Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Ferratum Koroton ja jopa 300 euron koroton laina!

Uskoisitko, että laina voi olla korotonta? Koroton laina kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta Ferratum Koroton todella lunastaa lupauksensa! Jos etsit nopeaa ja edullista lainaa netistä, olet tullut oikeaan paikkaan. Ferratum Koroton on todellakin ainutlaatuinen, koroton 50-300 euron pikalaina, jonka saat tilillesi vain minuuteissa!

Lainapäätös heti näytöllesi!

Ferratum Koroton on erittäin nopea laina myös hakuprosessin puolesta. Unohda työläät liitteet ja ikävät sitoumukset. Ferratum Korotonta varten sinun täytyy vain tunnistautua palveluun ja saat lainapäätöksen heti! Hakemusta varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja pääsyn nettiin.

Ferratum Koroton lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 50-300 euroa.
  • Takaisinmaksuaika: 7-30 vuorokautta.

Voisinko minäkin saada Ferratum Koroton –lainaa?

Todennäköisesti kyllä! Ferratumin lainaa saadaksesi sinun täytyy olla ainakin 20-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi tarvitset lainan hakemista varten joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä toimivan sähköpostiosoitteen.

Huomioithan, että Ferratum Koroton on valikoimassa vain uusille asiakkaille. Ferratumilta löytyy kuitenkin myös monia muita lainavaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua!

Mitä koroton laina tarkoittaa ja liittyykö lainaan muita kuluja?

Koroton laina on todella nimensä mukainen. Jos lainaat vaikkapa 50 euroa, maksat myös takaisin 50 euroa. Ferratum Korottomassa ei ole mitään ylimääräisiä kustannuksia, kuten palvelumaksuja tai nostoprovisioita, joten maksat takaisin tismalleen vain saman summan kuin olet lainannut.

Kuinka haen Ferratumin lainaa?

Todella nopeasti ja helposti Ferratumin verkkosivuilta! Voit hakea lainaa vaikka älypuhelimellasi tätä kautta. Lainahakemuksessa valitset ensin haluamasi lainasumman lainalaskurista, tämän jälkeen täytät hakemukseen henkilötietosi ja kirjaudut palveluun vielä verkkopankkitunnuksillasi. Saat vastauksen lainahakemukseesi heti!

Miten nopeasti rahat ovat tililläni?

Ferratum siirtää aina rahat heti tilillesi, kun olet hyväksynyt hakemuksen. Lainsäädännön vuoksi Ferratum voi kuitenkin maksaa lainan tilillesi vain kello 07-23 välisenä aikana, joten yöllä rahoja ei voi saada. Myönnetty laina on tililläsi jo minuuttien sisällä!

Tarvitsenko lainalleni takaajan tai vakuuksia?

Et tarvitse! Ferratum Koroton on vakuudeton pikalaina ja lainan saantiin riittää, että luottotietosi ovat kunnossa!

Kuinka maksan lainan takaisin?

Saat lainan laskun heti lainasopimuksen yhteydessä, joten tiedät tarkalleen eräpäivän heti. Lasku maksetaan takaisin Ferratum Korottomassa aina yhdessä erässä. Mikäli sinulla on vaikeuksia takaisinmaksun suhteen, ota viipymättä yhteys Ferratumin asiakaspalveluun.

Ferratumin asiakaspalvelu on auki 24/7, joten voit aina olla yhteydessä heihin esim. ongelmatilanteissa.

Mikä on Ferratum Korottoman takaisinmaksuaika?

Ferratum Korottoman lainan takaisinmaksuaika on lyhimmillään pienimmissä lainoissa vain 7 vuorokautta ja enimmillään 30 vuorokautta. Näet lainan takaisinmaksuajan heti lainalaskurista lainaa hakiessasi.

Entä jos tarvitsen yli 300 euron lainan nopeasti?

Mikäli tarvitset isompia lainoja, kannattaa ehdottomasti tutustua esim. Ferratumin Joustava –luottoon, jonka kautta voit samoilla ehdoilla kuin Korottomassakin saada peräti 2000 euroa lainaa joustavasti!