Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Monetti ei myönnä enää uusi lainoja. Pikalainahaku suosittelee Rahatalo.fi

Monetti on Norjalaisen Folkia As -yhtiön sivuliike Suomessa, joka tarjoaa pikalainoja uusille asiakkaille aina 300 euroon asti, ja kanta-asiakkaille 1000 euroon asti. 20-vuotiaat voivat lainata ensimmäisellä kerralla 100 euroa, ja yli 21-vuotiailla on mahdollisuus lainata sitä suurempia summia. Yleisinä vaatimuksina on vakituinen asuinpaikka Suomessa, oma pankkitili ja nettipankkitunnukset, sähköposti ja oma matkapuhelinliittymä. Lainahakemus löytyy elektronisena lomakkeena heti etusivulta. Maksuaikavaihtoehdot ovat 14, 30, 60 ja 90 päivää. Suomen lisäksi Folkia As toimii Virossa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Laskutuksesta huolehtii Svea Ekonomi AB, jonka tilille lainat myös lyhennetään. Laskut saa joko perinteisesti paperilla tai sähköpostissa. Monetilla on sivustollaan kattava osio vastuullisesta luotonannosta, jossa asiakkaille kerrotaan yrityksen tavasta toimia ja antaa luottoja. Lainan antajaa muun muassa neuvotaan harkitsemaan lainan ottamista suhteessa tarpeeseen ja maksukykyyn. Monetin asiakaspalvelun tavoittaa puhelimella tai sähköpostilla. Myös kirjeet ovat tervetulleita kiireettömissä asioissa.

Monetti lainan hakeminen

Monetti pikalaina on haettavissa joko internetissä tai tekstiviestinä. Monien muiden pikavippien myöntäjien tavoin Monetti antaa lainan hakijalle PIN-koodin verkkopalvelussa tunnistautumisen jälkeen, jota voi sitten käyttää lainanhakuun tekstiviestissä. Laina tulee tilille välittömästi, mikäli lainan hakijan pankki on OP, Handelsbanken, Nordea, Sampo, Säästöpankki tai Paikallisosuuspankki. Muiden pankkien asiakkaille rahat saapuvat 1-3 pankkipäivän viiveellä. Mikäli lainapyyntö on tehty palvelun aukioloaikojen ulkopuolella (maanantai – perjantai 21-9, lauantai – sunnuntai 19-9), niin rahansiirto tapahtuu aamulla alkaen kello 09:00.

Lainan kulut

Monetti listaa pikalainojen hinnoissa käsittelykulut, jotka heidän mukaansa sisältävät kaikki lainaan sisältyvät maksut, mukaan lukien korot. Tavoitteena on tehdä kustannusten arvioinnista lainan ottajalle helppoa. Sivuilla on myös selvitys siitä, että mitä on todellinen vuosikorko. Lainan ottajalla on 14 päivän peruutusoikeus. Lainan ottaja saa maksaa luoton etuajassa joko kokonaan tai osittain.

Monetti ei myönnä enää uusi lainoja. Pikalainahaku suosittelee Rahatalo.fi