Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Euroloan on monen vaihtoehdon lainapalvelu!

Jos etsit lainaa, jota voit nostaa tarpeen mukaan 24/7, on Euroloan ehdottomasti valintasi! Pienempiin lainatarpeisiin vastaus on 100-500 euron pikalaina, josta saat päätöksen vain kahdessa minuutissa. Joustavan luottotilin muodossa lainaa voit saada jopa 1000 – 10 000 euroa käytettäväksi juuri silloin kuin haluat! Lisäksi valikoimasta löytyvät myös 5000 – 10 000 euron laina ja 500 – 5000 euron vakuudeton kulutusluotto, joten vaihtoehtoja todella riittää!

Euroloan joustoluotto on markkinoiden suurimpia!

Keskitymme tällä kertaa kuitenkin ainutlaatuiseen 10 000 euron luottorajalla varustettuun, monipuoliseen joustoluottoon! Lainanhakuprosessi tapahtuu nopeasti netissä, eivätkä he vaadi sinulta mitään liitteitä. Lainan avausmaksu on aina pyöreä nolla ja lainan hakeminen on sinulle täysin maksutonta! Lainapäätöksen joustoluotosta saatkin heti!

Euroloan lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainasumma: 1000 – 10 000 euroa.
  • Laina-aika: 4–36 kuukautta.

Voisinko minäkin saada lainaa?

Kyllä voit, kunhan olet yli 20-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa! Lisäksi sinun on oltava Suomen kansalainen ja asuttava vakituisesti Suomessa. Lainan hakemista varten tarvitset omat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Nopein tapa selvittää saatko juuri sinä lainaa, on täyttämällä kotisivuilla lyhyt lainahakemus. Saat vastauksen heti!

Näin haet lainaa:

Ensin sinun tulee valita haluamasi lainasumma ja täyttää pyydetyt tiedot viisikohtaiseen, erittäin selkeään lainahakemukseen. Lähetettyäsi hakemuksen, saat luottopäätöksen heti! Sen jälkeen voit kirjautua palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, niin näet omat lainatietosi ja laina on heti käytettävissäsi.

Lainasumma määräytyy yksilöllisesti

Huomioi, että sinulle voidaan tarjota lainaa myös pienemmällä luottorajalla. Luottoraja määräytyy aina yksilöllisesti sinusta tehdyn luottokartoituksen pohjalta. Sinun ei ole pakko hyväksyä pienempää lainaa, jollet halua.

Miten joustoluotto sitten käytännössä toimii?

Sinulle avautuu käyttöösi my.euroloan-palvelu, jonka kautta voit hallinnoida kaikkia lainaasi liittyviä asioita. Joustoluottoa voit käyttää aina luottorajan puitteissa ihan kuten itse haluat!

Voit siirtää lainaa luottotililtä omalle pankkitilillesi my.euroloan-palvelussa. Voit valita siirrettävän summan sentin tarkkuudella. Ensimmäisen lainan voit nostaa vain kello 7-23 välillä, mutta sen jälkeen mihin aikaan hyvänsä! Voit lisäksi hyödyntää ’hetinoston’, jolloin rahat siirtyvät tilillesi heti, tai voit tehdä ’pikanoston’, jolloin rahat siirtyvät 6 tunnin kuluessa

Voit käyttää palvelua myös laskujen maksuun suoraan palvelun kautta! Voit siis maksaa eri maksuja suoraan luotolla my.euroloan-palvelussa mille tahansa kotimaiselle pankkitilille. Huomaathan, että maksajana näkyy Euroloan, ei oma nimesi.

Mikä on lainan korko?

Korko määräytyy henkilökohtaisesti. Todellinen vuosikorko on minimissään 21,70 % ja maksimissaan 50 %. Muista tutustua tarkemmin hinnastoon hakiessasi lainaa.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Lainaa maksat kuukausilyhennyksinä, eli kerran kuussa. Laskut saapuvat sähköpostiisi ja ajankohtaisen maksutilanteesi löydät myös my.euroloan-palvelun kautta. Voit tilata laskun myös kotiisi, paperilaskulle hintaa tulee 3,90 € kappaleelta.

Tietoa Euroloanista:

Euroloan on kotimainen, kansainvälisesti toimiva rahoitusyritys, joka on toiminut jo vuodesta 2008.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: avoinna joka päivä 24 h/vrk!

Sähköposti: asiakaspalvelu@euroloan.fi

Puhelinnumero: 010 2171 011

Postiosoite: PL 211, Energiakuja 3, 00181 Helsinki

 


  • Euroloan