Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

LuottoRaha tuo helpotusta arkeen!

Miltä kuulostaisi uusi entistä edullisempi ja joustavampi kulutusluotto ilman vakuuksia? Entä jos saisit luottopäätöksen näytölle heti hakemuksen täytettyäsi ja saisit nostaa rahat heti tilillesi – sinulle sopivissa erissä! LuottoRaha tarjoaa käyttöösi 2000 euron kulutusluoton ilman piilokuluja. Maksat vain käyttämästäsi luotosta ja rahaa voit nostaa omalle tilille tarpeidesi mukaan, miniminosto on 50 euroa, joten voit todella tehdä nostoja joustavasti!

Kymmenen kysymystä LuottoRahasta:

Kuinka LuottoRaha toimii?

Luottoraha on kuin virtuaalinen luottokorttisi, se on jatkuva ja joustava luottotili. Haettuasi LuottoRahan kulutusluottoa, saat käyttöösi LuottoRahan tilin 2000 euron luotolla. Voit nostaa rahaa omalle kulutusluottotililtä omalle pankkitilillesi aina tarpeesi mukaan ja maksat vain siitä mitä käytät. Laina maksetaan heti tilillesi, jos luottotietosi ja taloustilanteesi on riittävän hyvä.

Miten haen LuottoRahan kulutusluottoa?

Lainan hakeminen LuottoRahalta aloitetaan tunnistautumalla nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella LuottoRahan palveluun, jotta he voivat varmistaa henkilöllisyytesi. Hakemuksessa valitset lainasumman (maksimissaan 2000 euroa) ja hyväksyttyäsi lainaehdot, voit jatkaa eteenpäin hakemuksessa. Luottokelpoisuutesi arvioidaan heti Instantor-palvelulla, joten saat lainapäätöksen tietoosi heti!

Voinko minä saada LuottoRahan lainaa?

Todennäköisesti, jos olet vähintään 20 vuotta ja sinulla on suomalainen henkilötunnus. Lisäksi luottotietojesi tulee olla kunnossa, ja sinulla täytyy olla myös käytössä matkapuhelinliittymä ja sähköposti. Helposti selvität tilanteesi hakemuksen täyttämällä.

Kuinka pian rahat maksetaan tililleni?

Jos pankkitilisi on jossain seuraavista pankeista: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, S-Pankki, LähiTapiola tai Handelsbanken, saat rahat tilillesi heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen ma – pe klo 8:30-23, la klo 10:30-18:00 ja su klo 13:30-17.00. Muihin pankkeihin rahansiirrot voivat kestää yhdestä kahteen pankkipäivää.

Kuinka pitkä takaisinmaksuaika LuottoRahalla on?

Voit maksaa käytetyn luoton halutessasi takaisin kerralla, tai vain minimilyhennyksen verran kuukaudessa. Minimilyhennys on 13% käytetystä luotosta ja kuluista kuukausittain. LuottoRahalla minimilyhennys on aina kuitenkin vähintään 200 euroa kuukaudessa tai pienempi laskussa mainittu summa, jos jäljellä oleva velkasaldosi on alle 200,00 euroa. Takaisinmaksuaika riippuu siis nostamastasi luottosummasta.

Mikä on LuottoRahan kulutusluoton korko?

Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 109,28%. Lisäksi LuottoRaha perii 14% nostoprovision jokaisesta nostosta. Luoton hakeminen on täysin ilmaista ja jollet käytä kulutusluottoasi, ei sinulle tule mitään kuluja.

Nostin eilen sata euroa, voinko nostaa tänään enemmän rahaa tililleni?

Ehdottomasti voit, kunhan luottorajasi ei ole ylittynyt, eikä sinulla ole erääntyneitä laskuja LuottoRahalle. Voit nostaa oman luottorajasi puitteissa luoton joko kertanostona tai pienemmissä erissä oman tarpeesi mukaisesti. Voit valita nostosumman peräti 10 euron tarkkuudella.

Maksaako LuottoRahan tilin omistaminen, jos en nosta rahaa?

Ei maksa! Maksat vain siitä, mitä käytät. LuottoRaha on siis hyvä vaihtoehto, kun et ole varman rahantarpeestasi.

Voinko maksaa lainani ennenaikaisesti takaisin?

Tottakai! Voit maksaa luoton verkkomaksulla Oma LuottoRaha- palvelussa tai laskulla. Jos olet epävarma lainasummasta, kannattaa olla asiakaspalveluun yhteydessä, jotta saat oikean summan maksettua.

Milloin voin hakea LuottoRahan kulutusluottoa?

Voit hakea lainaa ihan mihin aikaan hyvänsä! Luottohakemuksia käsitellään arkisin 9:00-22:00, lauantaisin klo 11:00-18:00 ja sunnuntaina 14:00-17. Saat luottopäätöksen sähköisesti välittömästi käsittelyn jälkeen.


  • Luottoraha