Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

2000 - 50 000 €

Lainasumma

- %

Korko alk.

8,90 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 180 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Tutustu Suomen laajimpaan lainapalveluun: Etua.fi

Minkälaista lainaa saisi olla? Auto-, asunto- tai yhdistelylaina, ehkäpä perinteinen kulutusluotto? Kaikki nämä löydät Etua.fi:n avulla. Etua toimii yhteistyössä Suomen johtavien finanssialan yritysten kanssa ja pystyy siten tarjoamaan aivan varmasti kilpailukykyisimmät lainatarjoukset sinulle! Miltä kuulostaisi esimerkiksi 2000 – 50 000 euroa jopa reilulla 15 vuoden maksuajalla!

Vuonna 2008 perustettu Etua Oy on Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Tällä hetkellä Etua työskentelee peräti 16 yhteistyökumppanin kanssa – voit siis saada jopa 16 lainatarjousta suoraan sähköpostiisi! Etua.fi:n erikoisuus on todella hyödyllinen yhdistelylainahakemus, jonka avulla voit säästää jopa satasia kuukaudessa!

Etua.fi lyhyesti:

  • Näin se toimii: jätät hakemuksen, odottele tarjouksia sähköpostiisi ja valitse niistä paras!
  • Kenelle Etua-lainat sopivat? Vähintään 18-vuotiaille, joilla luottotiedot ovat kunnossa.
  • Etua hankkii sinulle vain yhdellä lainahakemuksella mahdollisimman monta lainatarjousta!

Voisinko minäkin saada Etua-lainan?

Kyllä varmasti! Etua-lainaa voi saada täysi-ikäinen Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero ja verkkopankkitunnukset.

Koska Etua.fi toimii niin monen yhteistyökumppanin kanssa, vaihtelevat lainakriteerit hieman eri pankkien välillä, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla ilmaisen lainahakemuksen avulla saisitko juuri sinä lainaa.

Miten haen Etua.fi:n kautta lainaa?

Ensin valitset minkälaiset lainan haluat. Etua.fi –sivusto on oikein selkeä ja informatiivinen. Kun olet löytänyt tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon, täytät lainahakemuksen ja voit alkaa vain odottelemaan tarjouksia sähköpostiisi. Voit saada tarjouksia jo samana päivänä! Tarjouksista valitset sitten parhaaksi näkemäsi ja hyväksyt lainaehdot. Allekirjoitettuasi sopimuksen, voit odottaa rahojasi tilille jo oikein pian.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lainaa voit saada peräti 50 000 euroa! Käyttämällä yhteishakijaa sinulla on parhaat mahdollisuudet saada isompikin laina!

Milloin rahat maksetaan tililleni?

Monesti jo samana päivänä, viimeistään kuitenkin muutaman pankkipäivän sisällä. Varaa jo lainahakemusta tehdessäsi esille pankkitilinumerosi, niin saat sujuvasti homman etenemään!

Kenen kanssa Etua tekee yhteistyötä?

Jopa  16 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Tällä hetkellä yhteistyökumppaneista löytyvät mm. Aktia, Danske Bank, Hypo, Aasa, Euroloan, CashBuddy, Halino, Collector Bank, Lainaamo, BigBank, Credit24, Avida Finans, Ostosraha, Nordax Bank, Svea Ekonomi ja FIN Yritysrahoitus.

Tarvitsenko lainalle vakuuksia tai takaajan?

Et tarvitse! Yhteishakijan avulla voit parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi huomattavasti, myös lainaehdot ja korko voi olla edullisempi, kun käytät yhteishakijaa. Yhteishakijaksi sopii vaikka avopuoliso.

Kuinka Etua-yhdistelylainahakemus toimii?

Etua.fi:n yhteistyökumppaneista monet tarjoavat lainojen yhdistämispalvelun ihan ilmaiseksi. Yhdistelylainahakemuksella tavoitat kaikkein nopeimmin tätä palvelua tarjoavat pankit. Yhdistelylaina todella kannattaa, koska silloin maksat lukuisten kalliskorkoisten pikkulainojen sijaan yhtä isompaa ja kohtuulliskorkoista lainaa. Lisäksi säästät omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse huolehtia lukuisista eräpäivistä.

Millä korolla voin saada Etua-lainaa?

Korot vaihtelevat jonkin verran eri pankeilla ja myös heidän sinusta tekemän luottokartoituksen mukaan. Etua pyrkii kuitenkin kilpailuttamaan ja etsimään aina sinulle edullisimman vaihtoehdon. Voit saada edullisemman koron yhteishakijaa käyttämällä.

Esimerkkilaina: 10 000 €, 12 vuoden maksuajalla. Lainan nimelliskorko on 10%, avausmaksu 80 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 8,9%-49%. Maksimi vuosikorko 49%. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä esitetään sinulle lainatarjouksessa.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Haluamassasi aikataulussa. Voit maksaa lainan pois vaikka kerralla, jos siltä tuntuu tai maksaa sinulle sopivia kuukausieriä. Haluamasi maksuaikataulun määrittelet jo lainahakemusta täyttäessäsi.

Voinko pitää lyhennysvapaan kuukauden?

Ehdot vaihtelevat hieman eri pankeilla, joten kannattaa tutustua saamiisi tarjouksiin huolella. Todella monet pankit tarjoavat lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuutta, kunhan olet maksanut lainaa muutaman kuukauden aikataulun mukaisesti takaisin.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 10-15

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@etua.fi

Puhelinnumero: +358 9 2316 3611


  • Etua.fi
Hae lainaa