Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Lendo – edullista lainaa aina 50 000 euroon asti Suomen laajimmasta valikoimasta!

Lendon kautta voit saada laatupankeilta vakuudetonta kulutusluottoa 500 – 50 000 euroon asti.  Pohjoismaiden johtava lainantarjoaja Lendo haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta ja Lendolta saakin kätevästi aina henkilökohtaista apua ja neuvontaa lainanhakuun liittyen.

Lendo pähkinänkuoressa:

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 50 000 euroon asti 8 – 27 % nimelliskorolla.
  • Kenelle? Yli 20-vuotiaille
  • Takaisimaksuaika? 1-15 vuotta

Kurkkaa näppärän lainalaskurin avulla minkälaisia ratkaisuja Lendo tarjoaa!

Kun haet lainaa, on järkevää aloittaa Lendosta!

Lendo rantautui Suomeen vuonna 2014 ja on siitä asti ajanut suomalaisten asiakkaiden etua tarjoten maan kattavimman valikoiman lainantarjoajia yhdellä sivustolla. Kansainvälisesti norjalaislähtöisellä Lendolla onkin jo yli 500 000 asiakasta. Lainavaihtoehtoja Lendolta löytyy myös yrityksille.

Kuinka se toimii?

Istu alas ja anna Lendon ammattilaisten hoitaa homma puolestasi! Täytät vain yhden lomakkeen, jossa kerrot lainatarpeesi, haluamasi laina-ajan ja henkilötietosi, niin pääset oitis vertailemaan laina vaihtoehtoja hyvästä valikoimasta. Lendon avulla löydät varmasti sinulle sopivimman, edullisen ja laadukkaan rahoitusratkaisun. Lendon salaisuus on tarjota reilua ja aina luotettavaa pankkilainaa hintavan pikalainan sijaan! Tälläkin hetkellä Lendolla on jopa 15 kilpailukykyistä yhteistyökumppania.

Miten Lendo voi tarjota niin edullista lainaa?

Olet varmaan lukuisiin eri lainavaihtoehtoihin tutustuessasi huomannut, että eri pankkien korot ja lainaehdot vaihtelevat suuresti. Lendon idea on tuottaa sinulle kompakti yhteenveto näistä lainavaihtoehdoista ja siten taata, että saat itse valita kaikista mahdollisista lainatarjouksista sen juuri sinulle sopivimman! Lendo saa palkkionsa suoraan pankeilta, joten et maksa mistään ylimääräisestä.

Kuka voi saada Lendon kautta lainaa?

Tämä vaihtelee hieman pankkien mukaan, mutta pääsääntöisesti lainaa Lendolta voi saada yli 20-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymän ja sähköpostiosoitteen omistava henkilö, jolla myös luottotiedot ovat kunnossa. Lainansaantimahdollisuuksia ja lainaehtoja parantaaksesi voit toki ilmoittaa hakemuksessasi myös rinnakkaishakijan lainallesi.

Onko Lendon käyttö maksullista?

Ei ole! Vaikka kyseessä ovatkin vakavaraiset ja arvovaltaiset pankit, ei Lendon kautta palvelun kilpailuttaminen maksa sinulle penniäkään. Lendo tarjoaa laadukkaan ja ammattitaitoisen vertailun sinulle maksutta.

Voinko hakea Lendon kautta rahoitusta myös lomamatkaani varten?

Tottakai, sinä määrittelet lainantarpeesi itse ja käytät rahat, kuten haluat. Sinulla on koko ajan kaikki langat käsissäsi ja saadut lainatarjoukset eivät sido sinua yhtään mihinkään. Hyväksyt parhaan lainatarjouksen, jos sopiva tarve löytyy. Sinun ei ole siis pakko ottaa vastaan mitään saamistasi lainatarjouksista.

Miten haen Lendon kautta lainaa?

Lendon selkeillä ja moderneilla nettisivuilla on lyhyt lomake, jossa määrittelet lainantarpeesi ja toivomasi maksuaikataulun, sekä kerrot henkilötietosi. Saat hyvin nopeasti lainatarjoukset sähköpostiisi ja pääset rauhassa tutustumaan saamiisi vaihtoehtoihin.

Sitovatko tarjoukset minut johonkin?

Eivät! Voit hakea Lendon avulla lainatarjouksia maksutta vaikka vain varmuuden varaksi isomman investoinnin yhteydessä. Sinun ei täydy hyväksyä mitään tarjouksia, jos ei tarvetta lainalle olekaan.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Rahaliikenteen nopeus riippuu hakemastasi ja saamastasi lainasummasta. Pienemmät summat tulevat tilille jo muutamassa tunnissa hyväksyttyäsi lainatarjouksen. Isommissa lainoissa voi kulua pari pankkipäivää rahan kulkemisessa tilillesi.

Enkö joudu maksamaan Lendolle välityspalkkioita?

Et missään nimessä! Lendo saa palkkionsa aina suoraan pankeilta ja sinä et joudu maksamaan mistään ekstrasta.

Lendo yhteystiedot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi

Puhelinnumero: 09 6899 8000

Postiosoite: Keskuskatu 1 B, 00100 HELSINKI


  • Lendo