Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 2100 €

Lainasumma

105 %

Korko alk.

235 %

Tod. vuosikorko alk.

1 - 60 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Fleksiluotolta saat lainaa omilla ehdoillasi!

Voit hakea Fleksiluotto lainan käyttöösi vain parilla klikkauksella – saat kätevän 2100 euron luottotilin! Tilinavaus on sinulle aina ilmaista ja maksat vain siitä, mitä käytät. Saat lainapäätöksen heti näytöllesi! Lainan voit maksaa takaisin halutessasi vaikka kerralla tai joustavasti erissä – maksuaikaa tarjolla jopa 65 kuukautta.

Miksi valitsisit Fleksiluoton?

Fleksiluotto on uuden ajan nettipankki, joka keskittyy vain olennaisimpaan – se tarkoittaa edullisempia korkoja sinulle. Fleksiluoton joustavan lainan etuna on myös se, että voit nostaa juuri sen summan, jonka tarvitset. Fleksiluoton takaisinmaksu tapahtuu sinun ehdoillasi, kunhan maksat vähintään minimilyhennyksen.

Fleksiluotto lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 2100 euron joustoluotto vapaasti käytettäväksi.
  • Laina-aika: oman valintasi mukaisesti, kuitenkin enintään 65 kuukautta.
  • Luottokorko: 102% ja nostopalkkio: 11% nostetusta summasta.

Fleksiluotolta voit saada juuri nyt kuluttoman ensilainan!

Tällä hetkellä Fleksiluotto toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi huikealla ensilainaajan tarjouksella: jopa 2100 euroa lainaa ilman nostokuluja! Maksat vain summasta, jonka käytät. Seuraavissa nostoissa veloitetaan myös 11% nostopalkkio.

Hae lainatarjouksesi jo tänään!

Fleksiluoton lainahakemuksen täytät hetkessä ja saat maksuttoman lainapäätöksen heti! Päätät itse haluatko vastaanottaa lainan vai et, eikä lainahakemus sido sinua mihinkään.

Entä kuinka Fleksiluoton joustotili toimii?

Fleksiluoton joustotili on kuin virtuaalinen luottokorttisi. Se milloin ja kuinka suuria nostoja teet, on täysin sinun päätettävissäsi. Nostitko eilen 100 euroa ja nyt haluaisit nostaa 100 euroa lisää? Se onnistuu! Voit aina käyttää luottotiliäsi luottorajan puitteissa kuten haluat. Ja maksaessasi luottoa takaisin, vapautuu sinulle sitä samalla myös uudelleen käytettäväksi.

Voisinko minäkin saada Fleksiluoton luottotilin käyttööni?

Todennäköisesti kyllä, kunhan olet vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi palveluun tunnistautumista varten tarvitset joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mitä sen sijaan et tarvitse, ovat vakuudet tai takaajat, Fleksiluotto on aina vakuudeton laina!

Lainan hakeminen tapahtuu kolmen helpon vaiheen kautta:

  1. Luot oman Fleksiluotto.fi-käyttäjätilisi, johon täytät pyydetyt henkilötiedot.
  2. Seuraavaksi tunnistaudut palveluun Tupas-palvelun kautta. Saat heti luottopäätöksen!
  3. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen, valitset haluamasi rahasumman ja teet noston!

Kuinka nopeasti rahat siirretään tililleni?

Fleksiluotto maksaa rahat heti tilillesi, joten siirtoon menee ainoastaan noin 15 minuuttia. POP-pankin ja Ålandsbankenin tileille rahojen siirtymiseen voi mennä kuitenkin 1-2 pankkipäivää.

Miten laina maksetaan takaisin?

Fleksiluotto toimii laskutuksessa todella reilusti, he lähettävät sinulle tekstiviestinä muistutuksen tulevasta eräpäivästä ja laskun sähköpostissa. Laskuja maksat kuukausittain, mutta se kuinka suuria eriä maksat, on sinun itsesi valittavissa. Voit maksaa vaikka vain minimilyhennyksen, hieman suuremman summan tai sitten koko lainan kerralla.

Kuka omistaa Fleksiluoton?

Fleksiluotto on rekisteröity täysin suomalaiselle 4Finance-nimiselle yritykselle. 4Finance toinen tuote on Vivus.fi pikavippi.

Fleksiluoton yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin klo 8-17.

Puhelinnumero: 0600 418 751

Postiosoite: Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@fleksiluotto.fi


  • Fleksiluotto
Hae lainaa