Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

1000 - 60 000 €

Lainasumma

- %

Korko alk.

4,99 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 180 kk

Laina-aika

18

Ikäraja

Freedom Rahoitus auttaa laina-asioissa ammattimaisesti

1000 – 60 000 euron lainoja tarjoava Freedom Rahoitus on laadukas ja luotettava lainanvälittäjä, jonka kautta tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta. Olipa sitten hakusessa pikavippi tai kulutusluotto, niin asiakapalvelun ammattilaiset neuvottelevat puolestasi parhaat lainaehdot ja palvelun käyttäminen on sinulle täysin kulutonta.

Lainaa jopa 60 000 euroa!

Freedom Rahoitus vastaa niin pieneen kuin suureenkin lainantarpeeseen, aina takuulla nopeasti, vakuudettomasti ja turvallisesti. Lainaa voit saada 1000 – 60 000 euroa pitkälläkin maksuajalla. Pohjoismaiden kokenein lainanvälittäjä etsii sinulle ilmaiseksi ja asiantuntevasti monta lainavaihtoehtoa!

Freedom Rahoitus lyhyesti:

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Laina-aika: 1-15 vuotta.
  • Lainasumma: 1000 – 60 000 euroa.

Miksi valitsisit Freedom Rahoituksen?

Freedom Rahoitus on kaikin puolin erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto. Jos arvostat pitkän linjan asiantuntevaa lainaosaamista, on tämä juuri oikea vaihtoehto sinulle. Käyttäessäsi lainavälittäjää, saat avuksesi henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka auttaa sinua läpi prosessin.

Toisaalta palvelu on ykkösvalinta myös heille, jotka arvostavat helppoutta; täyttämällä vain yhden hakemuksen tavoitat lukuisia toimijoita, eikä sinun tarvitse itse tehdä pankkien etsintää. Lisäksi Freedom Rahoituksen käyttäminen on sinulle aina ilmaista.

Kuka voi saada lainaa?

Vähintään 18-vuotias, oikeustoimikelpoinen ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Koska Freedom Rahoitus kilpailuttaa useita eri lainanmyöntäjiä, vaihtelevat lainaehdot hieman yhtiöittäin.

Asiakkaiden kokemusten mukaan asiantuntijat ovat todella tehneet töitä neuvotellessaan asiakkailleen lainan silloinkin, kun asiakas itse on epäillyt, ettei lainaa tule saamaan. Lainahakemus kannattaa siis ehdottomasti täyttää ja kokeilla saisitko sinäkin lainaa. Lainan hakeminen on sinulla aina maksutonta ja teet viime kädessä päätöksen lainan ottamisesta itse.

Näin haet lainaa:

  1. Siirry  maksuttomaan nettihakemukseen sivun alaosassa olevan linkin kautta.
  2. Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika sekä täytä pyydetyt henkilö- ja muut tiedot. Hyväksy ehdot ja lähetä hakemus.
  3. Saat hetken kuluttua ensimmäisiä lainatarjouksia ja parhaan valittuasi, voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Mikä on lainan korko?

Freedom Rahoituksen avulla saamasi lainan korko voi olla huippuedullinen, alkaen vain 4,99%. Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti ja myös valitsemasi lainanmyöntäjä vaikuttaa koron suuruuteen. Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % välillä.

Esimerkkilaina: lainasumma 10 000 € ja takaisinmaksuaika 6 vuotta, kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.

Kannattaako lainaa hakiessa ottaa mukaan rinnakkaishakija?

Ehdottomasti kannattaa! Myös Freedom Rahoitus tarjoaa mahdollisuuden pyytää mukaan rinnakkaishakija lainallesi, jolloin voit huomattavasti parantaa niin lainansaantimahdollisuuksiasi, lainaehtojasi, kuin suurentaa lainasummaasikin!

Kuka omistaa Freedom Rahoituksen?

Lainapalvelu on osa Zmarta Groupia, jonka omistajana taas on Bauer Media Group.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloaika: ma–ke 08:00–20:00, to-pe 08:00–18:00

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

Puhelin: (09) 4241 4400

Posti: Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki

 


  • Freedom rahoitus
Hae lainaa