Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Mistä halpa laina?

Nopeuden lisäksi lainassa toinen erittäin tärkeä valintaan vaikuttava ominaisuus on lainan hinta. Kun harkitset pikavipin ottamista, kannattaa alkuun tehdä vertailu eri lainojen kustannuksista ja ehdoista. Pikalainoja vertaillessa kannattaa erityistä huomiota kiinnittää koron lisäksi muihin mahdollisiin laina-ajan kuluihin. Erityisesti, jos lainaat ensimmäistä kertaa, on hyvä valita selkoehtoinen ja luotettava lainanmyöntäjä.

Lainaa nopeasti netistä?

Tarvitsetko lainaa nopeasti tilille? Nykyään nopeimmat lainat löytyvät netistä vain parilla klikkauksella. Tarvitsit sitten 50 euron pikkulainan tai vaikka parikin tonnia, on pikavippi takuulla nopein lainaratkaisu! Rahasiirtoja lainoissa ei Suomen lainsäädännön vuoksi tehdä kello 23-7 väliseen aikaan, mutta muulloin pikalaina on tililläsi vain minuuteissa!

Kuinka säästää satasia lainakuluissa?

Pystyt helposti säästämään huomattavia summia valitsemalla korkokuluttoman ensilainan – toisin sanoen, maksat takaisin vain sen summan, jonka olet alun alkaenkin lainannut. Korkokuluttoman edun hyödyntääksesi sinun pitää kuitenkin maksaa laina kokonaisuudessaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä, muuten lainalle lasketaan normaali korko.

Etsimme puolestasi markkinoiden halvimmat, vakuudettomat ja tutkitusti nopeat pikalainat!

Seuraavat edulliset pikavipit nauttivat ansaitusti asiakkaiden suosiota vuodesta toiseen. Ja uusille asiakkailleen kaikki nämä lainafirmat tarjoavat juuri nyt rahanarvoisen tutustumisedun: kuukauden korkokuluttoman lainan! Halusit sitten kertalainan tai omaan toistuvia lainoja, löytyy näistä vaihtoehdoista varmasti sopiva rahoitusratkaisu. Esittelyssä on siis kolme reilua pikavippivaihtoehtoa: Ferratum, Suomilimiitti ja Vivus!

Ferratum Koroton

Ferratumilta saat lainaa nopeasti ja nimensäkin mukaisesti Ferratum Koroton on uusille asiakkaille aina koroton pikalaina! Lainaa Ferratum Korottomalta voi saada 50-300 euroa. Lainanhaku on tehty erittäin mutkattomaksi ja saat lainapäätöksen aina heti näytöllesi! Ferratumin pikavipin maksuajat vaihtelevat 7-30 vuorokauteen, eikä lainaan sisälly mitään piilokuluja.

Ferratum Koroton lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 50-300 euroa.
  • Laina-aika: 7-30 vuorokautta.

Miksi valita Ferratum Koroton?

Ferratum on hyvä valinta, koska laina on todella koroton. Maksat ainoastaan summan, jonka lainaat. Toinen hyvä syy valita Ferratum, on se, että heillä on käytössä 24 h puhelinpalvelu – tämä on ehdottomasti merkki luotettavuudesta!

Kuinka hakea Ferratum Koroton –lainaa?

Lainanhaku Ferratumilta sujuu vain parissa minuutissa. Koko lainaprosessi koostuu vain kolmesta helposta vaiheesta: valitset lainasumman, täytät lainahakemuksen ja vastaanotat luottopäätöksen! Lainasopimuksen hyväksyttyäsi rahat ovat tililläsi vain minuuteissa!

Sopiiko Ferratum Koroton minulle?

Ferratum Koroton sopii sinulle, joka haluat rahat nopeasti tilille! Lainaa voivat Ferratumilta saada yli 20-vuotiaat, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainanhakuun tarvitset myös nettipankkitunnukset, toimivan sähköpostiosoitteen sekä oman matkapuhelinliittymän.

Lue lisää ja hae lainaa täältä

Suomilimiitti

Erittäin edullista pikalainaa tarjoaa myös Suomilimiitti, uusille asiakkaille tutustumisetuna jopa 2000 euroa korkokulutonta lainaa! Suomilimiitin pikalaina on muodoltaan moderni joustoluotto, joka tarkoittaa, että asiakkaana vapaaseen käyttöösi saat 2000 euron luottorajalla varustetun nettitilin. Nostoja voit tehdä missä ja milloin vain, jopa tekstarilla.

Suomilimitti lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 vuotta.
  • Lainasumma: 2000 euroa joustoluoton muodossa.
  • Laina-aika: 3-49 kuukautta.

Miksi valita Suomilimiitti?

Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden suurinta korkokulutonta ensilainaa eli jopa 2000 euroa ja myös ensilainan koroton maksuaika on pisin: parhaimmillaan jopa 60 vuorokautta. Lisäksi Suomilimiitin asiakkaat saavat halutessaan jopa 4 lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Joustoluoton etu on ehdottomasti se, että voit tehdä nostoja aina halutessasi.

Kuinka Suomilimiitin pikalainaa haetaan?

Suomilimiitin lainaa voit hakea erittäin nopeasti netissä. Alkuun sinun tulee rekisteröityä Suomilimiitin asiakkaaksi ja jättää lainahakemus, tämä kaikki sujuu vain muutamassa minuutissa. Hakemuksen lähetettyäsi saat vastauksena luottopäätöksen tekstiviestinä. Myönteisen lainpäätöksen jälkeen voit heti tehdä ensimmäisen nostosi. Toisaalta, jollet tarvitsekaan lainarahoja, ei Suomilimiitin joustoluotto maksa sinulle mitään.

Voinko minäkin saada Suomilimiitiltä lainaa?

Kyllä, mikäli olet vähintään 21-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, omat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä oma matkapuhelinnumero.

Lue lisää ja hae lainaa täältä

Vivus

Myös Vivus haluaa toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi erityistarjouksen myötä: uuden asiakkaan etuna saat jopa 400 euroa korkokulutonta lainaa! Siis maksat takaisin vain sen, minkä lainaat ilman muita kuluja. Jos olet jo ennestään Vivuksen asiakas, on sinun mahdollista saada lainaa heiltä jopa 2010 euroa! Kaikissa Vivuksen lainoissa maksuaikaa on 3-30 vuorokautta.

Vivus lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainasumma: ensimmäinen laina korkokuluitta 10-400 euroa, seuraava laina 2010 euron luottotili vapaaseen käyttöön.
  • Laina-aika: 3-30 vuorokautta.

Miksi valitsisit Vivuksen?

Vivus on vastuullinen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavan ja joustavan lainapalvelun. Vivuksen käyttö on mutkatonta ja erityisen suositeltava valinta Vivus on lyhyeen ja pieneen lainantarpeeseen. Vivuksen lainan käyttö on todella joustavaa ja voit nostaa lainaa vaikkapa vain 10 euroa kerrallaan!

Kuka voi saada Vivuksen lainaa?

Vivukselta lainaa voi saada vähintään 20-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat puhtaat. Myös Vivuksen lainanhakua varten tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Lue lisää ja hae lainaa täältä