Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

10 - 3000 €

Lainasumma

0 %

Korko alk.

122,56 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 56 kk

Laina-aika

21

Ikäraja

Jopa 500 euron nostokuluton ensilaina Eurolimiitiltä!

Vertailuvoittajana mainetta niittänyt täysin suomalainen Eurolimiitti tarjoaa nopeaa ja edullista lainaa varsin hyvällä limiitillä! Voit hakea käyttöösi 3000 euron luottorajaa ja uuden asiakkaan etuna saat ensinoston täysin kuluitta jopa 500€ asti, kunhan maksat lainan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Maksuaikaa saat 3-56 kuukautta ja tarvittaessa sinulla on mahdollisuus peräti kolmeen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa!

Tietoa Eurolimiitistä:

  • Eurolimiitin tuote on jatkuva pikalaina, kulutusluotto. Se on luottotilisi netissä, jolta voit tehdä siirtoja tarpeen mukaan.
  • Kenelle Eurolimiitti sopii? Vähintään 21-vuotiaille suomalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikaasti.
  • Tiesitkö, että Eurolimiitillä on myös markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10 % avoimesta lainasaldosta kuukaudessa!

Kuinka paljon lainaa voin saada Eurolimiitiltä?

Eurolimiitti tarjoaa asiakkailleen käyttöön tililuottoa 3000 euron luottorajalla. Saat myös mahdollisuuden nostaa luottorajan jopa 4000 euroon, kun olet saavuttanut Eurolimiitin VIP-asiakkuuden. VIP-asiakkuus myönnetään sinulle, kunhan olet hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan.

Kuka voi saada käyttöön Eurolimiitin joustoluoton käyttöönsä?

21–70-vuotias, raha-asiansa hyvin hoitanut ja luottokelpoinen Suomen kansalainen, jolla on toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Nopein tapa saada vastaus kysymykseen on täyttää ja lähettää hakemus Eurolimiitille!

Kuinka haen Eurolimiitin lainaa?

Helposti! Saat kaikki edut ja luottotilin käyttöösi täyttämällä vain yhden selkeän lainahakemuksen, jonka voit täyttää kätevästi Eurolimiitin verkkopalvelussa. Voit hakea lainaa mihin aikaan hyvänsä ja hakemuksia käsitellään jopa viikonloppuisin. Kun olet saanut käyttöösi Eurolimiitin kulutusluoton, voit tehdä nostoja milloin ja missä vain, vaikka tekstarilla!

Eurolimiitillä lainan nostaminen on varmasti turvallista. Sinulle lähetetään kännykkääsi turvakoodi ensimmäisen Eurolimiitin lainahaun yhteydessä. Näin varmistetaan, että ilmoittamasi matkapuhelinnumero on oikein ja sinun käytettävissä. Turvakoodi on henkilökohtainen ja kertakäyttöinen.

Mihin voin käyttää Eurolimiitti luottoa?

Mihin haluat! Sinä päätät miten rahat käytät, eikä Eurolimiitti kysele asiaa. Voit käyttää joustotiliäsi luottorajan puitteissa ihan kuin haluat!

Miten teen nostoja Eurolimiitiltä?

Voit tehdä nostoja Eurolimiitin verkkopalvelussa ilmaiseksi tai lähettämällä tekstiviestin EURO SUMMA PIN-koodi (esim. EURO 100 456789), numeroon 173172. Tekstiviestistä peritään kännykkäliittymän palveluntarjoajasi ehtojen mukainen normaali sms-maksu.

Mikä on lainan korko Eurolimiitillä?

Korko riippuu maksutapasi valinnasta. Jos päätät maksaa kerralla takaisin, pääset toki edullisemmin. Jos lyhennät lainastasi vain minimilyhennyksen (eli vähintään 10 %, kuitenkin ainakin 50 euroa) lasketaan seuraavan kuusi laskulle kuukausikorkoa 5,99 %.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko esimerkiksi 3000 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla on 138,45 %. Lisäksi nostoprovisio on 15 % nostetusta summasta.

Kuinka Eurolimiitin laskut toimitetaan?

Voit valita laskut saapuvaksi sinulle ihan perinteisinä kirjeinä tai vaikka sähköpostiin halutessasi.

Miten maksan lainan takaisin?

Voit maksaa lainan takaisin milloin tahansa kertamaksuna tai maksaa vain laskussasi ilmoitetun minimilyhennyksen. Eurolimiitillä onkin markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10 %!


  • Eurolimiitti
Hae lainaa