Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Eurovipiltä löytyy nopein ja mukavin pikavippi!

Olipa rahantarpeesi sitten pieni tai isompi, Eurovippi on taatusti hyvä vaihtoehto! Eurovipin vakuudetonta lainaa on saatavissa 20-2250 euroon ja palvelu on auki 24/7! Saat itse valita takaisinmaksun aikataulun ja lainaaminen on simppelin ja nopean lainahakemuksen avulla tehty äärimmäisen helpoksi!

Rahat tilille 15 minuutissa!

Eurovipin palvelu on aina nopeaa, eikä rahoja tarvitse turhaan odotella. Lainahakemuksen voit lähettää jopa tekstiviestillä, eikä sinun tarvitse toimittaa Eurovipille työläitä liitteitä tai todistuksia. Lainahakemuksesi käsitellään nopeasti ja aina 100 % luottamuksellisesti.

Eurovippi lyhyesti:

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: 20-2250 euroa.
  • Eurovippi on vertaislainapalvelu, joka toimii luottamuksellisesti, yhdistäen sijoittajat ja lainanottajat.
  • Eurovippi-lainaa voit hakea mihin aikaan vain!
  • Esimerkkilaina: 200 € 14 vuorokauden maksuajalla, korko 3.81€, Eurovipin välityspalkkio 60.00€.

Voinko minäkin saada Eurovipin lainan?

Todennäköisesti kyllä, kunhan olet vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat moitteettomassa kunnossa. Lisäksi tarvitset lainan saamista varten oman henkilökohtaisen pankkitilin, nimissäsi olevan matkapuhelinliittymän sekä verkkopankkitunnukset.

Helpoin tapa selvittää saisitko juuri sinä lainaa, on tietenkin täyttämällä lainahakemus! Lainhakemus ei sido sinua mihinkään, vaikka saisitkin myönteisen lainapäätöksen. Pääset täyttämään Eurovipin lainahakemuksen artikkelin alla olevan linkin kautta.

Mitä vertaislainaaminen tarkoittaa?

Vertaislainaaaminen on oikeastaan vanhin tapa lainata – lainaaminen tapahtuu siis ihmiseltä toiselle. Sen sijaan, että pyytäisit lainaa ystäviltäsi tai sukulaisilta, hoituu homma Eurovipin kanssa täysin luottamuksellisesti. Sijoittajat eivät saa tietää sinun henkilöllisyyttäsi, etkä sinä heidän. Eurovippi toimii siis välittäjänä ja hoitaa paperityöt puolestasi. Lue lisää vertaislainoista täältä.

Kuinka haen Eurovippi-lainaa?

Hyvin helposti ja nopeasti! Lainahakemuksessa ilmoitat haluamasi lainasumman ja maksuajan, sekä täytät pyydetyt henkilötiedot. Tunnistautuminen palveluun tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sen jälkeen saat pikaisesti lainapäätöksen ja voit valita hyväksytkö saamasi lainatarjouksen.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Tyypillisesti rahat maksetaan tilillesi palvelun aukioloaikoina jo 15 minuutissa, sillä Eurovippi tekee yhteistyötä lukuisten suomalaisten pankkien kanssa. Eurovipin palvelu on auki vuoden jokaisena päivänä kello 7-23. Saat Eurovipiltä aina lisäksi varmistuksen maksusta tekstiviestillä.

Miten maksan lainan takaisin?

Lainan maksat takaisin aluksi valitsemasi aikataulun mukaisesti. Sinulla on mahdollisuus hieman lainasummasta riippuen saada eräpäivä joko 7, 14, 30, 60 tai 90 päivän päähän. Laskun voit maksaa Eurovipin palvelun kautta tai halutessasi saat laskun myös sähköpostiisi.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainalleni?

Et tarvitse! Eurovipin laina on aina vakuudetonta, eikä tarvetta takaajillekaan ole. Riittää, kun omat luottotietosi ovat kunnossa lainan hakemista varten.

Mihin voin käyttää Eurovipin lainan?

Ihan mihin vain! Saat käyttää lainan omien tarpeidesi mukaan, Eurovippi ei kysele lainan käyttökohdetta.

Eurovipin asiakaspalvelun tavoitat arkisin kello 10-15 puhelinnumerosta: 0600 030 65 ja lisäksi Eurovipin sivuilta löytyy heidän asiakkailleen kätevä itsepalveluportaali.