Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Nopsalainalta nopeaa lainaa jopa 40 000 euroa!

Etsitkö nopeaa lainaa netistä? Haluatko rahat tilillesi jo tänään? Löysimme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon! Nopsalaina tarjoaa sinulle yhden netin nopeimmista lainoista – saat lainapäätöksen heti ja sopimuksenkin voit allekirjoittaa netissä!

Bigbankin omistama, monipuolinen Nopsalaina on todellinen lainanhakijan unelma. Nopeuden lisäksi Nopsalainan valttina on myös suuremman lainan mahdollisuus – yhteishakijaa käyttäen, lainaa voit saada peräti 40 000 euroa. Yksinkin hakiessa tätä nopeaa, vakuudetonta lainaa voi saada peräti 2000 – 10 000 euroa. Nopsalainan lainojen korko on alkaen vain 8,9%!

Nopsalaina lyhyesti:

  • Lainaa 2000 – 40 000 euroa!
  • Takaisinmaksuaika: 6-120 kuukautta.
  • Rinnakkaishakijan kanssa lainaa hakiessa saat suurimmat lainahyödyt!

Kuka voi saada Nopsalainaa?

Nopsalainaa voi saada yli 22-vuotias, raha-asiansa mallikkaasti (ilman maksuhäiriömerkintöjä) hoitanut henkilö, jonka nettotulot ovat edeltävinä kuukausina olleet vähintään 1200 euroa kuussa. Rinnakkaishakijan tulee myös täyttää nämä samat kriteerit.

Mikä on rinnakkaishakija?

Rinnakkaishakija on yhteisvastuullinen lisähakija lainallesi. Rinnakkaishakijaksi soveltuu vaikka avopuoliso tai perheenjäsen, kun rinnakkaishakijakin täyttää edellä kuvatut lainamyöntämiskriteerit. Rinnakkaishakijan käyttö parantaa lainamahdollisuuksiasi merkittävästi!

Miten haen Nopsalainaa?

Hyvin helposti! Täytät lainanhakemuksen Nopsalainan verkkosivuilla. Alkuun ilmoitat haluamasi lainasumman ja maksuajan, sekä täydennät henkilötietosi. Tämän vaiheen jälkeen sinulta kysytään taloustietojasi eli palkka- tai eläketulojesi suuruutta. Sitten pääsetkin vahvistamaan ja lähettämään hakemuksesi.

Vinkki: vieläkin nopeammin lainaa voit saada, kun lähetät heti tulotodistuksesi Nopsalainalle sähköpostitse!

Kuinka pian rahat ovat tililläni?

Kun olet toimittanut vaaditut liitteet ja allekirjoittanut lainasopimuksen, maksetaan laina heti tilillesi. Suurimpaan osaan pankeista rahat siirtyvät tilillesi saman päivän aikana.

Mikä on Nopsalainan korko?

Nopsalainan korko on todella kilpailukykyinen, alkaen vain 8,9%!

Esimerkkilaina: summa on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 134 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 9,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 14,26%.

Mitä liitteitä minulta vaaditaan?

Nopsalaina pyytää sinua lähettämään tositteet viime kuukausien tuloistasi. Jos olet palkansaaja, sinun tulee lähettää palkkakuitti, josta ilmenevät kolmen viime kuukauden tulot. Eläkeläisen täytyy lähettää eläkepäätös tai indeksikorotusilmoitus. Ja mikäli olet yrittäjä, sinun täytyy toimittaa henkilökohtainen verotuspäätös kääntöpuolineen ja viimeisin vahvistettu tilinpäätös.

Kaikki liitteet voit vaivatta ja turvallisesti lähettää Nopsalainalle suoraan sähköpostiin.

Miten maksan lainan takaisin?

Maksat Nopsalainaa takaisin ennalta määrättyjen kuukausierien mukaisesti, siis kerran kuussa eräpäivään mennessä. Nopsalaina lähettää sinulle laskut kuukausittain.

Voinko maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti?

Se on mahdollista. Tällaisessa tapauksessa sinun tulee kuitenkin olla ensin yhteydessä Nopsalainan asiakaspalveluun, jotta saat uuden, oikein lasketun ja ajanmukaisen lainasumman maksettavaksi. Nopsalainan asiakaspalvelun tavoitat arkisin kello 9-17 numerosta 09 4259 9691.

 

 

 


  • Nopsalaina