Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

1000 - 50000 €

Lainasumma

7,67 %

Korko alk.

8,20 - 45,86 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 180 kk

Laina-aika

23

Ikäraja

Löydä Monobank ja säästä satasia!

Hae lainaa jopa 50 000 euroon asti, saat päätöksen heti! Monobank on nopea ja edullinen uuden ajan nettipankki, joka toimii tehokkaasti eduksesi. Jos haet nopeaa nettilainaa, niin tämä on oikea valinta! Saat ilmaisen lainatarjouksen heti ja hakemuksen täytät parissa minuutissa.

Norjasta Suomeen rantautunut Monobank lunastaa lupaukset tarjoten huippuedullisia kertalainoja. Lisäksi pankki tarjoaa erittäin kilpailukykyisen lainojen yhdistelyvaihtoehdon, jonka hyödyntämällä voit säästä jopa satoja euroja kuukaudessa. Hae heti lainaa 1000 – 50 000 euroa, niin saat parhaat lainaedut käyttöösi jo tänään.

Monobank -faktat:

  • Ikäraja: 23 vuotta.
  • Lainasumma: 1000 – 50 000 euroa.
  • Laina-aika: 1-15 vuotta.

Kenelle laina sitten sopii?

Laina käy vähintään 23-vuotiaille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainan saamista varten lainahakijan tulojen pitäisi olla ainakin 1200 euroa kuukaudessa.

Onko laina vakuudeton?

Monobank on vakuudeton laina, etkä tarvitse takaajaakaan tätä lainaa varten. Lainan saat käyttää miten itse haluat, sillä rahat siirtyvät heti omistukseesi lainan saatuasi. Käytit rahat sitten lomailuun, remontointiin tai pikavippien maksamiseen, on valinta aina sinun!

Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

Laina maksetaan yleensä yhden vuorokauden kuluessa siitä, kun olet toimittanut pyydetyt liitteet ja hyväksynyt lainasopimuksen. Jos toivot pikaisempaa rahan siirtoa, ota yhteyttä asiakaspalveluun, niin saat lainan nopeasti!

Näin haet lainaa:

  1. Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika!
  2. Täytä pyydetyt henkilötiedot ja liitä hakemukseen mahdollisesti pyydetyt liitteet, kuten palkkatodistuksesi. Voit liittää dokumentit pdf- tai kuvamuodossa.
  3. Saat ilmaisen lainatarjouksen vastauksena! Lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan voit miettiä lainan hyväksymistä rauhassa.

Tiesitkö, että Monobank lainan voit helposti hyödyntää lainojen yhdistelyyn?

Jos sinulla on useita kalliskorkoisia pikavippejä tai muita hintavia lainoja, voi olla järkevää kuitata ne kaikki yhdellä matalakorkoisella, isommalla lainalla. Näin säästät jopa satoja euroja kuukaudessa, eikä sinun tarvitse maksaa kuin yhtä lainaa! Lainaa hakiessa voit ilmoittaa käyttäväsi lainan lainojen yhdistelyyn, jolloin saat hyvät toimintaohjeet ilmaiseksi.

Miten maksan laina takaisin?

Lainan takaisinmaksu sujuu helposti. Saat laskut kerran kuussa kotiin kannettuna. Voit myös ensimmäisen laskun saatuasi vaihtaa laskutuksen e-laskuksi tai NetPosti-laskuksi. Laskut saapuvat aina vuorokautta ennen eräpäivää.

Mikä on lainan korko?

Korko määräytyy aina yksilöllisesti. Edullisimmillaan nimelliskorko on alkaen vain 7,67% – 19,67%.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuodelle, todellinen vuosikorko 15,00%. sis. avausmaksu 95 € ja tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 979,43 €. 232,99 €/60 kk ajan.

Parhaan koron saat pyytämällä lainahakemukseesi mukaan rinnakkaishakijan!

Kuka omistaa Monobankin?

Kyseessä on itsenäinen verkkopankki, joka on aloittanut toimintansa Norjan Bergenissä vuonna 2015.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: ma-pe klo 9-19, la-su klo 10-16

Sähköposti: asiakaspalvelu@monobank.fi

Puhelinnumero: (09) 4245 5000

Postiosoite: Monobank ASA, Starvhusgaten 4, 5014 Bergen Norway

 

 


  • Monobank
Hae lainaa