Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Mistä lainaa heti tilille?

Jos etsit lainaa heti tilille, olet oikeassa paikassa, kaikkein nopein laina löytyy netistä. Listasimme netin nopeimmat lainat sinua varten! Säästä aikaa ja rahaa tutustumalla näihin helppoihin ja nopeasti tilille maksettaviin pikalainoihin! Näiden lainanmyöntäjien hakemukset täytät hetkessä ja rahat ovat parhaassa tapauksessa tililläsi vain parissa minuutissa.

Voiko nopea laina olla myös vakuudeton?

Ehdottomasti voi! Pienen salapoliisityön jälkeen voidaan todeta, että kaikkein nopein laina on juuri vakuudeton pikalaina. Sellaisen voi saada oikeasti koko lainaprosessin huomioiden vaikka vain vartissa tilillesi. Nykyään automaattinen luottotarkastus nopeuttaa lainanhakua huomattavasti ja ehkäpä hitain vaihe haussa onkin omien yhteystietojensa kirjoittelu hakemukseen.

Lainan hakeminen onnistuu missä ja milloin vain. Modernit lainapalvelut ja nettipankit ovat auki 24/7! Ehkä tiesitkin, että kello 23-7 välisenä aikana lainoja ei voida maksaa tilille, mutta yöllä jätettyjen lainahakemusten rahat voidaan siirtää tilillesi jo heti aamulla.

Esittelyssä netin nopeimmat pikalainat!

 

Ferratum Joustava tarjoaa nopeaa ja kulutonta ensilainaa!

Ferratum Joustava on loistava valinta sinulle, jos haluat lainaa heti tilille. Ja juuri nyt Ferratum Joustavalla on ohittamaton tarjous uusille asiakkailleen: ensilaina täysin kuluitta jopa 2000 euroon saakka ja 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa!

Ferratum Joustava on aidosti nopea lainapalvelu. Lyhyen lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja hakemuksen täytettyäsi saat lainapäätöksen heti näytöllesi! Ferratumin oman arvion mukaan laina maksetaan tilillesi vain 5 minuutissa!

Nimensäkin mukaisesti Ferratum Joustava on joustava lainatuote eli joustoluotto, jota voit luottorajan puitteissa käyttää aina oman tarpeesi mukaan. Takaisinmaksu sujuu halutessasi kertasuorituksena tai reilusti osamaksuerissä, joiden minimilyhennys on vain 10% lainasummasta. Kaiken tämän lisäksi käytössäsi on 24h asiakaspalvelu valmiina auttamaan kaikissa lainakysymyksissäsi!

Ferratum Joustava lyhyesti:

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainasumma: 2000 euroa joustoluoton muodossa käytettäväksi.
 • Laina-aika: 3-57 kuukautta.
 • Nimelliskorko: 103,42%.
 • Laina maksetaan tilille: tyypillisesti vain parissa minuutissa hyväksytystä päätöksestä.

Kuka voi saada Ferratum Joustava –lainaa?

Lainaa voi saada vähintään 20-vuotias henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainan saamista varten tarvitset oman matkapuhelinliittymän, verkkopankkitunnukset sekä toimivan sähköpostiosoitteen.

Ferratumin yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: maksuton ja avoinna 24 h vuorokaudessa.

Puhelinnumero: 0800 166 308

Postiosoite: Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Lue lisää ja hae Ferratum Joustavaa täältä

 

Ostosrahalla koko lainaprosessi sujuu vain 15 minuutissa!

Ostosrahalta luotettavaa ja pikaista lainaa voit hakea 400 – 10 000 euroa. Lainapäätöksen saat vain 15 minuutissa ja rahat maksetaan tilillesi heti. Ostosrahan lainapalvelu on auki joka päivä kello 8-22, joten lainahakemuksesi käsitellään takuulla nopeasti!

Ostosraha lainatuote on vakaa ja turvallinen kertaluontoinen kulutusluotto. Lainaa hakiessasi saat valita sinulle sopivimman laina-ajan. Ostosraha tarjoaa asiakkailleen myös lyhennysvapaita kuukausia, joten lainan takaisinmaksu sujuu erittäin joustavasti.

Ostosraha lyhyesti:

 • Ikäraja: 21 vuotta, mutta 20-vuotiaatkin voivat saada 400 euron lainan.
 • Lainasumma: 400 – 10 000 euroa.
 • Laina-aika: 12-72 kuukautta.
 • Nimelliskorko: 24,9 %.
 • Laina maksetaan tilille: palvelun aukioloaikoina (8-22) vain muutamassa minuutissa hyväksytystä päätöksestä.

Voisinko minäkin saada Ostosraha-lainan?

Ostosraha -lainan voit saada, kunhan olet vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen ja luottotietosi ovat kunnossa. 20-vuotiaat voivat saada Ostosrahalta 400 euron lainan, yli 21-vuotiaat taas voivat saada myös suurempia lainoja. Lainan hakemista varten tarvitset lisäksi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä henkilökohtaisen puhelinnumeron.

Ostosrahan yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin klo 9-18, sähköpostiasiakaspalvelu joka päivä kello 8-22.

Puhelinnumero: 020 741 2030

Postiosoite: Lautatarhankatu 8 B, 00580 HELSINKI

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Lue lisää ja hae Ostosraha lainaa täältä

 

Eurolimiitti ja juuri sinulle sopiva joustoluotto!

Eurolimiitiltä voit hakea näppärää ja nopeaa joustoluottoa käyttöösi. Eurolimiitin joustoluotto on verrattain suuri, peräti 3000 euroa! Ja kun olet maksanut lainaasi takaisin moitteettomasti, saavutat VIP-asiakkuuden, joka mahdollistaa luottorajasi noston jopa 4000 euroon.

Eurolimiitti on erinomainen lainavalinta heille, jotka arvostavat omaa vapautta rahankäytössä. Eurolimiitin asiakkaana voit tehdä nostoja joustoluotoltasi aina omaan tahtiisi, vaikka 10 euroa kerrallaan. Lisäksi myös Eurolimiitin lainan lyhennykset ovat todella pieniä, minimilyhennys on vain 10% avoimesta saldosta!

Eurolimiitin luottotililtäsi voit tehdä nostoja missä ja milloin vain. Nostoja voit tehdä jopa siellä minne netti ei yllä, nimittäin Eurolimiitin tililtä nostoja voit tehdä vaikka tekstiviestillä. Takaisinmaksu sujuu helposti kuukausittain saapuvien laskujen avulla ja halutessasi voit tehdä isompiakin lyhennyksiä tai maksaa vaikka koko lainan kerralla.

Eurolimiitti lyhyesti:

 • Ikäraja: 21 vuotta.
 • Lainasumma: 3000 euron luottotili vapaaseen käyttöösi, VIP-asiakkaana jopa 4000 euron luottoraja.
 • Laina-aika: 3-56 kuukautta.
 • Nimelliskorko: 71,88%
 • Laina maksetaan tilille: välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen palvelun aukioloaikoina (8-22).

Kuka voi saada Eurolimiitin lainaa?

Eurolimiitiltä lainaa voivat saada yli 21-vuotiaat, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saamista varten tarvitset myös julkisen matkapuhelinliittymän.

Eurolimiitin yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: joka päivä klo 8-22

Puhelinnumero: (03) 3399 3600

Postiosoite: Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi

Lue lisää ja hae Eurolimiittiä täältä