Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Ekstraluotolta löytyy markkinoiden pienin lyhennys – maksuaikaa jopa 101 kuukautta!

Haluaisitko vihdoinkin sellaisen lainan, jonka takaisin maksaminen ei vie talouttasi vararikkoon? Toivotko silti myös nopeaa ja vakuudetonta lainaa? Ekstraluotto toteuttaa molemmat toiveet! Ekstraluotto tarjoaa asiakkailleen kaikkein kohtuullisimmat kuukausierät – vain 10% minimilyhennyksin! Ja pikaista lainaa Ekstraluotolta onkin saatavilla joustavasti ja vakuudettomasti oman tarpeen mukaan käytettäväksi 2100 euron luottorajan puitteissa!

Nosta rahaa helposti vaikka tekstarilla!

Ekstraluoton asiakkaana sinun on mahdollista tehdä nostoja sielläkin, mihin netti ei ylety. Voit tehdä nostoja joustotililtäsi missä ja milloin vain näppärästi tekstiviestillä – rahat siirtyvät heti pankkitilillesi. Ekstraluotto on siis todella hyvä valinta vaikkapa vararahastoksi matkaa varten! Ekstraluoton joustotilin hakeminen on sinulle täysin maksutonta, joten kannattaa tarttua tähän hyvään tilaisuuteen heti!

Ekstraluotto lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 vuotta
  • Lainaa saatavilla: 2100 euroa joustotilin muodossa, miniminosto 10 euroa.
  • Takaisinmaksuaika: 1-101 kuukautta.

Mikä on tililuotto?

Tililuotto on ikään kuin virtuaalinen luottokortti netissä. Sinulla on käytettävissäsi Ekstraluoton kautta 2100 euron joustotili, jolta voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan. Yksittäisen noston minimisumma on 10 euroa. Nostoja voit tehdä milloin ja missä vain. Kun maksat takaisin käyttämääsi lainaa, sinulle vapautuu sitä mukaa limiittiä jälleen käytettäväksi.

Ekstraluoton joustotilissä ei ole vuosimaksuja tai muita piilokuluja – maksat vain siitä, mitä käytät!

Kuinka haen Ekstraluoton lainaa?

Erittäin nopeasti! Ensin vain rekisteröidyt Ekstraluotto-palvelun käyttäjäksi lainahakemuksen täyttämällä ja samalla valitset haluamasi lainasumman. Lainapäätös lähetetään sinulle muutaman minuutin kuluessa hakemuksen saapumisesta. Lainahakemuksesta näet myös helposti lainalaskurilla kuukausieräsi.

Kuka voi saada Ekstraluotto-lainaa?

Ekstraluoton lainaa voi saada vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi tarvitset lainan saamista varten nimissäsi olevan julkisen matkapuhelinliittymän.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tililleni?

Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, siirretään rahat palvelun aukioloaikoina (joka päivä kello 8-22) tilillesi vain muutaman minuutin kuluessa. Jos käytössäsi on S-pankki, siirretään rahat tilillesi noin kello 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 tai 21.00.

Mikä on Ekstraluoton takaisinmaksuaika?

Lainalle maksuaikaa voi saada 1-101 kuukautta. Luoton minimilyhennys on kuitenkin aina 10 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta, silti vähintään 50 euroa.

Kuinka paljon on Ekstraluoton korko ja onko lainassa muita kustannuksia?

Luoton nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia niiden laskutusta seuraavaan eräpäivään saakka – keskimäärin korotonta maksuaikaa on 30 vuorokautta! Kuukausikorko lasketaan erääntyneelle osamaksusummalle kuukauden todellisten päivien mukaan ja se on noin 8,9 %, joka vastaa 106,8 % nimellistä vuosikorkoa. Koron lisäksi lainan kuluihin kuuluu jokaisesta nostosta maksettava 19 % nostoprovisio.

Miten maksan lainan takaisin?

Lainasta tulee sinulle kuukausittain lasku sähköpostitse ja halutessasi myös postitse. Voit valita maksatko koko lainasumman kerralla, vai haluatko hyödyntää edulliset kuukausierät. Sinun on myös mahdollista milloin vain myöhemminkin maksaa koko laina takaisin, vaikka olisit valinnut kuukausierät. Ennenaikaisesta maksamisesta ei siis koidu sinulle mitään lisäkuluja!