Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 2000 €

Lainasumma

%

Korko alk.

49,77 - 131,66 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 30 kk

Laina-aika

18

Ikäraja

Limiitti.fi antaa lainapäätöksen heti!

Luotettavalta ja suomalaiselta Limiitti.fi:ltä voit saada 500 tai 2000 euron luottorajalla varustetun tililuoton heti omaan tahtiisi käytettäväksi. Uusille asiakkaille Limiitti tarjoaa lisäksi 1000 euron nostokulutonta ensilainaa! Täytä maksuton lainahakemuksesi jo tänään, niin pääset jo yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon nauttimaan Limiitin eduista!

Laina käyttöösi heti!

Limiitti.fi on jatkuva pikalaina. Se tarkoittaa, että voit joustotilisi puitteissa tehdä nostoja aina, kun haluat. Toisaalta, jollet tiliäsi käytä, ei se myöskään mitään sinulle maksa. Limiitti.fi mahdollistaa sen, että lainaat juuri sen verran kuin tarvitset, eikä sinun tarvitse turhaan ottaa ylimitoitettua lainaa. Tililuotto on hyvä valinta vararahastoksi

Limiitti.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: 100 – 2000 euron joustoluotto vapaasti käytettäväksi.
  • Laina-aika: 3-30 kuukautta.

Miksi valita Limiitti.fi -laina?

Limiiti.fi joustoluotto on erityisen hyvä lainaratkaisu henkilöille, jotka haluavat itse kontrolloida omaa rahankäyttöään. Limiitti.fi sopii myös nopeaa lainaa hakeville ja heille, jotka haluavat vielä puntaroida lainantarvettaan –  se on nimittäin täysin maksuton, jos et tee nostoja. Mikä parasta, saat lainapäätöksen Limiitiltä heti!

Voisinko minäkin saada lainaa?

Kyllä, kunhan olet ainakin 18-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Lainan saadakseen hakijan täytyy olla myös asua vakituisesti Suomessa ja hakuprosessia varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä puhelinnumeron. Nopein tapa selvittää saisitko juuri sinä lainaa, on täyttämällä lyhyt lainahakemus verkkosivuilla.

Miten haen lainaa?

Lainaa haetaan netistä. Alkuun tunnistaudut palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja pääsetkin heti täyttämään lainahakemuksen. Heti kun hakemuksesi on valmis, saat lainapäätöksen!

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit tehdä heti noston omalle tilillesi ja rahat maksetaan välittömästi palvelun aukioloaikoina.

Onko laina vakuudeton?

Limiitti.fi -laina on aina vakuudeton ja takaajiakaan et tähän lainaan tarvitse. Laina on todella vapaakäyttöinen, nostat juuri sen verran rahaa kuin tarvitset, silloin kun haluat. Limiitti.fi ei myöskään kysele rahojen käyttökohdetta, joten voit käyttää lainaa juuri kuten itse haluat.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Jos hyödynnät ensilainaajan edun nostokuluttomasta lainasta, pääset halvimmalla maksamalla lainan kertasuorituksena ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Sinulla on kuitenkin aina mahdollisuus hyödyntää myös joustava osamaksuvaihtoehto ja maksaa lainaa takaisin kohtuullisissa kuukausierissä.

Mikä on lainan korko?

Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Esimerkkilaina: 1 500 € kertanostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1 894 €, kun laina maksetaan 12 kuukauden aikana kuukausierissä.

Kuka omistaa Limiitin?

Limiitti.fi on suomalaisen, luotettavan toimijan Tact Finance Oyj:n omistuksessa. Vuodesta 2006 toiminut Tact Finland Oyj on osa Tact Group konsernia. Tact Finland Oyj:n muita lainapalveluita ovat Saldo ja Vippi.fi.

Limiitin yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin avoinna klo 8-21 ja viikonloppuisin klo 10-18.

Puhelinnumero: 010 219 5500

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@limiitti.fi

Postiosoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku


  • Limiitti.fi
Hae lainaa