Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 4000 €

Lainasumma

19,97 %

Korko alk.

29,79 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 54 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Ferratum Finland Oy tarjoaa pikaluottoja ilman takaajia ja vakuuksia luottokelpoisille 20 vuotta täyttäneille henkilöille. Vaatimuksena on oma puhelinliittymä sekä sähköpostitili. Pankkitilin tulee olla henkilökohtainen. Laina-ajat ovat 15, 30, 60 tai 90 vuorokautta, ja lainaa saa 100 – 2000 euroa. Uusille asiakkaille maksimilainasumma on 600 euroa. Ferratum suorittaa ennen lainan myöntämistä luottoharkinnan, ja lainan hakija antaa hyväksyntänsä, että hänen tietonsa tarkistetaan eri rekistereistä, kuten väestörekisteristä. Ferratum asiakaspalvelu palvelee maanantaista lauantaihin Klo 8.00-22.00 ja sunnuntaina 12:00-21:00. Lainahakemukset käsitellään minuuteissa asiakaspalvelun ollessa auki. Laina-aika alkaa, kun rahat on maksettu asiakkaan pankkitilille.

Ferratum lainan hakeminen, ehdot ja kustannukset

Lainaa haetaan ensimmäisellä kerralla kirjautumalla Ferratumin sivuille verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen Ferratum antaa lainan hakijalle henkilökohtaisen tunnuksen eli PIN-koodin, jolla hän voi tunnistautua jatkossa. Verkkopalvelun lisäksi lainaa voi hakea tekstiviestillä ja kännykän mobiilisovelluksella, jonka voi noutaa App Storesta tai Android Marketista.

Alle 200 euron lainat maksetaan takaisin yhdessä erässä ja 300-400 euron lainat voi maksaa kahdessa erässä. Yli 500 euron suuruiset lainat voi maksaa kolmessa erässä. Lainan kustannukset koostuvat korosta ja käsittelymaksusta. Käsittelymaksu on matalampi, mikäli laina maksetaan yhdessä erässä. Kaikkiin lainoihin liittyvät kustannukset selviävät Ferratumin kotisivujen lainataulukosta.

Asiakas saa viikon kuluessa laskun kotiosoitteeseen, jonka avulla laina voidaan lyhentää suoraan pankkiin. Laskun maksun viivästymisestä peritään viivästyskorkoa, joka on 8%. Tämän lisäksi Ferratumilla on oikeus veloittaa lainan perimisestä aiheutuvia kustannuksia. Lainanhakijalla on 14 päivän peruuttamisoikeus, jonka jälkeen lainanhakijan on 30 päivän sisällä palautettava saamansa laina Ferratumille. Tällöin asiakas on velvollinen maksamaan luoton koron. Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukaisesti aina oikeus maksaa luotto kokonaan tai osittain ennen luoton erääntymistä. Ferratumilla on kuitenkin oikeus periä luoton perustamisesta ja antamisesta johtuvat kustannukset.

Lue lisää arvosteluja Ferratumista sivuilta lainoja.fi.


  • Ferratum Joustava
Hae lainaa