Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Kokemuksia pikavipeistä – testasimme myös Bank Norwegianin luottokortin!

Pikalainaa ottaessa on tärkeää punnita tarkkaan lainan ottamista ja vertailla etukäteen eri yritysten lainaehtoja. Netistä pikalainoista tietoja etsiessä ei voi välttyä keskustelupalstojen synkiltä pikalainakokemuksilta. On kuitenkin syytä käyttää omaa arvostelukykyä huonoista kokemuksista lukiessa, onko kyseessä henkilökohtaisista syistä johtuva mielipaha lainanmyöntäjää kohtaan vai lainayrityksen todellinen huono palvelu ja siitä aiheutunut huono kokemus.

Pikalainat

Muutamien lakimuutosten seurauksena, pikavippejä ei saa enää nostaa yöllä ja koroissakin on aina lakisääteinen katto. Tämä on hillinnyt pikalainojen alkubuumin seurauksena vippejä holtittomasti ottaneiden maksuongelmia. Pikalainat otetaan entistä useammin pitkällisen harkinnan jälkeen ja ehkäpä hieman yllättäen suurin osa lainahauista tehdäänkin Googlen hakutilastojen mukaan lounasaikaan kello 10-13 välillä. Varsinaisista bilelainoista ei voida siis enää puhua.

Päätimme ryhtyä tutkimustyöhön ja tutustua todella pikalainojen maailmaan positiivisempiakin kokemuksia etsien…

Tiesitkö, että suomalaisilla kotitalouksilla on keskimäärin 96 000 euroa lainaa.

Pikavippi voi pelastaa pulasta

Kun auto päättää irtisanoutua toiminnasta juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Monien kokemusten mukaan näin on käynyt. Suomessa pitkiä työmatkoja kulkeva todella tarvitsee autoa ja jos palkkapäivä häämöttääkin vasta muutaman viikon päässä, on pikalaina huomattavasti helpompi ja nopeampi saada kuin tavanomainen pankkilaina.

Pankkien lainat vaativat usein ihan fyysisen käynnin konttorilla, vaikka kyseessä olisi pienikin laina. On huomattavasti helpompaa hakea laina suoraan netistä vaikka kahvitauolla ja pikalainojen hyvä puoli on myös siinä, että lainapäätöksen saat tyypillisesti heti!

Nopea ja helppokäyttöinen laina auttaa tilapäisessä rahantarpeessa

Monissa kokemuksissamme kiitellään juuri pikalainan nopeutta ja selkeyttä. Pikalaina on kieltämättä monesti kallista lainaa, mutta toisaalta se maksetaankin useimmiten lyhyessä ajassa takaisin, jolloin korko ei pääse juuri kertymään.  Erityisesti lainanvälittäjien, kuten Lendon tai Zmartan, käyttämisestä meillä on hyviä kokemuksia, he todella neuvottelevat parhaat ehdot lainallesi ja auttavat kaikissa laina-asioissa.

Löydät lisää oikeiden ihmisten kokemuksia vaikkapa Freedom Rahoituksen välittämistä lainoista täältä.

Vakuudettoman lainan kanssa ei tarvitse vaivata sukulaisia

Pikalaina on aina lainana vakuudeton ja takaajiakaan sille ei tarvita. Myös tämä on koettu positiiviseksi puoleksi pikavipeissä. Lainaa voi hakea yksityisesti ja itse kaiken vastuun lainasta ottaen. Rahan käyttämisen ja valinnan vapaus ovat monille tärkeitä kriteerejä lainaa hakiessa. Pankki vaatii tyypillisesti tarkan selvityksen rahan käyttökohteista, kun taas pikavippiä voi käyttää huolettomammin ilman suurempaa selontekoa.

Joustoluotto turvasi matkan

Pikalainaahan voi nykyään saada myös luottotilin muodossa. Tällöin voit nostaa lainaa vain, jos tarvitset, eikä tili maksa sinulle muuten mitään. Etenkin moni matkailija on kokenut, että luottotili on todella hyväksi vararahastoksi matkaan. Joustotiliä ei voi taskuvaraskaan napata matkalla ja nostoja voi tehdä missä ja milloin vain. Tutustu vaikkapa Suomilimiitin hyväksi havaittuun joustolimiittiin ja tulet takuulla yllättymään iloisesti.

Maksuton luottokortti saapui vain viikossa

Tutustuin Bank Norwegianiin kuultuani sen varsin hyväkorkoisesta talletuspalvelusta. Bank Norwegianin sivuille mentyäni, päädyin kuitenkin lopulta koemielessä tilaamaan itselleni Bank Norwegianin luottokortin, joka saapui minulle kotiin kuljetettuna vain viikossa. Luottokorttiin sain itse valita tunnusluvun ja paljon matkustavana, tämä luottokortti on juuri minulle sopiva, koska sillä voi nostaa käteistä aina ilman kuluja – myös ulkomailla! Lisäksi käyttööni aukesi heti lainapäätöksen saatuani myös nettipankki, jonka kautta voin halutessani siirtää rahaa vaikka tililleni.

Ulkomaalaiseen pankkiin suhtaudutaan varauksella, kertoo Talouselämä.

Lisää tietoja Bank Norwegianista ja heidän pikalainastaan löydät sivuiltamme!

Mihin sitten pikalainoissa ei olla tyytyväisiä?

Pikalainoja hakiessa saattaa joskus olla niin kiire, että lainaehtoihin ei tutustuta kunnolla, jolloin korko ja muut kustannukset tulevat yllätyksenä. Joissakin pikalainoissa myös laina-aika on erittäin lyhyt, jopa vain 7 päivää, jolloin takaisinmaksukyvystä olisi syytä olla todella varma ennen lainan ottamista. Onneksi myös pidemmillä laina-ajoilla varustettuja lainoja löytyy! Jos sinulla on maksuvaikeuksia ottamasi pikalainan kanssa, kannattaa heti olla yhteydessä luotonmyöntäjään, jolloin sinun on mahdollista neuvotella sopiva maksuratkaisu, etkä joudu pahempiin vaikeuksiin.