Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

500 - 70000 €

Lainasumma

4,5 %

Korko alk.

4,5 - 50,50 %

Tod. vuosikorko alk.

1-15 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Lainavertailijalta parhaimmat neuvot

Lainavertailija.fi neuvoo löytämään parhaimmat lainatarjoukset. Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Palvelussa on 25 pankkia, joiden väliltä vertaillaan. Lainapäätöksen saa nopeasti. Rahat voivat olla tilillä jo samana päivänä. Palvelu on täysin suomalainen. Tyytyväisiä asiakkaita on ollut jo 300 000! Tiedot ovat turvassa, sillä palvelussa käytetään salattua yhteyttä.

Lainavertailija.fi pähkinänkuoressa:

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 70 000 euroon asti alkaen 4,5% korolla.
  • Kenelle? Yli 20-vuotiaille
  • Takaisimaksuaika? 1-15 vuotta

Millainen korko on lainalla, jota haetaan tätä kautta?

Tavallisesti lainan todellinen vuosikorko on 4,5 – 50,50 prosenttia. Sen päälle voi tulla erilaisia maksuja, pankista riippuen. Lainan korko vaihtelee riippuen valitusta pankista. Pankki tekee itse luottoarvion annettujen tietojen perusteella. Lainahakemus kannattaa täyttää mahdollisimman huolellisesti, jotta saa parhaimmat mahdolliset tarjoukset.

Kuinka paljon voi saada lainaa?

Tämän palvelun kautta voi hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon saakka. Pankit päättävät itse harkinnan perusteella, myöntävätkö ne lainaa. Lainavertailija.fi ei voi vaikuttaa päätöksiin.

Mitä yhteishakija tarkoittaa?

Yhteishakija tarkoittaa henkilöä, jonka kanssa haetaan lainaa. Se voi olla esimerkiksi aviopuoliso tai isä tai äiti. On järkevää, että lainaa haetaan yhteishakijan kanssa, sillä yhteinen vastuu voi tehdä lainan takaisinmaksusta varmempaa. Siksipä lainan saaminen voi olla helpompaa ja lainakustannukset pienempiä.

Onko mahdollista saada yhdistelmälaina?

Tämän palvelun kautta on mahdollista saada myös yhdistelmälaina. Yhdistelmälainalla tarkoitetaan lainaa, jolla yhdistetään monta pientä lainaa yhdeksi suureksi lainaksi. Tällä tavoitellaan sitä, että lainan hoitaminen muuttuu helpommaksi ja yksinkertaisemmaksi sekä sitä, että korkokulut ovat pienemmät. Yhdistelmälainalla voi saada raha-asiansa takaisin hallintaan.

Onko hakemuksen tekeminen maksullista?

Tämän palvelun käyttäminen on täysin maksutonta. Lainahakemuksen täyttäminen ei myöskään sido mihinkään. On mahdollista tutustua rauhassa lainatarjouksiin ja päättää itse, hyväksyykö lainatarjouksen vai ei.

Kuinka nopeasti lainan saa tililleen?

Palvelun kautta valitut pankit pyrkivät nopeaan palveluun. Rahan siirto riippuu siitä, mikä pankki on kyseessä. Tavallisesti kuitenkin lainan saaminen tilille kestää puolesta tunnista muutamaan päivään.

Voiko lainan maksaa takaisin nopeammin kuin on sovittu?

Lainan voi aina maksaa takaisin ilman lisäkuluja alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Sellaisessa tilanteessa tulee ottaa suoraan yhteyttä lainan myöntäneeseen pankkiin.

Suosittelemme sinua myös tustumaan seuraaviin lainapalveluihin: Rahatalo, Lendo ja Etua.


  • Lainavertailija.fi
Hae lainaa