinen osoite Suomessa

Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %.

Miten haen NordCredit-lainaa?

Nopeasti netissä tai vaikka älypuhelimellasi! Täytät vain heidän lainahakemuksensa. Tunnistaudu ensin joko verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella ja täytät sitten lisätietoja itsestäsi. Tulosi voit varmistaa heille joko Instantor-palvelun avulla tai perinteisemmin lähettämällä vaikka kuvan palkkatodistuksestasi.

Pyydetyt liitteet voit lähettää NordCreditille vaikka WhatsApp-viestinä!

Lainapäätöksen saat viipymättä NordCreditin aukioloaikoina eli arkisin  8-22 ja viikonloppuisin 12–20.

Voisinko minäkin saada NordCredit-lainaa?

Kyllä voit, jos olet vähintään 18-vuotias, asut Suomessa ja sinulla on suomalainen pankkitili. Lisäksi sinulla tulee olla säännölliset tulot, luottotietojesi tulee olla kunnossa ja käytössäsi on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Parhaan vastauksen tietysti saat hakemalla lainaa – lainan hakeminen on sinulle täysin maksutonta!

Entä milloin rahat maksetaan tililleni?

Hyväksyttyäsi lainasopimuksen ja toimitettuasi pyydetyt liitteet, maksetaan summa tilillesi heti!

Kun sinulla on jo voimassa oleva lainasopimus NordCreditille, voit tehdä nostoja mihin vain aikaan, missä ikinä oletkin! Rahat siirtyvät samana päivänä Aktian, Nordean, Osuuspankin, POP-Pankin, S-Pankin, Säästöpankin ja Tapiolan tileille. Danske Bankin tilille rahat siirtyvät reaaliajassa arkisin klo 7-17.00 ja muina aikoina seuraavana pankkipäivänä. Muiden pankkien tileille rahojen siirto vie noin 1-2 pankkipäivää.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Sinulla on vaihtoehtoja: laskun saatuasi voit valita haluatko maksaa laskun kertamaksuna vai käytätkö mieluummin osamaksuvaihtoehtoa. Jos valitset osamaksuvaihtoehdon, lasketaan minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle seuraavan kuukauden laskulle kuukausikorkoa 5 %.

Milloin voin tehdä nostoja?

Milloin vain ja missä vain, kunhan olet maksanut laskusi ajallaan, eikä luottorajasi ole ylittynyt. Kun käytössäsi on NordCreditin Joustoluotto voit nostaa rahaa tilillesi vaivatta vaikka tekstiviestillä, jos et ole netin ääressä.

 


  • Nordcredit