Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Halenslaina.fi tarjoaa lainatuotetta, jonka tarkoituksena on kattaa nimenomaan äkillinen ja pienehkö rahantarve. Lainattava summa on 100 – 3000 euroa, eikä tätä lainaa varten tarvita lainkaan takaajia tai vakuuksia. Halenslaina on varsin joustava lainatuote, sillä lainanottaja voi itse räätälöidä sen itselleen sopivaksi niin lainasumman, takaisinmaksuajan kuin kuukausierän suhteenkin. Maksimi takaisinmaksuaika on kuitenkin viisi vuotta.

Kenelle Halenslaina.fi on tarkoitettu?

Halenslaina on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Juuri tätähän Halenslaina nimittäin on, sillä iso osa lainanhakuprosessia hoidetaan verkon kautta Internetissä ja myös lainapäätös tulee nopeasti netin kautta.

Tärkein kriteeri lainan saamiselle on lainanhakijan maksuhistoria ja sen hetkinen taloudellinen tilanne. Jokaisen lainanhakijan maksuhistoria tarkistetaan eikä sieltä saisi löytyä maksuhäiriömerkintää. Myös säännölliset tulot ovat lainan saamisen edellytys, mikä sulkee esimerkiksi opiskelijat ja työttömät lainansaannin ulkopuolelle.

Moitteettoman maksuhistorian ja säännöllisten tulojen lisäksi hakijalla tulee olla tarpeeksi ikää. Tarpeeksi on tässä kohtaa 18 vuotta, eli hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Luotonantaja käsittelee kunkin lainahakemuksen ja saa olla hyväksymättä lainahakemusta ilman erillistä ilmoitusta. Lisäksi luotonantaja voi myös tehdä muutoksia lainattavaan summaan niin halutessaan.

Mitä Halensin laina maksaa?

Halenslaina.fi on halunnut tehdä kaikki lainaan liittyvät kulunsa läpinäkyviksi, eli lainan ottaja tietää jo lainaa hakiessaan, mitä laina tulee kokonaisuudessaan maksamaan. Lainasta ei peritä avaus- kuukausi- tai muita tilinhoitomaksuja, vaan lyhennyksen lisäksi ainoat kulut, jotka tulevat lainan ottajan maksettaviksi, ovat korot.

Vuosikorko on tällä hetkellä 26,40 %, mutta korko on muuttuva, joten sen taso tarkistetaan vastaamaan kulloinkin voimassa olevaa korkotasoa. Halenslaina on kuitenkin aina annuiteettilaina, eli vaikka korko muuttuisikin, pysyy kuukausittainen takaisinmaksuerä samansuuruisena, mutta lainan takaisinmaksuaika muuttuu.

Huom. Halenslaina nimi on muuttunut ja on nykyään Halino.


  • Halens