Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Kun elämä yllättää – Laina.fi auttaa!

Laina.fi:n kautta voit saada ilman takaajia tai vakuuksia perinteistä kertalainaa 600–5000 euroa tai luottokortin tavoin toimivan, nykyaikaisen ja joustavan käyttölainan jopa 5000 euron luottorajalla! Maksuttoman lainahakemuksen voit täyttää vaikka keskellä yötä ja parasta onkin, että alustavan lainapäätöksen saat heti näytöllesi! Palvelu kulkee mukanasi myös modernisti mobiilissa, eikä rahoja tarvitse kauaa tilille odotella – ne kun maksetaan samana päivänä!

Laina.fi lyhyesti:

Kertalainaa 600–5000 euroa ja käyttölainaa jopa 5000 euroa.

Kenelle se sopii? 20–75-vuotiaille, raha-asiansa mallikkaasti hoitaneille Suomessa vakituisesti asuville luotto-ja oikeustoimikelpoisille henkilöille.

Rahat maksetaan tilille palvelun aukioloaikoina eli ma-pe kello 7-22 ja viikonloppuisin kello 9-21.

Kokemus on Laina.fi:n valttikortti sinun taloutesi eduksesi!

Laina.fi toimii Suomessa jo yli kymmenen vuoden kokemuksella taaten vastuullisen ja asiantuntevan palvelun sinullekin! Se on osa rahoitusalan johtavaa konsernia DFC Nordic Oy:tä ja sen tarjoamia palveluita on pelkästään Suomessakin käyttänyt jo yli 400 000 ihmistä. Meillä Suomessa Laina.fi työllistää noin 50 rahoitusalan kokenutta asiantuntijaa, jotka tarjoavat parhaan osaamisensa sinun käyttöösi! Hyödynnä siis ihmeessä mahdollisuus saada ensiluokkaista palvelua alan parhailta osaajilta!

Laina.fi:n eri lainavaihtoehdot sopivat kaikkiin tarpeisiin!

Käyttölaina – kuin sähköinen luottokorttisi

Käyttölaina on kuin virtuaalinen luottokortti, joka sopii niin isoon kuin pieneenkin tarpeeseen. Myös Käyttölainan takaisinmaksu on kuin luottokortissa, maksat kuukausittain aina vähimmäissumman 10 % tai vähintään 50 euroa lainasummasta riippuen. Käyttölainaa voit nostaa helposti ja turvallisesi vaikka tekstiviestillä. Maksat vain siitä, mitä nostat, Käyttölaina-tili on sinulle maksuton, jos et nosta rahaa! Vuotuinen nimelliskorko Käyttölainassa on 29%-39%, nostopalkkio 12,5% ja laskutuslisä 4,90€.

Kertalaina sopii monille ja auttaa äkillisissä tilanteissa

Kertalainalla taas saat nopeasti rahaa tilille selkeästi hinnoiteltuna. Kertalainaa voi saada 600-5000 euroa jopa 24 kuukauden maksuajalla. Instantorin avulla voit saada lainan heti tilillesi aukioloaikojen puitteissa! Kertalaina sopii monille, koska kuukausierät ovat todella kohtuullisia. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 1000 euron 12 kuukauden luotolle ovat 1232,26€. Kannattaakin heti selvittää maksuttomalla lainahakemuksella voisitko sinä saada yllättäviä menoja varten Kertalainan Laina.fi:ltä!

Voisinko minäkin saada Laina.fi -lainaa?

Varmasti, mikäli olet 20-75-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka talousasiat ja luottotiedot ovat kunnossa! Lisäksi tarvitset henkilökohtaiset nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenteen ja matkapuhelinliittymän. Jokaiselle lainahakijalle tehdään kuitenkin ihan henkilökohtainen luottokartoitus, jonka perusteella laina viime kädessä myönnetään. Yksinkertaisin tapa selvittää saisitko juuri sinä lainaa, on täyttämällä maksuton lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään!

Instantor takaa nopean maksun!

Laina.fi:llä on käytössä Instantor-palvelu, joka varmentaa tulotietosi sähköisesti yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Instantorin antama tulos on yleensä niin varma, että Laina.fi:n ei tarvitse useinkaan enää pyytää erillistä palkkakuittia tulojesi todentamiseksi. Kun käytössä on Instantor, sujuu rahojen maksu tilillesi huomattavan nopeasti – jopa heti!

Kuinka paljon voin saada Laina.fi -lainaa?

Laina.fi:llä on kaksi eri lainatuotetta. Kertalainaa voit saada 600–5000 euroa ja Käyttölainaa jopa 5000 euron luottorajalla.

Miten paljon saan lainalleni maksuaikaa?

Kertalainalle voit valita takaisinmaksuajaksi joko 12 tai 24 kuukautta. Käyttölainalle voit saada maksuaikaa jopa 52 kuukautta.

Kuinka haen Laina.fi:n lainaa?

Lapsellisen helposti! Täytät vain heidän selkeän lainahakemuksensa ja saat alustavan lainapäätöksen tietoosi heti! Hakemuksen voit täyttää milloin vain. Riippuen hakemastasi lainatyypistä, kannattaa käden ulottuville varata myös viimeisin palkkatodistuksesi tai mikäli olet eläkeläinen, niin eläkeyhtiön ilmoitus eläkkeesi maksusta.

Vinkki: voit ottaa palkka- ja eläketodistuksista kuvan vaikka kännykälläsi, niin saat ne toimitettua mahdollisimman nopeasti!

Miten maksan lainan takaisin?

Takaisinmaksu riippuu hieman valitsemastasi lainatyypistäsi. Molemmissa on kyllä kuukausittainen takaisinmaksu, mutta Kertalainan erät ovat aina saman suuruiset. Käyttölainaa maksat siis myös kuukausittain minimissä 10 % lainasummasta tai vähintään 50 euroa. Käyttölainaa vapautuu käyttöösi sitä mukaa, kun maksat sitä takaisin.

Lainalaskurilla voit laskea helposti minkälaiset kuukausierät lainassasi olisi.

Molemmissa lainatyypeissä viitenumerosi pysyy aina samana, helpottaen maksamista. Lainasopimusta tehdessäsi saat valita eräpäivän itse, joko kuun viimeinen päivä tai 15.päivä. Laskut saat vaikka suoraan sähköpostiisi tai halutessasi jopa kirjeitse kotiin.

Voinko tehdä halutessani ylimääräisiä lyhennyksiä?

Kyllä voit! Koska viitenumero on aina sama, sinun ei tarvitse erikseen pyytää laskuja ylimääräisille lyhennyksille. Ylimääräisistä lyhennyksistä huolimatta laskut tulevat silti aikataulun mukaisesti, eivätkä kuukausierät pienene, vaan laina lyhenee loppupäästä.

Laina.fi:n asiantunteva asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään laina-asioissasi ja käytössäsi olevan Laina.fi:n omien sivujesi kautta pysyt aina tilanteen tasalla lainasi suhteen.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 7-22, viikonloppuisin 9-21

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@laina.fi

Puhelinnumero: +358 200 30033


  • Laina.fi