Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

1000 - 50 000 €

Lainasumma

4,90 %

Korko alk.

14,90 %

Tod. vuosikorko alk.

kk

Laina-aika

23

Ikäraja

Lainaa isompaankin tarpeeseen – ei lyhennyspakkoa!

Kuulostaako uskomattomalta: Komplett Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa aina alkaen 1000 eurosta jopa 50 000:een asti ja lainan takaisinmaksun tahdista päätät aina itse! Kyllä, luit oikein – peräti 50 000 euroa kohtuullisella korolla ja reilulla sopimuksella!

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja rahoituspalveluita ilman mitään vakuuksia ja edullisin ehdoin. Vuonna 2014 perustettu Komplett Bank on osa Komplett Group konsernia ja Komplett Bankin visiona on tarjota markkinoiden joustavinta kulutusluottoa, jotta voit taikoa arjestakin juhlaa.

Kymmenen kysymystä Komplett Bankista:

Kuinka Komplett Bank toimii?

Komplett Bank tarjoaa lainaa moneen eri tarpeeseen. Komplett Bankilta löytyy siis monia eri lainavaihtoehtoja; kulutusluotto, joustolaina, autolaina tai ihan vain perinteinen laina ilman vakuuksia. Täyttämällä vain yhden lainahakemuksen, saat välittömästi vastauksen ja lainatarjouksen sähköpostiisi.

Komplett Bank on uuden sukupolven online-pankki, jonka erikoisalaa ovat kulutusluotot. Koska Komplett Bankin toiminta on keskittynyt kokonaan internetiin, on se paljon kustannustehokkaampaa kuin perinteisillä pankeilla. Komplett Bankilla ei todella ole piilokuluja tai maksuja!

Miten haen lainaa Komplett Bankilta?

Kätevästi! Täytät vain heidän lyhyen lainahakemuksensa. Koska Komplett Bank on täysin nykyaikainen verkkopankki, ei sinun tarvitse turhaan odotella lainaprosessin etenemistä –  saat nimittäin lainapäätöksen heti!

Kuka voi saada lainaa?

Vähintään 23-vuotias, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Lisäksi lainanhakijan tulee olla asunut Suomessa pysyvästi ainakin viimeiset 36 kuukautta. Tähän kysymykseen toki parhaan vastauksen saat lainahakemuksen täyttämällä – hakeminen ei sido sinua mihinkään!

Miten nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Yleensä Komplett Bank maksaa lainan heti, hieman pankista riippuen. Joustoluotolta voit tehdä nostoja aina omaan tahtiisi tarpeen mukaan.

Kuinka Komplett Bank voi tarjota niin edullista lainaa?

Sillä Komplett Bank on vain verkossa toimiva pankki – et maksa kivijalkapankkien palveluhinnastoja tai yllättäviä piilokuluja. Komplett Bank on keskittynyt vain olennaisimpaan ja säästäminen konttorikuluissa näkyy sinulle edullisena lainana!

Mihin tarkoitukseen voin käyttää lainan?

Ihan mihin haluat! Olipa aikomuksissasi uuden auton hankkiminen, pyörän kunnostus tai vaikkapa kalliiden luottokorttivelkojen yhdistäminen, löytyy Komplett Bankilta varmasti juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

Miten maksan lainan takaisin?

Komplett Bankille maksat kuukausittain takaisin vain korot ja kulut, heillä ei ole lyhennyspakkoa! Takaisinmaksuaikataulun luominen on siis täysin päätettävissäsi. Toki voit maksaa vaikka koko lainan kerralla takaisin. Tarkemmat maksuohjeet sisältävät laskut saapuvat Komplett Bankilta kuukausittain ja voit vastaanottaa ne näppärästi sähköpostiin tai vaikka paperilaskuina.

Voinko saada lyhennysvapaita kuukausia?

Kyllä voit! Saat ihan itse päättää lyhennysvapaista kuukausista ja laina-ajasta. Voit pitää lyhennysvapaata vaikka koko ajan ja maksaa vain korot ja kulut.

Millä korolla voin saada lainaa Komplett Bankilta?

Tässä kysymyksessä kannattaa hyödyntää Komplett Bankin mainiota lainalaskuria!

Komplett Bankin nimelliskorko 4,9 % – 19,9 % – siis varsin edullista. Ja tottakai maksat korkoa vain käytetystä luottomäärästä!

Esimerkkilaina: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.

Onko lainaan mahdollista saada korotusta?

Kyllä on! Sinun täytyy vain kirjautua Komplett Bankissa Omille sivuillesi ja tehdä korotushakemus. Jos olet maksanut aikaisemmat laskusi ajallaan ja oikein, hakemuksesi hyväksytään.

Voit hakea Komplett Bankin lainaa vaikka etukäteen pieneksi vararahastoksi esimerkiksi isompia hankintoja varten

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 9-16

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Puhelinnumero: 09 42452288


  • Komplett Bank
Hae lainaa