Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Unohda turha jonotus ja valitse suomalainen Lainasto!

Useiden lainavaihtoehtojen tarjoaja, kotimainen Lainasto yllättää edullisuudellaan ja reiluilla maksuajoilla. Lainastolta voit saada kolmenlaista lainaa: 100-400 euron Pikalainaa, 100-3000 euron Joustoluottoa tai isompaan rahan tarpeeseen 2000-4000 euron Kulutusluottoa! Kaikkia Lainaston lainoja yhdistää nopeus ja mutkattomuus!

Miksi valita Lainasto?

Lainaston lainat sopivat nopeaa palvelua arvostaville, lainahakemuksen saat valmiiksi käden käänteessä, eikä sinun tarvitse ainakaan pikalainaa hakiessa lähetellä liitteitä. Lainan saatkin parhaassa tapauksessa tilillesi vain minuuteissa! Pikalainassa joka toinen kuukausi on vieläpä maksuvapaa, joten laina ei horjuta taloutesi tasapainoa. Lainaston verkkopalvelu on avoinna 24/7, joten voit jättää hakemuksesi juuri silloin, kun sinulle sopii!

Lainasto-faktoja:

  • Ikäraja: Pikalainassa ja Joustoluotossa 18 vuotta, Kulutusluotossa 22 vuotta.
  • Lainasumma: valitsemastasi lainamuodosta riippuen 100-4000 euroa.
  • Maksuaika: myös maksuaika on lainamuotoon sidonnainen, jotain 12-36 kuukauden väliltä.

Voisinko minäkin saada Lainastolta lainaa?

Ehdottomasti, kunhan olet vähintään 18-vuotias! Yleisesti ottaen pienempiä lainoja on suurempia helpompi saada. Lainaston kulutusluoton ikärajakin on hieman muita lainatuotteita korkeampi: vähintään 22 vuotta. Muina ehtoina kaikkiin lainoihin on ikärajan täyttymisen lisäksi vakituinen osoite Suomessa, sekä puhtaat luottotiedot. Lainan saamista varten sinulla tulee olla myös säännölliset tulot ja omat verkkopankkitunnukset.

Kuinka haen lainaa?

Lainahaku Lainastolta sujuu uskomattoman nopeasti. Vaikein kohta onkin varmaan sopivimman lainavaihtoehdon valitseminen! Kun olet tehnyt päätöksen sinulle oikeasta lainasta, niin ei muuta kuin hakemusta täyttämään! Varaa verkkopankkitunnukset käden ulottuville ja tunnistaudu palveluun. Täytettyäsi hakemuksen, saat lainapäätöksen tietoosi 5-15 minuutin kuluessa!

Mikä laina minun kannattaa valita?

Lainaamisen nyrkkisääntönä voidaan pitää periaatetta, että lainaa ei kannata ottaa enempää kuin tarvitsee. Toisaalta jollet voi etukäteen olla täysin varma rahan tarpeesi suuruudesta, on sinun ehkä vaikeaa valita sopivin laina. Joustoluotto on sinänsä varma valinta, että voit tehdä nostoja aina omaan tahtiisi.

Milloin rahat maksetaan tililleni?

Myönteisen lainapäätöksen saatuasi ja lainasopimuksen hyväksyttyäsi, siirretään lainasumma heti tilillesi. Siirtymisessä kestää tyypillisesti muutamia minuutteja ja siirtoja tehdään kello 7-23 välillä. Hakemuksen voit jättää vaikka keskellä yötä ja hakemuksesi käsitellään heti aamulla.

Minkälaiset korot Lainaston lainoissa on?

Lainaston lainojen korot vaihtelevat lainoittain, Pikalainan korko nimelliskorko on 28,6 %, Joustoluoton nimelliskorko on 60 % ja Kulutusluoton nimellinen vuosikorko on 41,16 %. Todellinen vuosikorko määräytyy mm. maksuajan ja lainasumman mukaisesti.

Miten maksan lainani takaisin?

Lainaa maksetaan takaisin ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Pikalainassa maksuaika on 12 kuukautta ja lainaa lyhennetään joka toinen kuukausi. Joustoluottoa maksat takaisin käytön mukaan vaikkapa minimierissä tai kertasuorituksena. Kulutusluoton maksuaikataulu määräytyy etukäteen ja saat sen lainan yhteydessä.

Kuka omistaa Lainaston?

Suomalainen Lainasto on osa GF Money -konsernia, joka on tunnettu luotettavuuteen, reiluuteen sekä kotimaisuuteen panostavista arvoistaan.

Lainaston yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma–pe 8–22 ja viikonloppuisin 12–20.

Puhelinnumero: 09 427 05044

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi

Postiosoite: Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 TURKU

 


  • Lainasto