Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Halinon avulla teet arjestakin juhlaa!

Halino lainaa 100–3000 euroa ja yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroa! Maksuaikaa lainalle saat vuodesta viiteen vuotta ja tarvittaessa voit pitää jopa kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain. Olipa tarpeesi sitten pienen luksuksen taikominen elämään tai kylpyhuoneremontin viimeistely, niin vastaus löytyy Halinolta!

Rahoitusta yli 25 vuoden kokemuksella

Halino, joka aiemmin tunnettiin Halens Yksityislainan nimellä, on Suomessakin toiminut jo vuodesta 1999 saakka ja vankka kokemus takaa toimivan ja turvallisen palvelun!

Halino lyhyesti:

  • Lainaa Halinolta saat 100-3000 euroa, yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroa!
  • Kenelle? Yli 22-vuotiaille, joilla luottotiedot kunnossa ja joilla on säännölliset tulot.
  • Todellinen vuosikorko kaikille lainoille 29,84 % ja takaisinmaksuaika 1-5 vuotta.

Voisinko minäkin saada Halino-lainaa?

Ehdottomasti, jos olet yli 22-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, matkapuhelinliittymä ja nettipankkitunnukset.

Kaikkein nopein tapa selvittää juuri sinun mahdollisuutesi saada Halino-lainaa, on täyttää Halinon lainahakemus. Saat alustavan lainatarjouksen heti näytöllesi, eikä saamasi lainatarjous sido sinua mihinkään!

Miten haen Halinolta lainaa?

Hyvin yksinkertaisesti, täytät vain Halinon lainahakemuksen heidän sivuillaan. Saat heti ilmaisen lainatarjouksen!

Kuinka hyväksyn lainan?

Helposti! Saatuasi lainatarjouksen, hyväksyt ja allekirjoitat saamasi sopimuksen verkkopankkitunnuksilla. Mikäli käytät yhteishakijaa, niin molempien teistä täytyy allekirjoittaa sopimus. Sitten sopimus siirtyy käsittelyyn ja parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi vielä samana päivänä!

Milloin rahat maksetaan minulle?

Se riippuu hieman siitä mihin aikaan hakemuksen jätit ja mikä pankki sinulla on. Lainasopimuksille tehdään vielä tarkastus, jonka jälkeen rahat maksetaan. Maksut Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin tileille tapahtuvat samana päivänä, muiden pankkien tileille 1-3 pankkipäivässä.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Halino lähettää sinulle kuukausittain laskut. Laskut voit oman pankkisi kautta muuttaa vaikka näppäriksi E-laskuiksi tai toisaalta voit halutessasi tilata laskut ihan vanhoina kunnon paperilaskuina kotiin. Lainaa maksat joka kuukausi saman verran ja lainalaskurin avulla voit selvittää kuukausieräsi.

Halinolla sinulla on neljän kuukauden jälkeen mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen, kunhan olet maksanut laskusi ajallaan. Vuodessa maksuvapaita kuukausia voit käyttää jopa kaksi.

Saako lainan maksaa takaisin etuajassa?

Kyllä saa! Jos haluat maksaa lainasi nopeammassa aikataulussa, kannattaa sinun olla yhteydessä Halinon asiakaspalveluun, niin saat toimintaohjeet maksun suhteen.


  • Halino