Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae Netistälainaa.fi -pikalainaa!

Nopeasti 100-2250 euroa lainaa netissä tarjoaa Netistälainaa.fi. Hae lainaa ilman takaajia nyt ja saat lainapäätöksen heti! Jos etsit luotettavasti pikaista lainaa, kannattaa tutustua tarkemmin suomalaiseen Netistälainaa.fi-palveluun, jonka kautta voit tehdä rahasiirtoja tilillesi vaikka tekstarilla! Rahat maksetaan tilillesi vain vartissa.

Voit tehdä nostoja milloin ja missä vain!

Netistälainaa.fi -lainamuoto on erittäin helppokäyttöinen tililuotto. Aina vakuudetonta joustoluottoa voit saada aina 100 eurosta jopa 2250 euroon saakka. Yililuottoa voit käyttää luottokortin tapaan, siis saat tehdä rahasiirtoja tilillesi aina halutessasi – missä ja milloin hyvänsä! Tekstiviestinostoja voit tehdä myös netin ulottumattomissa.

Netistälainaa.fi faktoja:

  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 100-2250 euroa joustoluoton muodossa.
  • Laina-aika: 3-37 kuukautta.

Näin joustoluotto toimii

Joustoluoton käyttö on todella mutkatonta. Verrattuna tavalliseen pikavippiin, on joustoluotto paljon venyvämpi ja monipuolisempi vaihtoehto. Voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset, eikä sinun täydy ottaa turhan suurta lainaa. Toisaalta, jos tarvitsetkin pian lisää rahaa, voit tehdä uuden noston joustoluotoltasi vaikka heti! Jos nostat lainaa aluksi siis vaikka 1000 euroa, jää sinulle vielä 1250 euroa lainaa käytettäväksi.

Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea:

  1. Klikkaa ensin itsesi oikeaan lainapalvelu kotisivuille tekstin lopussa olevan linkin kautta.
  2. Valitse ensimmäiseksi nostamasi summa ja eräpäivä. Täytä hakemukseen pyydetyt tiedot ja hyväksy sopimusehdot.
  3. Saat vastauksena heti lainapäätöksen!
  4. Myönteisen päätöksen saatuasi, saat rahat tilillesi noin 15 minuutin kuluessa!

Kenelle lainoja myönnetään?

Lainaa voivat saada vähintään 20-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saamista varten tarvitset myös henkilökohtaisen pankkitilin, suomalaisen henkilötunnuksen sekä säännölliset tulot. Saatat saada antamiesi tietojen perusteella myös pienemmän lainatarjouksen.

Miksi valitsisit Netistälainaa.fi -lainan?

Tämä laina sopii erityisesti heille, jotka arvostavat vaihtoehtoja ja omaa vapautta rahankäytössä. Lainapalvelussa saat valita jopa laskusi eräpäivän itse! Netistälainaa.fi on myös erinomainen valinta vararahastoksi pahan päivän varalle. Lisäksi asiakkaana saat käyttöösi näppärän online-palvelun, joka toimii verkkopankin tavoin vuorokauden ympäri.

Halutessasi voit myös nostaa vaikka koko lainasumman kerralla!

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Rahat siirtyvät niin ensimmäisessä kuin mahdollisissa seuraavissakin nostoissa tilillesi vain 15 minuutissa. Jos pankkisi on Handelsbanken tai Ålandsbanken, siirtyvät rahat 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Miten laina maksetaan takaisin?

Voit maksaa lainan halutessasi vaikka kerralla takaisin. Sinun on myös mahdollista hyödyntää osamaksuvaihtoehto, jolloin maksat lainasta vain minimilyhennyksen eli 12,5 % laskutushetken avoimesta saldosta (silti vähintään 50 euroa).

Mikä on lainan korko?

Nimellinen kuukausikorko 5,95 %/kk. Sen lisäksi lainaan tulee nostoprovisio 12,5 % nostosummasta sekä 9 euron tilinhoitomaksu kuukausittain. Todellinen vuosikorko on siis 96,91% – 331,16%.

Kuka omistaa Netistälainaa.fi:n?

Palvelu on suomalaisen TopFinance Oy:n omistama ja hallinnoima.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: joka päivä auki klo 8-22, puhelinpalvelu ma-pe klo 9-18, la klo 10-15

Sähköposti: asiakaspalvelu@topfinance.fi

Puhelinnumero: 040 3789 958

Postiosoite: Top Finance Oy, Postikatu 2, 20250 Turku