Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Lainaa ilman vakuuksia

Oletko kiinnostunut saamaan lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 50 000 euroa? Vakuudeton laina on nykyaikainen ja nopea tapa saada käyttöön lainarahaa. Vakuudettomat kulutusluotot eivät vaadi pankkikonttorissa asiointia tai takauspaperien täyttelyä – ne voidaan myöntää täysin internetin välityksellä. Kun kiikarissa on täydellinen kulkupeli hyvään hintaan ja kaupat pitäisi tehdä heti, vakuudeton laina on ratkaisu pikaiseen lainantarpeeseen.

Minkälaisia vakuudettomia lainoja on tarjolla?

Pikavippi eli pikalaina on nopeasti tilille maksettava laina ja myös sen saa ilman vakuuksia. Kulutusluottoja on eri lainapalvelusta riippuen joko kertalainoina tai tililuottoina. Kertalainat maksetaan kerralla ja ne maksetaan takaisin ennalta määritellyssä aikataulussa ja erissä. Tililuotto perustuu sinulle myönnettyyn luottorajaan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja myös maksettuasi lainaa takaisin. Tililuottoa voi pitää myös varalla. Osa lainojen takaisinmaksuajoista on hyvin lyhyitä, osassa taas voi itse määritellä takaisinmaksuajan vaikka kuukausittain ja tehdä lyhennyksiä oman kuukausibudjetin puitteissa.

Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakuuksia?

Vastuulliset lainantarjoajat tarkistavat luotonhakijan tulot ja tekevät riskianalyysin siitä, minkälainen laina tuloilla on mahdollista maksaa taloutta horjuttamatta takaisin. Lainasummat alkavat aivan muutamasta kympistä tuhansiin, jopa 50 000 euroon.

Voinko saada lainaa auton ostoon yksityiseltä myyjältä?

Kyllä voit, sillä määrittelet itse mihin lainarahan käytät. Vakuudeton kulutusluotto on nopea vaihtoehto saada lainaa ja ostaa auto myös yksityisiltä markkinoilta. Voit hakea lainapäätöksen jo etukäteen ja nostaa lainan oikean kulkupelin osuessa kohdalle. Monet autoliikkeet tarjoavat autoa vastaan autorahoitusta, mutta tällöin auto pysyy rahoitusyhtiön omistuksessa, kunnes rahoitus on maksettu kokonaan. Rahoitusyhtiö vaatii yleensä laajimman kaskovakuutuksen autoon. Lisäksi koska auto ei ole nimissäsi ja jos haluat viedä auton ulkomaille tai myydä sen, se ei olekaan ihan helppoa. Jos ottaisitkin vakuudettoman lainan ja maksaisit auton sillä, omistus siirtyy sinulle heti. Voit päättää mistä auton ostat, minkälaisen vakuutuskokonaisuuden siihen haluat ja tarvittaessa voit myydä vaikka velkaa olisikin jäljellä.

Miten vakuudeton laina eroaa vakuudellisesta?

Koska lainassa ei ole vakuutta tai takaajia, rahoittaja ottaa lainassa enemmän riskiä. Tästä syystä vakuudettomat lainat ovat yleensä hieman kalliimpia kuin vakuudelliset. Toisaalta vakuudeton laina on nopeampi ottaa, koska sinun ei tarvitse omaisuutta kiinnittääksesi asioida pankissa, täytellä vakuus- tai takauspapereita. Voit saada lainan tilillesi jo saman päivän aikana.

Mistä voin saada lainaa ilman vakuuksia?

Useat perinteiset pankit tarjoavat myös vakuudettomia kulutusluottoja. Näiden lisäksi internetissä toimivat lainapalvelut ovat näppäriä, koska voit tehdä lainahakemuksen heti verkossa ja saada lainapäätöksen jopa saman tien. Voit käyttää lainojen vertailupalveluja tai tehdä lainavertailua itse. Muun muassa Bank Norwegian tarjoaa vakuudetonta lainaa 50 000 euroon asti, pienempiä lainoja tarjoavat esimerkiksi Ostosraha, Suomilimiitti ja Lainasto. Kaikkia näitä palveluita yhdistää lainan hakeminen ilmaisella lainahakemuksella.