Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 5000 €

Lainasumma

41,16 %

Korko alk.

67,13 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 36 kk

Laina-aika

18

Ikäraja

Lainasto.fi on suomalainen, rekisteröity vakuudettomia pikalainoja tarjoava yritys. Lainoja voivat hakea Suomessa vakituisesti asuvat, täysi-ikäiset henkilöt, joilla ei ole luottohäiriöitä. Lainasto.fi käyttää luoton hakijan luottohistoriaa saatavilla olevan luoton määrittämiseksi. Alle 23-vuotiaat voivat lainata ensimmäisellä kerralla enimmillään 50 euroa, ja yli 23-vuotiaat saavat maksimissaan 100 euroa. Lainoja saa 15 ja 30 päivän maksuajalla. Yli 400 euron lainat saa pidemmällä 30 maksuajalla. Lainojen käyttötarkoitusta ei kysellä.

Lainaaminen

Lainaaminen alkaa tunnistautumisella verkkosivustolla. Tunnistautuminen onnistuu pankkitunnuksilla, jonka jälkeen luodaan PIN-koodi. Tämän yhteydessä lainan hakija syöttää verkkopalveluun osoitetiedot, pankkitiedot sekä puhelinnumeron. Puhelinnumero varmistetaan tekstiviestin avulla (hinta 2 euroa). Luottopäätös tulee nopeasti palvelun ollessa avoinna maanantai-sunnuntai 07:00-23:00. Jos lainaaminen onnistui, lainan hakija saa siitä ilmoituksen tekstiviestinä. Haluttu lyhennysaikataulu ilmoitetaan hakemuksen yhteydessä, ja lainan saajalla on oikeus saada lainan lyhennystaulukko ilman erillistä maksua. Lainan hakijalla on 14 päivän peruutusoikeus. Luoton korko on kuitenkin maksettava niiltä päiviltä, jotka luottosumma on ollut luoton hakijan käytettävissä. Laskut on mahdollista saada kolmella eri tavalla. Perinteisen paperilaskun lisäksi on mahdollista saada e-lasku tai lasku sähköpostissa.

Lainasto lainan kulut

Luoton pääomalle lasketaan nimelliskorko 28,6%. Todellisesta vuosikorosta on esimerkkejä Lainaston sivustolla. Lisäksi tulee toimituspalkkio. Maksuohjelmaa on mahdollista muuttaa alle 300 euron lainoissa maksimissaan kolme kertaa tekstiviestillä, joka maksaa 2 euroa ja johon vastataan vahvistuksella. Muutoksesta aiheutuva veloitus riippuu lainan suuruudesta (esimerkiksi 100 euron lainassa kulu on 15 euroa) ja se otetaan puhelinlaskussa. Pyyntö on tehtävä ennen eräpäivää. Maksuaikaa saa lisää seitsemän päivää. Yli 400 euron lainoissa eräpäivää ei voi muuttaa.

Soittaminen Lainaston puhelinpalveluun maksaa 1,50 euroa per minuutti (plus pvm/min). Yhteydenotto sähköpostilla on maksuton.


  • Lainasto
Hae lainaa