Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Everyday on OPR-Vakuus Oy:n myöntämä luotto, jota asiakkaat voivat käyttää tarpeittensa mukaan. Luoton kokonaismäärä on 300 euroa ja sen voi joko nostaa kerralla tai osissa, jolloin se tarjoaa joustavan vaihtoehdon luottokortille ja kulutusluotoille.

Rahan siirtäminen omalle tilille käy kätevästi joko tekstiviestillä tai netissä, joten palvelua voi käyttää eräänlaisena vararahastona myös ulkomailla. Tarvitset vain matkapuhelimen tai verkkoyhteyden.

Tilisiirtoja voi tehdä joka päivä asiakaspalvelun aukioloaikoina klo 8-22. Muina aikoina rahat siirtyvät asiakaspalvelun avauduttua seuraavana aamuna. Rahat siirtyvät joko reaaliaikaisesti tai joiden pankkien kohdalla 1-2 pankkipäivän kuluessa. Oman pankkisi siirtoajan voit tarkistaa palvelun sivuilta.

Everydayn palvelut

Luoton voi saada 18-75-vuotias Suomen kansalainen, joka asuu Suomessa ja on hoitanut raha-asiansa mallikelpoisesti. Hakija tarvitsee myös matkapuhelinliittymän tilisiirtoja varten ja pankkitilin suomalaisessa pankissa.

Luoton hakeminen tapahtuu verkossa ja hakemiseen vaaditaan pankkitunnistautuminen. Palvelun käyttäminen on täysin turvallista, koska se toimii suojatussa verkossa ja luotonantaja tarkistaa hakijan antamat tiedot ennen luoton myöntämistä.

Miniminostomäärä on 20 euroa, jonka jälkeen asiakas voi tehdä minkä suuruisia nostoja tahansa. Takaisin maksetut erät lisätään takaisin asiakkaan luottovaraan, mikä tekee palvelusta erityisen joustavan ja käyttökelpoisen.

Everyday lainan hinnat

Everyday-luotossa ei ole juoksevia kuluja kuten kuukausimaksuja, joten asiakkaat maksavat pelkästään palvelun käytöstä. Jokaisesta luoton nostosta veloitetaan 10 % nostoprovisio. Jokainen nosto maksetaan takaisin 1-3 erässä ja jokaisesta maksuerästä 5 euron laskutuspalkkio. Jos maksat koko noston ensimmäisen laskun saatuasi, viiden euron laskutuspalkkio menee vain kerran. Jokaisella erällä on 30 vuorokauden maksuaika, eli pisimmillään maksuaikaa on kolme kuukautta. Luoton todellinen vuosikorko on tyypillisesti noin 136 euroa. Maksuhuomautuksista peritään lainmukainen maksu ja mahdollisista perintätoimista aiheutuneista kustannuksista vastaa asiakas.