Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

4000 - 20 000 €

Lainasumma

9,80 %

Korko alk.

11,04 %

Tod. vuosikorko alk.

24 - 72 kk

Laina-aika

21

Ikäraja

Fixura on hieman totutusta poikkeava lainapalvelu. Sen ideana nimittäin on rahan lainaaminen yksityishenkilöltä toiselle yksityishenkilölle. Tällöin itse Fixuran roolina ei olekaan toimia rahanlainaajana, vaan lähinnä tarjota sellainen toimintaympäristö, jossa lainaa myöntävät ja lainaa ottavat henkilöt voisivat kohdata toisensa.

Kenelle Fixura on tarkoitettu?

Fixura on tarkoitettu niille henkilöille, jotka haluavat sijoittaa rahaa lainasopimuksiin sekä niille, jotka ovat lainan tarpeessa. Se palvelee siis hyvin monenlaisissa raha-asioissa ja mahdollistaa aivan erilaisen rahanlainauskäytännön.

Jokainen lainaa haluava voi täyttää Fixuran kotisivuilla lainahakemuksen, johon kirjataan muun muassa toive lainan suuruudesta, takaisinmaksuajasta ja korosta. Lainoihin sijoittavat selaavat lainahakemuksia ja valitsevat niistä itselleen parhaimmat vaihtoehdot. Lainaajan ja lainan ottajan kohdattua, lainasta tehdään lainasopimus, minkä hyväksymisen jälkeen lainarahat voidaan maksaa lainanottajan pankkitilille.

Lainan saamiselle on olemassa tietyt ehtonsa. Lainanottajan pitää olla täyttänyt 21 vuotta ja hänellä tulee olla säännölliset tulot. Hänen tulee myös asua vakituisesti Suomessa ja omistaa henkilökohtainen ja vakituisessa käytössä oleva puhelinliittymä. Salainen prepaid -liittymä ei tässä kohtaa kelpaa. Näiden kriteerien lisäksi lainanottajalla täytyy olla myös moitteeton maksuhistoria, eli häneltä ei saa löytyä maksuhäiriömerkintää.

Mitä Fixura -laina maksaa?

Fixura perii välittämistään lainoista vuosimaksua, joka on 1000 – 10 000 euron lainassa noin 2 % lainan kokonaissummasta. On huomioitava, että lainan takaisinmaksu jaetaan eriksi, jolloin jokaiseen takaisinmaksuerään lisätään myös 4 euron toimitusmaksu. Näiden lisäksi lainan ottajan maksettavaksi tulee vielä avausmaksu, joka on 5 % lainattavan summan suuruudesta. Tämä avausmaksu peritään lainasta heti aluksi.

Myös sijoittajille tulee jonkin verran kuluja. He maksavat nimittäin myös 4 euroa toimitusmaksua jokaisesta tilitapahtumasta.

Sovitut maksut on maksettava ajallaan, sillä maksamatta jättäminen johtaa maksumuistutuksiin ja lopulta perintäänkin.

Lue Fixurasta lisää tästä.


  • Fixura
Hae lainaa